| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Poljubac u Društvo forumu; Volim da se ljubim MmmmmMmm i veoma mi je bitan taj prvi poljubac,jer od njega sve počinje (ne mislim ... |
| | #21 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Poljubac Volim da se ljubim MmmmmMmm i veoma mi je bitan taj prvi poljubac,jer od njega sve počinje (ne mislim sad samo na sex)...ali naravno nije presudan.
__________________ ♥ |
| | |
| | #27 (permalink) |
| prof. Foruma | Kako se ko ljubi ?? Potaknut jucerasnjojm izjavom jednog mog frenda koji kaze ovako: '' e frende, ova mala jucer je totalna katastrofa... nit je ona za neku akciju, nit se zna barit... ko zaba je, nema pojma '', odlucio sam nacet ovu temu zanima me dali vi mozete reci za nekog da se nezna barit ili kazete da vam ne odgovara ?? moj stav je takav, kazem da mi osoba jednostavno ne odgovara i to je to... jer eto jednom prilikom smo u kratkom vremenu prijatelj i ja zavrsisli s istom curom njemu je cura predobra a meni eto nikako ne leze...
__________________ ** broos before whores... ** |
| | |
![]() |
| Tagovi: poljubac |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| poljubac | slay | Baš Razno | 12 | 13-06-06 17:01 |
| Poljubac s osobom zarazenom HIV-om | Kristijan | Baš Razno | 11 | 23-09-05 16:06 |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:34.