| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Pomirdbeni sex.... u Društvo forumu; jeste za...ja bas i ne....istina,nema boljeg...ali osjecaj poslije njega........ |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-05-06 Lokacija: zagreb
Poruka: 233
![]() | jeste za...ja bas i ne....istina,nema boljeg...ali osjecaj poslije njega.....
__________________ Boriti se za mir znači kao jebati se za nevinost! Kad je bal,nek se onda i princeza yebe |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Purger | Re: Pomirdbeni sex.... najbolji sex
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 907
![]() | Re: Pomirdbeni sex.... Što tebi točno znači pomirdbeni sex?!. Meni to znači posvađali smo se, pomirili i pojebali, to bi napravili i da se nismo posvađali... Možda ti misliš posvaš se pa se kroz sex pomiriš, ono igraš na tu kartu..
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" |
| | |
![]() |
| Tagovi: pomirdbeni sex, sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Sex pred drugim ljudima | Kristijan | Ljubav, Erotika, Sex | 50 | 04-01-08 11:54 |
| Preko tisucu xxx filmova i tovar galerija | walker | Recycle Bin | 4 | 30-12-05 11:27 |
| Kako nazvati psa? | eowyn | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 02-11-05 22:48 |
| 187 - Sex | Kristijan | Recycle Bin | 0 | 08-10-05 12:50 |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:34.