| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Poljubac u Društvo forumu; dali možete po poljupcu zaključiti kakav je netko u krevetu i dali ako se poljubite sa nekim, a on ... |
| | #3 (permalink) |
| Celebrity | Re: Poljubac meni je full bitno kako se decko ljubi!! ljubljenje je po meni najintimniji cin dviju osoba koje se vole-direktan pogled oci u oci,dodir obrazima,njezni i strastveni poljubci- to je nesto sto neces raditi s nekim ako se zelis samo poseviti, tj. ako nisi blizak s tom osobom! ![]()
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 30-07-05 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 640
![]() | Re: Poljubac Citat:
A drugo .. jebiga ovisi o tome jel mala zgodna .. ako se i nejebeno ljubi opet bi je jebao pa makat mlatarala jezikom gore dole ...
__________________ "Što te imam moj zivote , kad mi novaca , picke i jebacine nisi dao " | |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,064
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Poljubac Citat:
slažem se... | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Poljubac E ovo nema veze sa ljubljenjem al ja jednostavno ne mogu izdržat pogledajte avatar od deedee00 ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 20
Poruka: 2,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Poljubac baš mi je nekak došlo da napišem nešto o poljubcu! za mene nema ništa ljepše od ljubljenja! kad se dvoje usana spoje zajedno u jedan dugačak, nježan, vlažan poljubac sve okolo nestaje, sve prestaje, vrijeme se zaustavlja. za mene je ljubljenje puno intimniji čin od seksa. ne znam za vas ali ja se obožavam ljubit!!! ![]()
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
![]() |
| Tagovi: poljubac |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| poljubac | slay | Baš Razno | 12 | 13-06-06 17:01 |
| Poljubac s osobom zarazenom HIV-om | Kristijan | Baš Razno | 11 | 23-09-05 16:06 |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:11.