| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi poze u Društvo forumu; kaj je neobično sa 69?... |
| | #44 (permalink) |
| Veteran | Re: 69- Neobicne poze?! Ja maštovito redovito prakticiram 69
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #47 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,476
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: poze ......................................... a sta ce ti to ? mislim........imas 12 godina... nije da ti treba ![]()
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-07-07 Godina: 31
Poruka: 194
![]() | Re: poze Ne znam odakle ti brojevi poza!Iz koje literature,osim te 69,to svi znamo sto je!Citao sam tantru,kamasutru,ma kakva ananga-ranga i slicne gluposti,tako se ne uci,nista bez vjezbanja! I danas je sex napredniji,to je zastarilo!U kamasutri cak nema ni pusenja,to su radili,u ta davna vremena,samo robovi gospodarima,iako je ono na jednom mjestu i pojasnjeno! To za vjezbu,treba dosta vjezbati,razgovarati s partnerom,svatko voli nesto drukcije,treba isto probati nesto novo,biti otkacen i lud,na raznim mjestima,recimo i u autu se moze puno napraviti! Znam jedan jako dobar polozaj u autu,ludnica za zenu,uzitak za popizdit! Za taj polozaj nisam nigdje cuo,nigdje citao o njemu,jednostavno mi je proradila masta,probao sam i njoj se svidjelo! Odtada smo ga cesto prakticirali!Gdje je bio auto tada,u doba kamasutre?![]() |
| | |
| | #49 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 16-07-07 Godina: 45
Poruka: 12
![]() | Re: poze Citat:
Inace, poza 69 i nije nesto narocita. Naime ima i mnogo boljih. Opet, 69 zavisi i od visine partnera, sto je i logicno. U tom slucaju, partneri ne mogu istovremeno pruzati zadovoljstvo, a to onda nije poza 69. Iz mog iskustva, najbolje su spontane poze, a one mogu biti itekak mashtovite, i veoma uzbudjujuce. No, Mateo, daj nam reci, sta je to tako carobno u autu. ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: poze |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:43.

Ne znam odakle ti brojevi poza!Iz koje literature,osim te 69,to svi znamo sto je!Citao sam tantru,kamasutru,ma kakva ananga-ranga i slicne gluposti,tako se ne uci,nista bez vjezbanja!