| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi POMOČ MOLIM u Društvo forumu; kako prici zeni na sabanov nacin, pali u 90% slucajeva -ej, bona. Ja sam bosanac. Ako nema nista bosanskog u ... |
| | #41 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: POMOČ MOLIM kako prici zeni na sabanov nacin, pali u 90% slucajeva -ej, bona. Ja sam bosanac. Ako nema nista bosanskog u tebi mogu ti dati. -hej bona os da ti se noćas posreći -ćuj da ne okolišam, želiš li jahat mustanga -pljunes u ruku i dotaknes njenu odeću pa svoju i kažeš joj: da odemo do mene pa da skinemo i osušimo ovu mokru odeću. -jesi poljubila kad zeku izmedu usiju, izvrneš đepove pa kažeš: ako nisi moš sad -volis li ptice, izvadiš kitu i pitaš ju: a šta misliš o ovoj lasti, jel ti nosi proleće -izvadiš kitu i kažeš joj: ti si stvorena za karaoke, evo ti mikrofon -mogu li da ti pićence platim il se jebheš za novce -ako zelis biti jedina i drugacija od svih ostalih reci odma "da" bez razmisljanja -hajmo na žurku i pozvati ti hlaće da siđu dole -jesi slobodna večeras il češ da me koštaš -ćuj ako zelis seks povuci me za kurach jednom a ako ne onda me povuci minimalno 100 puta -super patike, nego oš se jebath samnom -jel te boljelo. Ona će normalno pitati: a što? pa to kad si bila u nebesima
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: POMOČ MOLIM ajme sabane koja si ti legenda xD di samo izvlacis te svakodnevne fore?
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: POMOČ MOLIM je, a kako mi je onda brat takav... nonstop ima nesto za podbost ili izjaviti
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 1,055
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: POMOČ MOLIM Citat:
![]() ![]() ![]()
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! | |
| | |
| | #47 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,254
![]() ![]() ![]() | Re: POMOČ MOLIM Citat:
![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE | |
| | |
| | #50 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 05-05-08
Poruka: 21
![]() | Re: POMOČ MOLIM Citat:
![]()
__________________ Slusaj sad: U dusi sam dijete koje ne zna mrziti, u zivotu sam putnik koji uvijek pronadje pogresan put, a u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cure, ljubav, pomoc |
« Shemale
|
Vezivanje očiju »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:43.