| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Poljubac u Društvo forumu; ljubit curu a pusi cigarete, pa to smrdi iz usta u pm. Ima u dm market sprej za usta pa ... |
| | #41 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Poljubac ljubit curu a pusi cigarete, pa to smrdi iz usta u pm. Ima u dm market sprej za usta pa je poljubac puno ljepsi. Mora biti gladna a ne da se oseti sta je imala za rucak. Nesme piti alkohol, poljubac sa zadahom pive ili tekile, fuj. Nesme jesti nista ljuto ni papreno. Nesme piti kave, mrzim okus kave u ustima druge osobe. Nesme joj jezik biti bel od neznam cega, onako po sredini, znate. Kada noktom zagrebem po zubnoj caklini nesme ostati ispod nokta zuto. Nesme.... nedam si se vise nabrajati ali jako malo ih se smeju samnom ljubiti a da mi se negadi
__________________ ošo sam iz bosne al bosna nije iz mene. |
| | |
| | #43 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,342
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se ko ljubi ?? Citat:
![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 598
![]() ![]() ![]() | Re: Poljubac budimo realni, danas se malo ljudi zna dobro ljubit
__________________ Ako razgovaram na telefon, sigurno su dobre vijesti, jer kod mene, drugačije ne mogu ni biti |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
![]() ![]() ![]() | Re: Poljubac istina ali svima zurba povaljat se pa izgubilo na važnosti, šteta P.S. dobar potpis
__________________ Ako razgovaram na telefon, sigurno su dobre vijesti, jer kod mene, drugačije ne mogu ni biti |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-02-08 Lokacija: Vukovar
Poruka: 20
![]() | Re: Poljubac R U sure??? Ne bih se složio sa tim al ajd svako ima svoje mišljenje! Ako misliš da se stvarno dobro ljubiš onda bi trebalo da fino kulturno nametneš svoj način ljubljenja i garant bi ta osoba prihvatila i s time si rešio/la problem! Svi će se onda fino ljubiti ![]() |
| | |
| | #48 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Poljubac znam ja svoj posao, ali što vidiš po cesti to je strašno, ko da čiste grlo jedni drugima
| | |
| | #49 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 09-02-08 Lokacija: Vukovar
Poruka: 20
![]() | Re: Poljubac Citat:
Mozda se boje doktora pa si čine uslugu vađenja krajnika,poliranja zubi i sl. ![]() Možda je to sad IN ![]() To mi je čak i normalno viditi kod klinaca,još ne znaju ali naučit će se! I ja sam bio takav u početku dok se nisam isprakso ![]() | |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Poljubac ne znam za vas ali ja sam se uglavnom mogla prilagodit svojim brijacima i ne mogu reci za ni jednog da je bio bas katastrofalno los.. i mislim da se s 2 osobe ne mozemo ljubiti jednako, dakle koristit istu "tehniku".. pa me zanima.. kad kazete da se neko lose ljubi jeste pomislili na to da se zapravo vi lose ljubite jer se ne mozete prilagodit?? ![]() ![]() ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
![]() |
| Tagovi: poljubac |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| poljubac | slay | Baš Razno | 12 | 13-06-06 17:01 |
| Poljubac s osobom zarazenom HIV-om | Kristijan | Baš Razno | 11 | 23-09-05 16:06 |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:16.

)
i ja mislim da to ne ovisi dal ti je stalo do osobe ili ne,nego je to stvar tehnike i ukusa