upoznao si ju preko ovog foruma?
hehe, ako ona jos uvijek prati ovaj forum i ako procita ovu tvoju temu, iskreno, sumnjam da ce htjet nesto s tobom.. no, bar ce sve tvoje dileme biti rijesene..![]()
Raspravljate o temi Pokušati ili ne u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; pozdrav, evo novi sam tu, zanimala bi me vaša mišljenja. hvala naime, imam 21 godinu (bezveze sam u profilu kliktao) ...
upoznao si ju preko ovog foruma?
hehe, ako ona jos uvijek prati ovaj forum i ako procita ovu tvoju temu, iskreno, sumnjam da ce htjet nesto s tobom.. no, bar ce sve tvoje dileme biti rijesene..![]()
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.
sto je s hernijom![]()
Ok, nisi pomislio da će se možda smijati tebi koji imaš 20 kg viška, a ne tome što je ona s tobom i ima nešto kilograma viška?! Sorry, nije mi jasno što ti misliš o sebi, da si jackpot?!!!
Ja mislim da si ti u biti kukavica koja se boji pokušati, pa si nalaziš razloge za suprotno.
I zašto uopće nas pitaš za mišljenje, kad si ionako već odlučio?!
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
svašta bih ti rekla...ali ne smijem...dobiti ću ban...trajni - jer fakat imam inspiraciju...
ali biti ću dobra ....
šta to znači - dvije godine nisam imao curu...?
sviđa mi se ali i ne sviđa....bio bi s njom ali i ne bih...
zaključaj ju u stan i rješio si problem...sretan ti...sretno selo...a ona jbga...sranja se događaju...
Neko to od gore vidi sve...
ucini curi uslugu i bjezi od nje sto dalje jer ce tako ona imati sansu naci normalnog decka koji ce ju voljet i zeljet bas takvu kakva je, savrsenu! a ti placi i kukaj kad ih sretnes zaljubljene i sretne kako secu gradom!
jucer sam bila pametna, danas sam mudra..... tko zna sta me ceka sutra!
1. nisam troll fakat, napisao sam to, da bih izbjegao takve primisli, jer znam da je dosta neobična situacija
2. ne na ovom forumu, copy pasteao sam istu temu s drugog foruma (index)
3. ovo mi je prvi account na ovom forumu
4. ne mislim da sam ja jackpot, padače svjestan sam svojih mana i patim od manjka samopouzdanja, ali kako sam i napisao dosta sam licemjeran... htio bih neku koja meni odgovara, a to su sve neke ljepuškaste vitke, a onda "plačem" kad me odbije jer ja njoj ne odgovaram
a pitam vas, jer želim čuti komentare na cijelu situaciju![]()