| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi položaji i osjećaji - odostraga, no ne u guzu u Društvo forumu; Hm, ponešto intimno pitanje za pripadnice ljepšeg spola, a sa ciljem boljeg razumijevanja anatomije itd: 1) da li ... |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-04-07
Poruka: 53
![]() | položaji i osjećaji - odostraga, no ne u guzu Hm, ponešto intimno pitanje za pripadnice ljepšeg spola, a sa ciljem boljeg razumijevanja anatomije itd: 1) da li postoji G točka ili je to mit? - iz vlastitog iskustva znam da postoji neki položaj na boku ili odostraga kad žena može osjetiti puno veće uzbuđenje, i mislim da se radi o kutu ulaska i/ili stvarno G točki. 2) da li su položaji odostraga (četveronoške, s boka, itd ali u picu) manje uzbudljivi za ženu (vjerojatno jer nema direktne stimulacije klitorisa) ili je to stvar navike/preference. 3) da li u nekim od tih položaja (odostraga) vama ulazi zrak, pogotovo kad se uzbudite pa onda to smeta (da ne velimo radi prt-prt). Ovo mi se desilo s nekoliko žena, mislim da se kod većeg uzbuđenja proširi unutrašnji dio stjenke pice pa ima balon-efekt? ![]() iskusan no neupućen, Jules |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: položaji i osjećaji - odostraga, no ne u guzu Ja ću ti samo na drugo pokušati dati odgovor... postoje dvije vrste orgazma, pa tako i stimulacije... klitoralni i vaginalni... polođaj odozada bi trebao nadraživati G-točku,, jer bi se ona trebala nalaziti na stijenci vagine na strani trbuha, ali je bitnije da omogućava dublju penetraciju (ne smetaju noge naravno). Koliko sam ja skužio najjači je položaj kad je ona na trbuhu, sa jastukom ispod trbuha, a ti u čućećem iza nje ili poluležećem, važno da se ne poklopiš po njoj ko balvan...
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,957
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: položaji i osjećaji - odostraga, no ne u guzu Citat:
![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Purger | Re: položaji i osjećaji - odostraga, no ne u guzu Ja sa koje god strane ženu kresnem ona uživa...ovako-onako,gore-dolje,s boka apsolutno joj je svejedno ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: položaji i osjećaji - odostraga, no ne u guzu Citat:
edit: mit i manje uzbudljivi
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. | |
| | |
| | #7 (permalink) | ||
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 436
![]() ![]() | Re: položaji i osjećaji - odostraga, no ne u guzu Citat:
Citat:
Naravno da ulazi. Naročito ako nije djevica. To ti ne bi trebalo smetati.
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. | ||
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: položaji i osjećaji - odostraga, no ne u guzu Evo žemsko mišljenje: G-točka nije mit; položaj odostraga nije nikako manje uzbudljiv, meni je čak jako uzbudljiv, ali to ovisi od žene (dobro kaže maxie), a treće- ponekad da i to je normalno
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
![]() |
| Tagovi: guzu, odostraga, osjecaji, polozaji |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:00.

mit i