| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Poznanstva i ljubavne veze preko chat stranica u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Amparo Smatram da je tema o ljubavnim vezama na chatu izuzetno aktuelna i zanimljiva.....danas malo-tko ... |
| | #23 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
ej stari ajde molim te odgovori mi jesi li ti tu "svoju" trazi na smokvi ili si je tamo nasa a rugas se sada da su tamo vecinom neki "manijaci"..mislim ono..ne drzi bas vodu!!.. ...??? | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Poznanstva i ljubavne veze preko chat stranica Ja sam upoznao dvije cure preko chata,s jednom sam bio samo jednom na kavi i malo smo se samo požbalili, a ova druga mi je super cura i često odem s njom na kavu! Na chatu su većinom neki kompjuterski frikovi koji su non stop tamo i ne upoznavaju baš ljude uživo, ali ima tamo i normalnih zabavnih ljudi iako puno rjeđe ali ima! Ja sam osobno bio samo dva-tri puta na chatu pa mi je dosadilo, stalno iste spike se ponavljaju, počne ić na živce! Jedino je fora zajebavat nekoga, hahaha |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Poznanstva i ljubavne veze preko chat stranica ja sam zadnjih par godina vise-manje uvijek na iskonovom chatu (izuzev zadnja 3 mj... ne da mi se) i mogu reci da su ljudi uglavnom dvolicni i spremi da te posteno zayebu ali ako gledam dobre strane, upoznala sam dost novih DOBRIH ljudi, i jedna frendica od njih mi je jedna od boljih in RL frendica danas ![]() |
| | |
| | #28 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,604
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Poznanstva i ljubavne veze preko chat stranica ne bih se s nikime nalazila jer nemam povjerenja, toga me je strah. Nikad ne znaš kakva budale te može dočekati. Net mi služi za zajebanciju, razmjenu iskustava, razgovore.....svoju pravu ljubav našla sam "u živo"
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Poznanstva i ljubavne veze preko chat stranica i ja sam takva, od hrpetine ljudi koje sam upoznala preko neta, nasla sam se sa samo njih 2 i to nakon jaaako dugo dopisivanja i nagovaranja a i inace nisma bas za neke grupne chat/furum sastanke, a kamoli za pojedinacno nalazenje ![]() |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Sexy Profesorica | Re: Poznanstva i ljubavne veze preko chat stranica Ja sam se neko vrijeme bila dopisivala s jednim likom, bili prijatelji i tak, otisli par puta na kavu, ali... u neku ruku je bilo otislo predaleko pa sam prekinula to, i nemam vise tu naviku
__________________ Da se promenim, kazes, tesko je, ko jednom prevari da bude veran kasno je! Evo kajem se i ne bi podnela da desi mi se sve, sve ono sto sam tebi radila! |
| | |
![]() |
| Tagovi: chat, ljubavne, poznanstva, preko, stranica, veze |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:29.

ali ako gledam dobre strane, upoznala sam dost novih DOBRIH ljudi, i jedna frendica od njih mi je jedna od boljih in RL frendica danas