Ne generaliziram,net je kao i stvarni zivot,svega tamo ima,pravih i iskrenih osoba ima i u stvarnom zivotu i tamo ali jako malo,a na net-u su vecinom neiskrene osobe,pa tko ima volje sjediti satima,danima,mjesecima i trazit tamo nesto posebno,neku dragu osobu koja je drukcija od vecine budala s net-a,nek izvoli!Daleko od toga da se nemoze naci netko i dozivjeti lijepi trenuci,imao sam i takvih iskustava iako ne puno!Ne da mi se sjediti tamo i moljakati neku za susret,neku koja nezna s kim bi petljala,jer zene cim se pojave na net-u s novim nickom imaju stotine ponuda,svi bi nesto,svi bi malo uzivali s nekom,umakali i sto ti ja znam!Nemam ni puno vremena za sjedit uz kompic,radim imam i obaveza,a volim i izaci!
![]()
Samo glupo mi je sto svaka kaze da se ne vidja,ne nalazi s nikim,a cijela Hrvatska je na net-u,tisuce i tisuce zena je tamo i to na stranicama na kojima se trazi nekog za nesto,a sve kazu da se samo dopisuju,da ubijaju dosadu na net-u,pa jel moguce?Neke su i deset i vise godina tamo,mijenjale su nick nekoliko puta,neke cak imaju i dva,tri nicka i nijedna se ne nalazi s nikim,ma daj!Najgora je neiskrenost,a takav stav mi je apsurdan,nemoras petljati samnom,budi s kim hoces ali to laganje je glupo!Dok sam visio na net-u kod mene je bilo hoces-neces i uspjelo je par puta,takav sam i u zivotu-mala il hoces ili neces i hvala bogu imam uspjeha,nemogu se zaliti,a cekati mjesecima i moliti,jos neku s net-a koja se istovremeno dopisuje sa stotinu nickova,ne hvala to nije za mene!
![]()
![]()

LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovori sa citatom
Ne generaliziram,net je kao i stvarni zivot,svega tamo ima,pravih i iskrenih osoba ima i u stvarnom zivotu i tamo ali jako malo,a na net-u su vecinom neiskrene osobe,pa tko ima volje sjediti satima,danima,mjesecima i trazit tamo nesto posebno,neku dragu osobu koja je drukcija od vecine budala s net-a,nek izvoli!Daleko od toga da se nemoze naci netko i dozivjeti lijepi trenuci,imao sam i takvih iskustava iako ne puno!Ne da mi se sjediti tamo i moljakati neku za susret,neku koja nezna s kim bi petljala,jer zene cim se pojave na net-u s novim nickom imaju stotine ponuda,svi bi nesto,svi bi malo uzivali s nekom,umakali i sto ti ja znam!Nemam ni puno vremena za sjedit uz kompic,radim imam i obaveza,a volim i izaci!

a i inace nisma bas za neke grupne chat/furum sastanke, a kamoli za pojedinacno nalazenje