bravo za tebe, drago mi je da si sretna. ali 8 mjeseci nije puno, nemoj si postavljat prevelika ocekivanja i ciljeve pa ce sve biti lakse, uzivajte zajedno ne opterecujuci se.
Raspravljate o temi Postoji prava ljubav u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; Neki se samo okolo seksaju i imaju kratke veze, ali evo ja sam vec 8 mjeseci u vezi s mojim ...
bravo za tebe, drago mi je da si sretna. ali 8 mjeseci nije puno, nemoj si postavljat prevelika ocekivanja i ciljeve pa ce sve biti lakse, uzivajte zajedno ne opterecujuci se.
hehe! uvijek postoje zajedljivi ljudi. mi se poznamo i od prije, ne samo 8 mjeseci.
mi i uzivamo zajedno.
prekrasno nam je, mislimo imat djecu, ja jedno rodit i jedno posvojit. nešto je prekrasno posvojit, spasit napušteno dijete kojeg su ostavili "roditelji". ja sam isto posvojena, pa znam kako je to.
naravno da ima još sretnika, ima pravih ljubavi..iako kad gledamo televiziju i čitamo novine imamo dojam kako se svi rastavljaju i imaju površne veze, zasnivane samo na seksu..al nije tako ima pravih ljubavi, samo one se ne razvlače po novinama niti se one prepričavaju, te ljubavi su intimna stvar svakog pojedinca/para.
inače hernija jako pohvalno što češ nekog posvojiti..samo naprijed![]()
zapivajmo noćas u konobi našoj srići dignut čemo čaše
i onda kad nebude nas bilo pivat če se pisme naše
ma ti si divna osoba.
Evo ja se seksam okolo jer verovatno nisam naiso na tako divnu osobu.
Milosti ne tražim , niti bih vam je dao!
Bravo, svaka čast..samo uživajte....nije bitno koliko, bitno da vam je lijepo... i moj dečko je jakooo zgodan, nježan i pravi gentlemen... i jako sam sretna što smo zajedno...
Dolazim ti kao fantom slobode i zato pokaži što znaš. Dolazim ti kao fantom slobode da te vodim ravno do dna.
Sve je to lijepo, divno, krasno, ali - prvo - ne znači ako je neka osoba sjajna da je odmah to prava ljubav, jer nije stvar koliko je netko dobar, nego koliko si je netko s nekim "kompatibilan", i drugo - 8 mjeseci... Hmmm, ja sam bio u vezi 3 godine, pričali smo isto i o djeci koliko bih, smišljavali imena, ovo ono, ali ipak je na kraju puklo. A da ne pričam da nisam ni izbliza jedini, niti je to bila najduža veza koja je pukla
Ne želim te bedirati, niti vrijeđati, niti išta mogu reći o vašoj vezi, tko zna, možda ste se našli, ali to ne znam ni ja, ali bome ni ti ni on ne možete još to znati.
Iskreni savjet - uživaj dok možeš i nemoj se još opterećivati time. Vrijeme će pokazati jel bila "prava ljubav" ili ne, a ti samo nastavi kako ide