| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Poljubac u Društvo forumu; Ja obično kažem da nije moj tip, ponekad odem i u detalje (npr, grize, glumi ribu i tak, to ... |
| | #31 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,540
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se ko ljubi ?? Ja obično kažem da nije moj tip, ponekad odem i u detalje (npr, grize, glumi ribu i tak, to ovisi ko mi postavlja pitanje i da li sam trijezna )
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #32 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 29
Poruka: 1,094
![]() ![]() | Re: Kako se ko ljubi ?? ...najlakše rečeno je da je u ljubljenju bitna raznolikost, sa po malo svega (barem kod mene), malo grickanja, malo jezika, malo više jezika, kružit, sisat, itd Najgora vrsta ljubljenja je kad ti netko zabije jezičinu u grlo i vrti sat vremena ko da je na vrtuljku!!!
__________________ |
| | |
| | #33 (permalink) |
| fear of the dark | Re: Kako se ko ljubi ?? ja mogu reć za nekog da se ne zna barit...ljubit itd....neki jednostavno pojma nemaju..doživila sam da mi je lik nabio jezik do grla i skoro me ugušio,to je tako katasrofa bilo da sam se odma odmaknula i odjebala ga.a što me grlio.... odvrato... definitivno odvratno... (to je na briji bilo)
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 249
![]() ![]() | Re: Kako se ko ljubi ?? :bo Već sam u sličnoj temi pisala o tome: mislim da je sve to subjektivno, i relativno... Na primjer, stil ( ) ljubljenja većine frajera s kojima sam bila, a koji su mi se tada sviđali mi se također sviđao. No dva frajera su bili zbilja... Ma nemam riječi... Jedan me cijelu zaslinio, kao pas, a drugi je imao neki bljak okus i glupu tehniku (zabio bi mi jezik u grlo i ne bi ga više micao... wtf???)... na jedvite jade sam ga se rješila (jer mi je bio i prijevoz za doma... ), i jadnik meni cijelo vrijeme priča kako se odlično ljubim, kako imam okus po čokoladi, a meni odvratno... Možda zato jer mi se nije pretjerano sviđao, nego sam bila s njim tako, bezveze...??? uglavnom, nakon njega me zbilja počelo fascinirati to kako se sa nekim osobama slažeš u svemu (sve spontano, lijepo, njami njami...) a kod nekih ti je i sam okus sline nepojmljiv (da ne kažem neku težu riječ). Kao što rekoh, sve je to subjektivno, ovisi od osobe do osobe, o situaciji, o stupnju sviđanja itd. itd... |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-05-07 Godina: 18
Poruka: 103
![]() | Re: Kako se ko ljubi ?? Citat:
Mogu reć',a većinom i kažem kako stvari stoje.No,ovisi koliko mi je do te osobe stalo.Ako mi je realtivno dosta stalo,trudit ću se objasnit' mu na najbolji mogući način što je i kako na stvari pritom tražeći prave riječi da ga ne povrijedim,a ako mi do nekog i nije tako stalo te mi ide na živce,odmah ću mu reći kako je.Kad me ponese osjećajnost,onda se uglavnom trudim bit' obazriva prema svima,tako da i to ovisi o mom raspoloženju.
__________________ Take this away!I can kill you if you get to close! | |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| fear of the dark | Re: Kako se ko ljubi ?? Citat:
i ja mislim da to ne ovisi dal ti je stalo do osobe ili ne,nego je to stvar tehnike i ukusa
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 11-02-08 u 16:46. | |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: ispred PCa Godina: 28
Poruka: 776
![]() ![]() | Re: Poljubac ... kaj ....... pa ja prvo poševim, a kad vidim kako se ševi onda ocjenim da li zaslužuje poljubac...
__________________ Što napravi hajdukovac kad osvoji prvenstvo? Ugasi Playstation. |
| | |
| | #40 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kako se ko ljubi ?? jel bi neko zensko mene dobrovoljno podsjetilo tim tehnikama....zaboravio vec.....eh kad su ta vremena bila..... ![]()
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
![]() |
| Tagovi: poljubac |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| poljubac | slay | Baš Razno | 12 | 13-06-06 17:01 |
| Poljubac s osobom zarazenom HIV-om | Kristijan | Baš Razno | 11 | 23-09-05 16:06 |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:04.

)

) ljubljenja većine frajera s kojima sam bila, a koji su mi se tada sviđali mi se također sviđao. No dva frajera su bili zbilja... Ma nemam riječi... Jedan me cijelu zaslinio, kao pas, a drugi je imao neki bljak okus i glupu tehniku (zabio bi mi jezik u grlo i ne bi ga više micao... wtf???)... na jedvite jade sam ga se rješila (jer mi je bio i prijevoz za doma...
), i jadnik meni cijelo vrijeme priča kako se odlično ljubim, kako imam okus po čokoladi, a meni odvratno...
Možda zato jer mi se nije pretjerano sviđao, nego sam bila s njim tako, bezveze...???
i ja mislim da to ne ovisi dal ti je stalo do osobe ili ne,nego je to stvar tehnike i ukusa