Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Poljupci nakon lizanja? u Društvo forumu; sad se sjeti..da li se ovdje misli na lizanje p.... ili na lizanje neceg drugog, ka anusa na primjer ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-07-08, 15:11   #51 (permalink)
No End In Sight

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 24
Poruka: 9,414
DinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB
Re: Poljupci nakon lizanja?

sad se sjeti..da li se ovdje misli na lizanje p.... ili na lizanje neceg drugog, ka anusa na primjer

jer ako se na to misli onda ovo sve sto sam napisao mozete izbrisati
Odgovori sa citatom
Star 24-07-08, 15:12   #52 (permalink)
Banned

Datum registracije: 06-05-08
Poruka: 1,736
hrv69 ima ono neštohrv69 ima ono neštohrv69 ima ono neštohrv69 ima ono neštohrv69 ima ono nešto

A mislim ono,ako ču ga pušit il on meni lizat naravno da čemo se nakon toga žvalit,to mi je i gušt a što se higijene tiče nitko se ne jebe zamazan il smrdljiv,podrazumijeva se da smo mirišljavi i čisti...
Ne kužim čemu toliko prašine bezveze?!
hrv69 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-07-08, 15:13   #53 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 26
Poruka: 1,456
Agness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: Dominic Pogledaj Poruke
Zanima me vaše mišljenje o poljupcima nakon pušenja kurca, lizanja pichke ili chmarčića?
Biste li mogli poljubiti curu odmah nakon što vam ga popuši?
Cure, biste li mogle poljubiti dečka nakon što vas obliže kao tele?

Citat:
Pravi autor: DinoB Pogledaj Poruke
sad se sjeti..da li se ovdje misli na lizanje p.... ili na lizanje neceg drugog, ka anusa na primjer

jer ako se na to misli onda ovo sve sto sam napisao mozete izbrisati
ma nemoj Dino baš sam se ismijala
što se tiče uvoda u temu, spominje se i telad

očito smo odavno sišli s magistrale
Agness je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-07-08, 15:18   #54 (permalink)
No End In Sight

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 24
Poruka: 9,414
DinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

to lizanje supka mi je preseravanje...tolerantan sam stvarno u svim pogledima...ali bas i nemam zelju da mi cura lize supak...

zamisli kazes djevojci "Olizi mi supak"
ili pak djevojka momku " oces da ti olizem cmar "

Odgovori sa citatom
Star 24-07-08, 15:44   #55 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 20-07-08
Godina: 22
Poruka: 386
Rebel Rider se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Rebel Rider Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Rebel Rider Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Rebel Rider

Citat:
Pravi autor: DinoB Pogledaj Poruke
to lizanje supka mi je preseravanje...tolerantan sam stvarno u svim pogledima...ali bas i nemam zelju da mi cura lize supak...

zamisli kazes djevojci "Olizi mi supak"
ili pak djevojka momku " oces da ti olizem cmar "

Apsolutno care! Cemu lizanje supcine kad ima boljih stvari za poliznuti!
Odgovori sa citatom
Star 24-07-08, 19:56   #56 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 27-12-07
Poruka: 140
filko2 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku filko2

Uvijek se ima šta za lizat...
filko2 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-07-08, 22:05   #57 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,886
shelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

..da.. uvijek se ima sta lizat.. makar i obicnu zemlju.. zamisljajuci da je.. hmm..

But you, the man behind the rifle, you are the soul.
"
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-07-08, 22:06   #58 (permalink)
0000000000000

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,996
Sahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svima

krašekspres

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-07-08, 22:11   #59 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Poruka: 4,886
shelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

mmm.. to me podsjetilo.. imam nutellu.. idem lizat

But you, the man behind the rifle, you are the soul.
"
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-07-08, 22:27   #60 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 27-06-08
Godina: 25
Poruka: 1,609
edhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznat

Ja uopce ne razmisljam o tome tko je sta lizao tijekom sexa ,,, poljubac je uvijek dobro dosao nakon lizanja ,,, to je sve dio uzitka i uopce mi se nista ne gadi u sexu ,,, sve dolazi u obzir osim onih tezih perverzija sto je vezano uz govna, to mi bas nije privlacno ...
A poljubci nakon lizanja na to uvijek pristajem, zasto ne ...
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:57.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114