Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Poznanstva i ljubavne veze preko chat stranica u Društvo forumu; Mateo, Mateo..... a one naše vatrene noći ispred kamina si zaboravio...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-08-07, 19:25   #61 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,497
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: Poznanstva i ljubavne veze preko chat stranica

Mateo, Mateo..... a one naše vatrene noći ispred kamina si zaboravio
Odgovori sa citatom
Star 18-08-07, 20:20   #62 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-07-07
Godina: 31
Poruka: 194
Mateo-sb se izdvaja iz mase

Ne generaliziram,net je kao i stvarni zivot,svega tamo ima,pravih i iskrenih osoba ima i u stvarnom zivotu i tamo ali jako malo,a na net-u su vecinom neiskrene osobe,pa tko ima volje sjediti satima,danima,mjesecima i trazit tamo nesto posebno,neku dragu osobu koja je drukcija od vecine budala s net-a,nek izvoli!Daleko od toga da se nemoze naci netko i dozivjeti lijepi trenuci,imao sam i takvih iskustava iako ne puno!Ne da mi se sjediti tamo i moljakati neku za susret,neku koja nezna s kim bi petljala,jer zene cim se pojave na net-u s novim nickom imaju stotine ponuda,svi bi nesto,svi bi malo uzivali s nekom,umakali i sto ti ja znam!Nemam ni puno vremena za sjedit uz kompic,radim imam i obaveza,a volim i izaci!

Samo glupo mi je sto svaka kaze da se ne vidja,ne nalazi s nikim,a cijela Hrvatska je na net-u,tisuce i tisuce zena je tamo i to na stranicama na kojima se trazi nekog za nesto,a sve kazu da se samo dopisuju,da ubijaju dosadu na net-u,pa jel moguce?Neke su i deset i vise godina tamo,mijenjale su nick nekoliko puta,neke cak imaju i dva,tri nicka i nijedna se ne nalazi s nikim,ma daj!Najgora je neiskrenost,a takav stav mi je apsurdan,nemoras petljati samnom,budi s kim hoces ali to laganje je glupo!Dok sam visio na net-u kod mene je bilo hoces-neces i uspjelo je par puta,takav sam i u zivotu-mala il hoces ili neces i hvala bogu imam uspjeha,nemogu se zaliti,a cekati mjesecima i moliti,jos neku s net-a koja se istovremeno dopisuje sa stotinu nickova,ne hvala to nije za mene!
Mateo-sb je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-08-07, 19:12   #63 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 18
Poruka: 1,950
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto

Preko neta sam upoznala jednog decka na chatu, onda sam preko njega dobila link od njegova foruma i tamo upoznala njegovog najfrenda i eto spetljala se s njegovim najfrendom... I jos uvijek se petljam sam jos ne znam kako i do kad... Boooo hehe
Moja malenkost je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-08-07, 08:31   #64 (permalink)
Starter

Datum registracije: 24-08-07
Godina: 33
Poruka: 1
GOGAS se izdvaja iz mase

upoznao sam desetak žena priko chata i svaka je pričala istu priču dok nismo ostali sami...sve one imaju iste razloge za upoznavanje,naravno nisu bas sve vrhunski komadi ali bitno je druženje...
GOGAS je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-04-08, 18:09   #65 (permalink)
Starter

Datum registracije: 19-04-08
Godina: 30
Poruka: 13
serpico
Radim prilicno zajeban posao i nemam na kraju bas puno vremena za neka druzenja,u smislu da lunjam okolo,trazeci srecu,a vrijeme ide.Mozda ce zvucat smijesno,ali nije ovo los nacin da najdes nekog,pogotovo ovih dana..Treba samo bit dovoljno uporan i ozbiljan,kao i u svemu i rezultat nema sanse da bude negativan.Ja sam tu s razlogom

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
i ja sam takva, od hrpetine ljudi koje sam upoznala preko neta, nasla sam se sa samo njih 2 i to nakon jaaako dugo dopisivanja i nagovaranja a i inace nisma bas za neke grupne chat/furum sastanke, a kamoli za pojedinacno nalazenje
Strah je dobar samo krajnjoj liniji

Citat:
Pravi autor: Lulu Bg Pogledaj Poruke
A može da se desi to da se upoznaju na primer preko nekog foruma prijateljski , naravno. Odluče da se vide , jer naravno svako odavde se vidi sa onim ko mu je dobar,zanimljiv i eto mogu da se svide jedan drugom...To je već nešto drugo!!!! Bar po meni.
Bistra curka

Zadnji Uredio fat_boy_slim : 20-04-08 u 18:52.
serpico je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-04-08, 00:24   #66 (permalink)
Banned

Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 225
mafijas

puno bolja nego u zivo. ja sam upznao i spavao s curom koja je djeva i ima stipendije za sve 4 godine fakulteta. mislim da je vtlo malo onih koji dobiju... na temelju ocjena. i dobro izgleda. samo ja ko ja odjeba je... ni takva mi nije dosta hehe

treba se pokazat i sponzorirat ako treba...

ali bat znas na cemu si. inace bi morao izlazit vani imat ekipu kurcit se ovo ono... upoznas neku, ispijas se snjome i njima u sve 4... i nakon prijateljstva to postane kao veza... i sto onda? udaja ha ha
mafijas je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: chat, ljubavne, poznanstva, preko, stranica, veze

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:10.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113