| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Poznanstva i ljubavne veze preko chat stranica u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Adolon Ma sve je to ok. Si gledo danas vijesti. Frajer se spojio s nekom trebom. Oš... |
| | #56 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,808
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Poznanstva i ljubavne veze preko chat stranica joj vau i ja bi...ali u zadnjem trenu ti je odlučila ne dat..a šta ćeš takva je sudbina.. guraj ti brate u pravu rupu a ne po tipkicama svirat sonete
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Poznanstva i ljubavne veze preko chat stranica aaaa, kako romantično ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #60 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-07-07 Godina: 31
Poruka: 193
![]() | Re: Poznanstva i ljubavne veze preko chat stranica Citat:
Sta si ti mislio naci normalnu na net-u?Budi sretan ako te ne bude ganjao njen muz,nozem ili ako te ne upuca!Nadam se da ces biti sretan ako razoris neciji brak ili ako necija djeca budu patila zbog vasih gluposti!Odlijepi guzicu od stolice i skini oci s kompjutora,u grad i tamo trazi,mozes naci jos bolju od takve koja se upusta u avanture a jos udata! Nitko na net-u nije normalan,vecinom se tamo sex trazi a ne ljubav svoga zivota,to su gluposti!Te zene su vecinom ili jadne,ruzne,debele ili zauzete pa varaju decka,muza,zato su na net-u,ili su rastavljene,s djecom pa nemaju vremena izlaziti od obaveza,zato tamo traze nekog!I neces nijednu iz svog grada namoliti cak ni da odete na kavu,znaci da sex tamo traze sa deckom iz drugog grada,posaljes sliku i ako si zgodan i prolazis moze sve,bitno da nitko ne sazna!Rijetko da netko uspije s nekom iz svog grada,mozda nakon mjeseci i mjeseci dopisivanja,da ona ispadne fina,da se ne nalazi s nikim s net-a,bla,bla i slicne gluposti,a dotad normalno da ce bit s nekim,tko zna s kim dok ti gubis vrijeme,tipkas i nadas se susretu!To su osobe koje nisu normalne,svaka normalna si moze naci i u gradu,a te izmisljaju i filozofiraju,traze nesto sto zele a ne mogu dobiti,zato su tamo ili samo zbog dobrog sexa kojeg nemaju u stvarnom zivotu!Ne hvala,jos dobro izgledam,sredim se odem u grad i sta naidje naidje,jos mogu ulovit nesto hvala bogu!![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: chat, ljubavne, poznanstva, preko, stranica, veze |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:38.

Pali gume a ne dušu