| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Pomirdbeni sex.... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: irm ja inače takav sex uvijek zabilježim camerom da mi ostanu lijepe uspomene........... OT: A čemu ... |
| | #31 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-02-08 Lokacija: Pula Godina: 20
Poruka: 237
![]() ![]() | Re: Pomirdbeni sex.... Citat:
![]() OT: A čemu tražit povod za sex? ![]() Ne treba mi svađa da bi se dobro poseksala... Iako je ovaj pomirdbeni zna biti malčice intenzivniji od onog kad-god-imam-priliku seksa... ![]()
__________________ ...I’ve lick my wounds but I can’t ever see them getting better... | |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Pomirdbeni sex.... hmmm.. nisam jos probala.. sva sreca pa se ne svadjamo tako cesto, a i kad se svadjamo nema bas neke prilike za sex ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
![]() |
| Tagovi: pomirdbeni sex, sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Sex pred drugim ljudima | Kristijan | Ljubav, Erotika, Sex | 50 | 04-01-08 11:54 |
| Preko tisucu xxx filmova i tovar galerija | walker | Recycle Bin | 4 | 30-12-05 11:27 |
| Kako nazvati psa? | eowyn | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 02-11-05 22:48 |
| 187 - Sex | Kristijan | Recycle Bin | 0 | 08-10-05 12:50 |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:17.