| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi porast seksualnog zlostavljanja u Društvo forumu; Svake godine u Hrvatskoj postoji više od 600 kaznenih prijava za seksualno nasilje, od čega preko 100 slučajeva silovanja, ... |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-04-08 Lokacija: Njemacka Godina: 34
Poruka: 180
![]() | porast seksualnog zlostavljanja Svake godine u Hrvatskoj postoji više od 600 kaznenih prijava za seksualno nasilje, od čega preko 100 slučajeva silovanja, u velikoj većini slučajeva počinitelj je muškarac, a većina žrtava su žene. Podaci MUP-a za 2006. godinu pokazuju kako su bila prijavljena ukupno 672 kaznena djela protiv spolne slobode, što je čak 40 posto više nego 2005. godine. Zabrinjavajući je porast broja silovanja kod maloljetnih djevojaka od 14 do 18 godina, za čak 70 posto, te kod djevojaka u dobi od 18 do 22 godine - od skoro 88 posto. Zabilježen je i ekstreman porast broja silovanih žena koje su starije od 60 godina, od čak 275 posto , što se ne može objasniti niti na koji drugi način osim kao eklatantan oblik mržnje prema ženama I duboki društveni problem. kako zaustaviti tu grozotu... ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: porast seksualnog zlostavljanja ili mozda da se ljudi vise ne srame priznat da su zrtve? jer toga je i prije bilo... ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #4 (permalink) |
| ...... Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,532
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: porast seksualnog zlostavljanja ne bih bila sigurna u to, istina, razlozi su razliciti kod osoba koje zlostavljaju, ali da se radi o mrznji prema zenama...Pre nekoliko dana (u Srbiji) su dve devojcice odvele trecu u stan jedne od njih i sexualno je zlostavljale, cini mi se da jos idu u osnovnu skolu! Pritom su sve to snimile, i kratak snimak je prikazan u Vestima! Katastrofa!!! ![]() U ovom slucaju, sta moze biti uzrok? Verovatno je jedan od njih i popularnost amaterskih snimaka, pa neka deca zele da se pokazu u tom svetlu! Po skolama bez pardona kruze video-zapisi raznoraznih sex-igrarija, neki mozgovi smatraju da nisu face ako i sami nemaju takav! Nazalost, drustvo ide u totalno krivom smeru, kod vecine tinejdzera razvijaju se pogresni stavovi...imaju pogresne idole i nemaju ni malo stida... ![]()
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
| | #5 (permalink) | |
![]() | Re: porast seksualnog zlostavljanja Citat:
to sto djeca zlostavljaju jedni druge... za to je kriv net sto svakog jarca mogu vidjeti na njemu... mozda cak i porast samoubojstva medju djecom isto ima veze sa tim... | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: porast seksualnog zlostavljanja u svakom slucaju bolje imati i to nego ici negdje potpuno praznih ruku.. kad situacija postane sumnjiva, sprej u ruku, ruku u dzep + malo opreza i puno puno pameti = u 99% slucajeva se nece nis dogodit.
__________________ |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: porast seksualnog zlostavljanja nema tu porasta. sad je to in i mediji su puno toga i pedofilije čovik je takav. uvik je bilo nasilja - prema ženama, dici, pedofila. samo nekad se to nije prijavljivalo, sada da, plus mediji koji su dostupniji i agresivniji nego ikad.
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data |
| | |
| | #10 (permalink) | |
![]() | Re: porast seksualnog zlostavljanja Citat:
tko zna sta svega jos ima... i ja sama sam imala dva pokusaja slucaja jednom kao cura od 15 godina u zoo vrtu u Zagrebu, jednom kad sam vec radila na poslu... i isto posto sam uspijela pobjeci nisam nikom to prijavila... jer sam imala konzervativne roditelje i bilo me sram o takvim stvarima pred njima pricati... | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:21.

ne bih bila sigurna u to, istina, razlozi su razliciti kod osoba koje zlostavljaju, ali da se radi o mrznji prema zenama...