Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Poljubac u Društvo forumu; Ja obično kažem da nije moj tip, ponekad odem i u detalje (npr, grize, glumi ribu i tak, to ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-02-08, 11:51   #31 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,540
carica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono nešto
Re: Kako se ko ljubi ??

Ja obično kažem da nije moj tip, ponekad odem i u detalje (npr, grize, glumi ribu i tak, to ovisi ko mi postavlja pitanje i da li sam trijezna)
Odgovori sa citatom
Star 11-02-08, 14:04   #32 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-01-08
Godina: 29
Poruka: 1,094
Drizzt se izdvaja iz maseDrizzt se izdvaja iz mase

...najlakše rečeno je da je u ljubljenju bitna raznolikost, sa po malo svega (barem kod mene), malo grickanja, malo jezika, malo više jezika, kružit, sisat, itd

Najgora vrsta ljubljenja je kad ti netko zabije jezičinu u grlo i vrti sat vremena ko da je na vrtuljku!!!
Star 11-02-08, 14:09   #33 (permalink)
fear of the dark

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,322
neukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

ja mogu reć za nekog da se ne zna barit...ljubit itd....neki jednostavno pojma nemaju..doživila sam da mi je lik nabio jezik do grla i skoro me ugušio,to je tako katasrofa bilo da sam se odma odmaknula i odjebala ga.a što me grlio.... odvrato... definitivno odvratno... (to je na briji bilo)
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-02-08, 16:16   #34 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 249
Rowanne se izdvaja iz maseRowanne se izdvaja iz mase

:bo
Već sam u sličnoj temi pisala o tome: mislim da je sve to subjektivno, i relativno... Na primjer, stil () ljubljenja većine frajera s kojima sam bila, a koji su mi se tada sviđali mi se također sviđao. No dva frajera su bili zbilja... Ma nemam riječi... Jedan me cijelu zaslinio, kao pas, a drugi je imao neki bljak okus i glupu tehniku (zabio bi mi jezik u grlo i ne bi ga više micao... wtf???)... na jedvite jade sam ga se rješila (jer mi je bio i prijevoz za doma... ), i jadnik meni cijelo vrijeme priča kako se odlično ljubim, kako imam okus po čokoladi, a meni odvratno... Možda zato jer mi se nije pretjerano sviđao, nego sam bila s njim tako, bezveze...??? uglavnom, nakon njega me zbilja počelo fascinirati to kako se sa nekim osobama slažeš u svemu (sve spontano, lijepo, njami njami...) a kod nekih ti je i sam okus sline nepojmljiv (da ne kažem neku težu riječ).
Kao što rekoh, sve je to subjektivno, ovisi od osobe do osobe, o situaciji, o stupnju sviđanja itd. itd...
Rowanne je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-02-08, 16:36   #35 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-05-07
Godina: 18
Poruka: 103
metalka se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Mad Pogledaj Poruke
Potaknut jucerasnjojm izjavom jednog mog frenda koji kaze ovako: '' e frende, ova mala jucer je totalna katastrofa... nit je ona za neku akciju, nit se zna barit... ko zaba je, nema pojma '', odlucio sam nacet ovu temu

zanima me dali vi mozete reci za nekog da se nezna barit ili kazete da vam ne odgovara ??

moj stav je takav, kazem da mi osoba jednostavno ne odgovara i to je to... jer eto jednom prilikom smo u kratkom vremenu prijatelj i ja zavrsisli s istom curom njemu je cura predobra a meni eto nikako ne leze...

Mogu reć',a većinom i kažem kako stvari stoje.No,ovisi koliko mi je do te osobe stalo.Ako mi je realtivno dosta stalo,trudit ću se objasnit' mu na najbolji mogući način što je i kako na stvari pritom tražeći prave riječi da ga ne povrijedim,a ako mi do nekog i nije tako stalo te mi ide na živce,odmah ću mu reći kako je.Kad me ponese osjećajnost,onda se uglavnom trudim bit' obazriva prema svima,tako da i to ovisi o mom raspoloženju.
Odgovori sa citatom
Star 11-02-08, 16:43   #36 (permalink)
fear of the dark

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,322
neukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: Rowanne Pogledaj Poruke
:bo
Već sam u sličnoj temi pisala o tome: mislim da je sve to subjektivno, i relativno... Na primjer, stil () ljubljenja većine frajera s kojima sam bila, a koji su mi se tada sviđali mi se također sviđao. No dva frajera su bili zbilja... Ma nemam riječi... Jedan me cijelu zaslinio, kao pas, a drugi je imao neki bljak okus i glupu tehniku (zabio bi mi jezik u grlo i ne bi ga više micao... wtf???)... na jedvite jade sam ga se rješila (jer mi je bio i prijevoz za doma... ), i jadnik meni cijelo vrijeme priča kako se odlično ljubim, kako imam okus po čokoladi, a meni odvratno... Možda zato jer mi se nije pretjerano sviđao, nego sam bila s njim tako, bezveze...??? uglavnom, nakon njega me zbilja počelo fascinirati to kako se sa nekim osobama slažeš u svemu (sve spontano, lijepo, njami njami...) a kod nekih ti je i sam okus sline nepojmljiv (da ne kažem neku težu riječ).
Kao što rekoh, sve je to subjektivno, ovisi od osobe do osobe, o situaciji, o stupnju sviđanja itd. itd...
pa da.... grozno.... ovaj s kojim sam se ja užvalila,imo je okus bljutav,da sam se skoro ispovračala..a što li ga je mljacko ko da neš jede a ne da se ljubi... a kad mi stavio jezik u usta skoro mi je grlo probio,a jezik mu je tako bljutav da sam imala osječaj da mi je neka krepana riba uplovila u usta.... također je i on meni reko da se predobro žvalim,a ja onak zbunjeno gledam i mislim si u glavi "majmune pa ni nismo se užvalili kako treba" a on se jadan uživio... a kako li se tek grli,na tako loše žvaljenje me je stisnio tako da sam skoro bez zraka ostala. (dobro je kad neko stisne pri grljenju,ali ako je cijelokupna tehnika loša,taj stisak je samo dodatak lošoj kvaliteti) i ja mislim da to ne ovisi dal ti je stalo do osobe ili ne,nego je to stvar tehnike i ukusa

Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 11-02-08 u 16:46.
neukrotiva_031 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-02-08, 17:02   #37 (permalink)
Banned

Datum registracije: 19-02-07
Poruka: 329
rasovicz se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku rasovicz Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku rasovicz
Re: Poljubac

po poljubcu mozes odmah znati na cemu si
rasovicz je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-02-08, 17:42   #38 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,695
saban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

za poljubac nesmes da imas groblje u ustima vec zlatne zube kao ja
Odgovori sa citatom
Star 11-02-08, 18:05   #39 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 04-04-07
Godina: 28
Poruka: 776
jUST_uSER se izdvaja iz masejUST_uSER se izdvaja iz mase

... kaj ....... pa ja prvo poševim, a kad vidim kako se ševi onda ocjenim da li zaslužuje poljubac...
Odgovori sa citatom
Star 11-02-08, 18:32   #40 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,555
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

jel bi neko zensko mene dobrovoljno podsjetilo tim tehnikama....zaboravio vec.....eh kad su ta vremena bila.....

Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people.
macor je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: poljubac

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
poljubac slay Baš Razno 12 13-06-06 17:01
Poljubac s osobom zarazenom HIV-om Kristijan Baš Razno 11 23-09-05 16:06

Trenutno vrijeme na forumu: 05:04.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113