| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Pomoć oko sramežljive! u Društvo forumu; Evo da priupitan nekoliko stvari. Prije mijesec dana sam upoznao jednu jako zgodnu i zanimljivu djevojku, odmah smo se spetljali ... |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-01-07 Godina: 21
Poruka: 92
![]() ![]() | Evo da priupitan nekoliko stvari. Prije mijesec dana sam upoznao jednu jako zgodnu i zanimljivu djevojku, odmah smo se spetljali i već smo dva tjedna u nekakvoj navodnoj vezi. Sve je ok dok se dopisujemo preko mobitela, zenska je tada totalno otvorena. Problem nastaje kad se nademo, kad je god iden zažvalit ona okreće glavu, za ostalo netriban ni dovorit, sinoć sa njoj stavija ruke na guzice ona se je odmah razmaknila. Iman osjecaj koda sa joj prvi pa se stidi. Kako ću je oslobodit tog straha? Do ženske mi je stalo ali ne želin gubit vrime na njon ako će ona bit ovakva. Pomoć pliz! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pomoć oko sramežljive! To je već filozofsko pitanje, predlažem bračnog savjetnika. Zbilja nemam neko riješenje u glavi...
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,574
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pomoć oko sramežljive! Ja ti savjetujem da odustaneš, žene koje imaju neki poremećaj psihe su vrlo komplicirane. ne želim reći da je luda ili nešto, ali će te ona bez ikakve namjere vući za nos. Pokazivati će da želi nešto, a kad pokušaš, ponašati će se ko druga osoba. Koliko god bilo možda bezobrazno zbog nečijeg problema napustiti osobu, jednostavno je vrlo teško tu išta napraviti. I ja sam razmišljao na način, da nije ona kriva, treba joj pružiti šansu i sl. i išlo je, malo pomalo, ali nije bilo vrijedno truda. Ako ona ne može shvatiti da netko daje sve od sebe i maksimalno se prilagođava, onda je sama kriva i ne možeš joj ti biti netko koga će mjenjati, jer nije dovoljno hrabra da promjeni sebe... Zašto bi mjenjala sebe, sad će pitati cure... zato jer osobe koje imaju problema sa intimnim kontaktom sa osobama koje ih privlače jednostavno imaju psihičkih problema koje je potrebno preskočiti ili zaobići. Nemoj shvatiti doslovno da je nužno trebaš ostaviti, ali moraš znati da će biti vrlo teško i ako nisi baš iskren, ako nisi spretan u komunikaciji i razumjevanju neizrečenog, vrlo ćeš teško doprijeti do nje u suprotnom vrijedi pokušati.
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,689
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pomoć oko sramežljive! Potrudi se malo oko nje,budi dobar i pažljiv! Neka se osječa sigurno i opušteno tada će se otvortit,al čini mi se da ti nisi strpljiv tip,čim kažeš da ti se ne da gubit vrijeme s njom! Bolje da to prekineš odmah,prije nego oboje budete povrijeđeni!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| 4nick8or | Re: Pomoć oko sramežljive! nekakav mantil, ispod niš, i nađeš ju i onda flash i kad vidi kakvu makinu imaš ??? pretpostavka, tvoja je sigurno. p.s. zašto ja to uvijek radim, mislim ovak baljezgam gluposti???
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #8 (permalink) |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,477
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pomoć oko sramežljive! sve ovisi za sta ti je potrebna. ako ju zelis samo povaliti radije ju ostavi i idi dalje, ako navaljujes i ona popusti, da ti, ti ju šutneš samo ces povrijediti njezine osjecaje, ostavljajuci ju u jos vecem strahu. ako je situacija drugacija i stalo ti je do te cure trebas biti jako pazljiv i strpljiv jer iz ovog sto sam procitala zaista bi se dalo zakljuciti da si joj prvi. ako je tako po meni to nije nista drugo nego jedna jako predivna stvar koju jedan decko zaista treba postivati i biti sretan zbog toga jer ako bas tebe izabere kao prvog pa valjda onda nesto i vrijedis ![]() sve je na tebi ![]()
__________________ Sve vas bum tužil!!!!! |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Pomoć oko sramežljive! Citat:
![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,581
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pomoć oko sramežljive! kada smo iza nečega, svi možemo biti i praviti se cool, ali kada smo u četiri oka stvari se mijenjaju, posebno onda ako (možda neočekivano) to druženje potraje. to bi ti bio "luk efekt". cura je normalna, sve štima... vjerojatno si joj prvi. samo nemoj navaljivat i pitaj je ako joj ti dodiri na odr. mj. pašu... budi strpljiv, to je sve kaj možeš. strpljivost se isplati.
__________________ Za V.P. : Zašto ti nisi sišao sa vlaka kada sam ja sišla sa vlaka? |
| | |
![]() |
| Tagovi: sramezljiva |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:03.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!