| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Poljupci nakon lizanja? u Društvo forumu; Hvala white_devil na inspiraciji. Zanima me vaše mišljenje o poljupcima nakon pušenja kurca, lizanja pichke ili chmarčića? ... |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-07-08 Godina: 21
Poruka: 478
![]() | Poljupci nakon lizanja? ![]() ![]() Hvala white_devil na inspiraciji. ![]() ![]() Zanima me vaše mišljenje o poljupcima nakon pušenja kurca, lizanja pichke ili chmarčića? Biste li mogli poljubiti curu odmah nakon što vam ga popuši? Cure, biste li mogle poljubiti dečka nakon što vas obliže kao tele? ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) | |
![]() | Re: Poljupci nakon lizanja? Citat:
Kako bi se osjećao kada bi ti nakon lizanja pizdice ili šupčića išao ljubiti curu u usta kada te ona zaustavi i odgurne s gađenjem [fuj!!!], bi li te to povrijedilo (čitaj: raspizdilo) ? | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-05-08
Poruka: 9
![]() | Re: Poljupci nakon lizanja? hm....morao bih probat to da bih ti mogo reči kaj bi se desilo u praksi,a ovako teoretski,pa vjerojatno mi nebi bilo svejedno,dok isto tako,vjerovatno bih i ja nju odgurnuo da me ide ljubit nakon pušenja...ja mislim da to ovisi od osobe do osobe |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,663
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Poljupci nakon lizanja? Molim lepo, i drugi put! ![]() Citat:
![]()
__________________ Credibile quia ineptum... | |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() | Re: Poljupci nakon lizanja? Rita, pogodila si u živac. ![]() O tome ja govorim, kao i white_devil, ako bi se očekivalo da mi nekoga poljubimo nakon "donje akcije", ali ne i da se nas poljubi nakon iste "donje akcije", onda nešto nije u redu s nama. Ili smo previše sebični ili dvolični do bola. Prije je ovo drugo. Daj, nemojte se jebavati u mozak, sve to dođe na isto, nema razlike, slina - tekućina, tekućina - slina... ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:34.