| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Poljupci nakon lizanja? u Društvo forumu; sad se sjeti..da li se ovdje misli na lizanje p.... ili na lizanje neceg drugog, ka anusa na primjer ... |
| | #52 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 06-05-08
Poruka: 1,736
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Poljupci nakon lizanja? A mislim ono,ako ču ga pušit il on meni lizat naravno da čemo se nakon toga žvalit,to mi je i gušt a što se higijene tiče nitko se ne jebe zamazan il smrdljiv,podrazumijeva se da smo mirišljavi i čisti... Ne kužim čemu toliko prašine bezveze?! |
| | |
| | #53 (permalink) | ||
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 26
Poruka: 1,456
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Poljupci nakon lizanja? Citat:
Citat:
![]() što se tiče uvoda u temu, spominje se i telad ![]() očito smo odavno sišli s magistrale ![]() | ||
| | |
| | #54 (permalink) |
| No End In Sight | Re: Poljupci nakon lizanja? to lizanje supka mi je preseravanje...tolerantan sam stvarno u svim pogledima...ali bas i nemam zelju da mi cura lize supak... ![]() zamisli kazes djevojci "Olizi mi supak" ![]() ili pak djevojka momku " oces da ti olizem cmar " ![]()
__________________ malosutra.org |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Poljupci nakon lizanja? Citat:
Cemu lizanje supcine kad ima boljih stvari za poliznuti! ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ...it is a good day to die, and the day isn't over yet... | |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Poljupci nakon lizanja? ..da.. uvijek se ima sta lizat.. makar i obicnu zemlju.. zamisljajuci da je.. hmm..
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Poljupci nakon lizanja? mmm.. to me podsjetilo.. imam nutellu.. idem lizat ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #60 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-06-08 Lokacija: Istra Godina: 25
Poruka: 1,609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Poljupci nakon lizanja? Ja uopce ne razmisljam o tome tko je sta lizao tijekom sexa ,,, poljubac je uvijek dobro dosao nakon lizanja ,,, to je sve dio uzitka i uopce mi se nista ne gadi u sexu ,,, sve dolazi u obzir osim onih tezih perverzija sto je vezano uz govna, to mi bas nije privlacno ... A poljubci nakon lizanja na to uvijek pristajem, zasto ne ...
__________________ ...Kada izgubite, ne gubite to iskustvo... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:57.