Stranica 1 od 5 12345 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 42

Pokušati ili ne

Raspravljate o temi Pokušati ili ne u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; pozdrav, evo novi sam tu, zanimala bi me vaša mišljenja. hvala naime, imam 21 godinu (bezveze sam u profilu kliktao) ...

Starter
    Datum registracije
    15-12-09
    Poruka
    6
    Liked
    0 times

Pokušati ili ne

pozdrav, evo novi sam tu, zanimala bi me vaša mišljenja. hvala

naime, imam 21 godinu (bezveze sam u profilu kliktao) i do sada nisam imao djevojku. preko ovog foruma sam upoznao jednu curu i super smo se skompali, zaista me zaintrigirala, a slike koje je poslala su bile odlične. nije nam dugo trebalo da se upoznamo, pa smo otišli na jednu kavicu, a sati su proletjeli u trenu.
    gdje je problem?
    problem je u tome što me ona fizički ne privlači. naime cura ima nešto viška kilograma i strateški joj i nisu baš najbolje raspoređeni. muči me to moje licemjerstvo, jer ni ja nisam mršavko, imam i ja 20 kila viška, ali eto...
    moje dileme su slijedeće, dal da se nastavim s njom viđat, pa ako zabrijemo možda promijenim mišljenje ili tu nemam što tražiti...
    svi kažu ljepota je prolazna i slažem se s tim objektivno, ali očito sam (zbog manjka iskustva) napaljeni pubertetlija koji traži neku koja mi barem neće izgledati loše u mojim očima (mada je ova cura lijepa, ali nažalost...) onda s druge strane, postavim sam sebi pitanje, pa zar ćeš odbaciti curu koja te obožava samo zato jer ima višak kilograma?? ruku na srce, jako sam sramežljiv i teško da ijednu curu mogu šarmirati u RL, tako da, možda bi ovo trebao gledati kao šansu da steknem neko iskustvo, jer me već dvije godine muči taj problem što nikada nisam imao curu i baš mi stvara fobije, u tolikoj mjeri da bijesno gledam zaljubljene po gradu... ne znam, otkad smo se upoznali, ja nekako više naginjem nabrajanju njenih negativnih strana (čak znam promisliti kako će mi se ljudi smijati iza leđa kad me vide s debljom curom - da znam, nedostaje mi i samopouzdanja...), ali čim se nečujemo neko vrijeme odmah mi nedostaje i želim je čuti, kad pričamo osjećam radost, ponekad znamo i dirty talk voditi koji me uzbuđuje... svjestan sam da sam egoističan i da ne igram fer, ali se nekako nadam da će me ipak ovo proći i da će me i u RL početi privlačiti... komentari? molim vas, nisam troll...
    hvala

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika shelby-eleanor
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    25
    Poruka
    7,091
    Liked
    6 times

Re: Pokušati ili ne

upoznao si ju preko ovog foruma?

hehe, ako ona jos uvijek prati ovaj forum i ako procita ovu tvoju temu, iskreno, sumnjam da ce htjet nesto s tobom.. no, bar ce sve tvoje dileme biti rijesene..

tata od formata isoSnake Champion Avatar od korisnika fat_boy_slim
    Datum registracije
    24-09-05
    Starost
    6
    Poruka
    23,197
    Liked
    1188 times

Citat Pravi autor: nickname78 Pogledaj Poruke
    molim vas, nisam troll...
    hvala
    da nisi ovo napisao mozda, ali samo moooozda bi povjerovao. ovako znam sigurno da si trol

to znaci banana zar ne?

Pravila ponašanja...Registriraj se na forum

V.I.P. Član Avatar od korisnika white devil
    Datum registracije
    02-08-07
    Poruka
    8,662
    Liked
    79 times

Onda dupli acc... Ode ti...
    Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

sto je s hernijom

Frozen sunflower Avatar od korisnika tendre poison
    Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

Ok, nisi pomislio da će se možda smijati tebi koji imaš 20 kg viška, a ne tome što je ona s tobom i ima nešto kilograma viška?! Sorry, nije mi jasno što ti misliš o sebi, da si jackpot?!!!
    Ja mislim da si ti u biti kukavica koja se boji pokušati, pa si nalaziš razloge za suprotno.
    I zašto uopće nas pitaš za mišljenje, kad si ionako već odlučio?!
    Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.

Uvaženi forumas Avatar od korisnika _tea_
    Datum registracije
    19-04-08
    Starost
    35
    Poruka
    607
    Liked
    0 times

svašta bih ti rekla...ali ne smijem...dobiti ću ban...trajni - jer fakat imam inspiraciju...

ali biti ću dobra ....

šta to znači - dvije godine nisam imao curu...?

sviđa mi se ali i ne sviđa....bio bi s njom ali i ne bih...

zaključaj ju u stan i rješio si problem...sretan ti...sretno selo...a ona jbga...sranja se događaju...
    Neko to od gore vidi sve...

sto te ne ubije, ojaca te! Asteroid Rain Champion, 247 Mini Golf Champion, Mario Ventura Champion, Match a Smiley Champion Avatar od korisnika _SOLO_
    Datum registracije
    30-05-09
    Starost
    29
    Poruka
    2,077
    Liked
    476 times

ucini curi uslugu i bjezi od nje sto dalje jer ce tako ona imati sansu naci normalnog decka koji ce ju voljet i zeljet bas takvu kakva je, savrsenu! a ti placi i kukaj kad ih sretnes zaljubljene i sretne kako secu gradom!
    jucer sam bila pametna, danas sam mudra..... tko zna sta me ceka sutra!

Starter
    Datum registracije
    15-12-09
    Poruka
    6
    Liked
    0 times

1. nisam troll fakat, napisao sam to, da bih izbjegao takve primisli, jer znam da je dosta neobična situacija
    2. ne na ovom forumu, copy pasteao sam istu temu s drugog foruma (index)
    3. ovo mi je prvi account na ovom forumu
    4. ne mislim da sam ja jackpot, padače svjestan sam svojih mana i patim od manjka samopouzdanja, ali kako sam i napisao dosta sam licemjeran... htio bih neku koja meni odgovara, a to su sve neke ljepuškaste vitke, a onda "plačem" kad me odbije jer ja njoj ne odgovaram

a pitam vas, jer želim čuti komentare na cijelu situaciju

Uvaženi forumas Avatar od korisnika _tea_
    Datum registracije
    19-04-08
    Starost
    35
    Poruka
    607
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: nickname78 Pogledaj Poruke
    1. nisam troll fakat, napisao sam to, da bih izbjegao takve primisli,

"plačem" kad me odbije jer ja njoj ne odgovaram

a pitam vas, jer želim čuti komentare na cijelu situaciju

možda joj ne odgovaraš jer nisi iskren...

reci iskreno pa šta bude...budi muško
    Neko to od gore vidi sve...

Stranica 1 od 5 12345 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku