Stranica 1 od 5 12345 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 44

Pomagajte kako znate... (veliki zajeb) :((

Raspravljate o temi Pomagajte kako znate... (veliki zajeb) :(( u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; mam jedan veliki problem, i tko mi pomogne, da mi se ta cura vrati,, bit cu mu zahvalan do kraja ...

Banned
    Datum registracije
    20-11-09
    Poruka
    45
    Liked
    0 times

Pomagajte kako znate... (veliki zajeb) :((

mam jedan veliki problem, i tko mi pomogne, da mi se ta cura vrati,, bit cu mu zahvalan do kraja zivotta..
    Ovako
    prije 3 tj upoznao jednu curu, ja imam 22, ona ce sad 18 god...
    svidjeli se jedno drugome odmah, i nastavili se vidjati.. zaista, prvi put mi se desilo da mi se neka cura odmah tako svidi, i svaki put kad se vidimo, sve vise i vise mi se svidja... nemam rijeci.. preslatka,zgodna, lijepa..a u dusi.. predobra... mislim da je i iskrena...jer mi je svasta rekla do sad... kaze da sam joj i previse drag, da joj se svidjam, da isto nikad s nijednim deckom nije tako bilo.. uvijek joj je trebalo vrenena... imala je jednu dugu vezu 2 god... do prije par mj.. i prije mj dana je imala neku kao vezu od mj dana.al nist posebno, decko bio gaad... e sad
    , moji problemi su ovakvi..
    Prvo, joj je jedna cura srala za mene, sto nije bila istina, pa se naljutila na mene, jer je njoj vjerovala,jer smo se tek jednom do sad vidjeli,,i ok, saznala se istina.. i sve bilo ok.. Onda, je druga cura isto pocela srat,al ova zna nju, i zna kakva je tak gadura, da svima zeli zlo , tako da se malo naljutila, al bilo je sve ok... Onda dalje, jedan decko mi je poceo pisati o njoj, kao da se nalaze itd.. da ona jedva ceka da ga vidi..a na fejsu joj komentira po slikama, bolesne komentare. nije normalan... vidim da je zeli...i siguran sam da je sve slagao..al opet, nije mi bilo svejedno to cuti... .... i sad evo danas opet neko sranje... doodao sam nekog njenog frenda s fejsa.. jbg. neznam ni sam zasto, i poslije ga pitao tko je, i on mi sve reko, ja ga pito dal znas tu curu,, pa mi je reko da je zna, i da ce ona doc kao kod njega na more radit.. ono.. wtf? znao sam da je trebala ic na more, al mi je rekla da je otpalo to.. da bi joj falilo sve.. a i ja.. ... i tako. sad je problem sto ona misli da ja nju provjeroavam, sto je istina na neki nacin..al danas ovo nije bilo provjeravanje... ok, ljubomoran sam, jer je cura zaista prezgodna,i mnogo njih joj dasadjuje.. i toliko toga sam u proslih god dana dozivio od cura.. da vise nemam povjerenje..al njoj zelim vjerovat.. i zelim da mi da zadnju sansu.. mozda je ne zasluzujem...al sad bi zaista sve bilo ok... kako da joj to dokazem.. da je uvjerim? sta da radim???? ((((( sve bi ucinio za nju..za jos tu jednu sansu... ako je sjebem, sam cu odustat od nje..al ne slusa... ((((((((((((( to se danas desilo sve... eto..pomagajte. zaista mi je stalo do te cure... kao do nijedne do sad..a imao sam vezu 3 god.. cak mi ni onda nije bilo toliko stalo...

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

Re: Pomagajte kako znate... (veliki zajeb) :((

jeba vas fejsbuk da vas jeba da mi nije igrica i par ljudi s kojima tako jeftinije komuniciran obrisa bi ga isti sekund.

odi se nadji s njim i pokusaj iskreno popricat, ako te nece saslusat jebiga, al da ce ti na forumu netko pomoc oko cure koju ni ne znaju nit ista i u prici u kojoj se vidi samo jedna strana iste

mama 2 be :) Avatar od korisnika dorina
    Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

Hebo vas, kaj u školi više ne učite interpunkcijske znakove?!

Veliko i malo slovo?!

Normalno pisanje "sastavka"?!

stupid is as stupid does

Banned
    Datum registracije
    20-11-09
    Poruka
    45
    Liked
    0 times

i ja kazem..fejs je zlo...sranje.... (( ...al evo ...rekla mi je prije 2 sata, da je pustim na miru da razmisli.. da joj je stalo ... i da ima sanse...da ce mi se javit u nedj.... sta to znaci??? dal me se zeli rijesit.. il zaista ima sanse?

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

to znaci da oce da ju pustis na miru o nedilje

mama 2 be :) Avatar od korisnika dorina
    Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

To znači da je vikend
    stupid is as stupid does

Banned
    Datum registracije
    20-11-09
    Poruka
    45
    Liked
    0 times

imam 22 a ona ce sad 18 .. i nismo jos u vezi.. znamo se 3 tj... al mi je zaista stalo

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

iman i ja 22 godine i nismo u vezi, i ne znamo se, al mozda ima nade

V.I.P. Član Snake Champion, Highstreet Headache Champion, Frogger Champion, Chicken Attack Champion, Super Pacman Champion, Chuck Norris - Attack of the Massacre Ni Champion Avatar od korisnika Ive_ri
    Datum registracije
    22-03-07
    Starost
    23
    Poruka
    11,410
    Liked
    321 times

Jebo te fejs i takve gluposti

Daj se malo opusti i daj curi da diše, ne možeš bit baš takav gnjavator... razmisli malo da tebe netko non-stop proganja na sve moguće načine, i tebe bi to ohladilo. Dobro tebe možda nebi al to sad nije bitno u ovoj priči

Banned
    Datum registracije
    20-11-09
    Poruka
    45
    Liked
    0 times

XD..ajd molim vas.. nemojte sprdat. jer mi je zaista stalo do te cure... zaista... zelim je za sebe... znam da sam pogrijesio... znam da sam ja kriv...zbg tog provjeravanja,ljubomore....

Stranica 1 od 5 12345 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku