| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Poznanstva i ljubavne veze preko chat stranica u Društvo forumu; Mateo, Mateo..... a one naše vatrene noći ispred kamina si zaboravio... |
| | #62 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-07-07 Godina: 31
Poruka: 194
![]() | Re: Poznanstva i ljubavne veze preko chat stranica Ne generaliziram,net je kao i stvarni zivot,svega tamo ima,pravih i iskrenih osoba ima i u stvarnom zivotu i tamo ali jako malo,a na net-u su vecinom neiskrene osobe,pa tko ima volje sjediti satima,danima,mjesecima i trazit tamo nesto posebno,neku dragu osobu koja je drukcija od vecine budala s net-a,nek izvoli!Daleko od toga da se nemoze naci netko i dozivjeti lijepi trenuci,imao sam i takvih iskustava iako ne puno!Ne da mi se sjediti tamo i moljakati neku za susret,neku koja nezna s kim bi petljala,jer zene cim se pojave na net-u s novim nickom imaju stotine ponuda,svi bi nesto,svi bi malo uzivali s nekom,umakali i sto ti ja znam!Nemam ni puno vremena za sjedit uz kompic,radim imam i obaveza,a volim i izaci! Samo glupo mi je sto svaka kaze da se ne vidja,ne nalazi s nikim,a cijela Hrvatska je na net-u,tisuce i tisuce zena je tamo i to na stranicama na kojima se trazi nekog za nesto,a sve kazu da se samo dopisuju,da ubijaju dosadu na net-u,pa jel moguce?Neke su i deset i vise godina tamo,mijenjale su nick nekoliko puta,neke cak imaju i dva,tri nicka i nijedna se ne nalazi s nikim,ma daj!Najgora je neiskrenost,a takav stav mi je apsurdan,nemoras petljati samnom,budi s kim hoces ali to laganje je glupo!Dok sam visio na net-u kod mene je bilo hoces-neces i uspjelo je par puta,takav sam i u zivotu-mala il hoces ili neces i hvala bogu imam uspjeha,nemogu se zaliti,a cekati mjesecima i moliti,jos neku s net-a koja se istovremeno dopisuje sa stotinu nickova,ne hvala to nije za mene! ![]() |
| | |
| | #63 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Poznanstva i ljubavne veze preko chat stranica Preko neta sam upoznala jednog decka na chatu, onda sam preko njega dobila link od njegova foruma i tamo upoznala njegovog najfrenda i eto spetljala se s njegovim najfrendom... I jos uvijek se petljam sam jos ne znam kako i do kad... Boooo hehe
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #64 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-08-07 Lokacija: split Godina: 33
Poruka: 1
![]() | Re: Poznanstva i ljubavne veze preko chat stranica upoznao sam desetak žena priko chata i svaka je pričala istu priču dok nismo ostali sami...sve one imaju iste razloge za upoznavanje,naravno nisu bas sve vrhunski komadi ali bitno je druženje... |
| | |
| | #65 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 19-04-08 Lokacija: zadar Godina: 30
Poruka: 13
![]() | Radim prilicno zajeban posao i nemam na kraju bas puno vremena za neka druzenja,u smislu da lunjam okolo,trazeci srecu,a vrijeme ide.Mozda ce zvucat smijesno,ali nije ovo los nacin da najdes nekog,pogotovo ovih dana..Treba samo bit dovoljno uporan i ozbiljan,kao i u svemu i rezultat nema sanse da bude negativan.Ja sam tu s razlogom Citat:
Bistra curka Zadnji Uredio fat_boy_slim : 20-04-08 u 18:52. | |
| | |
| | #66 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 225
![]() | Re: Poznanstva i ljubavne veze preko chat stranica puno bolja nego u zivo. ja sam upznao i spavao s curom koja je djeva i ima stipendije za sve 4 godine fakulteta. mislim da je vtlo malo onih koji dobiju... na temelju ocjena. i dobro izgleda. samo ja ko ja odjeba je... ni takva mi nije dosta hehe treba se pokazat i sponzorirat ako treba... ali bat znas na cemu si. inace bi morao izlazit vani imat ekipu kurcit se ovo ono... upoznas neku, ispijas se snjome i njima u sve 4... i nakon prijateljstva to postane kao veza... i sto onda? udaja ha ha |
| | |
![]() |
| Tagovi: chat, ljubavne, poznanstva, preko, stranica, veze |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:10.

Ne generaliziram,net je kao i stvarni zivot,svega tamo ima,pravih i iskrenih osoba ima i u stvarnom zivotu i tamo ali jako malo,a na net-u su vecinom neiskrene osobe,pa tko ima volje sjediti satima,danima,mjesecima i trazit tamo nesto posebno,neku dragu osobu koja je drukcija od vecine budala s net-a,nek izvoli!Daleko od toga da se nemoze naci netko i dozivjeti lijepi trenuci,imao sam i takvih iskustava iako ne puno!Ne da mi se sjediti tamo i moljakati neku za susret,neku koja nezna s kim bi petljala,jer zene cim se pojave na net-u s novim nickom imaju stotine ponuda,svi bi nesto,svi bi malo uzivali s nekom,umakali i sto ti ja znam!Nemam ni puno vremena za sjedit uz kompic,radim imam i obaveza,a volim i izaci!

a i inace nisma bas za neke grupne chat/furum sastanke, a kamoli za pojedinacno nalazenje