Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi preuranjeno svršavanje ! u Društvo forumu; ajde decki...jel vam se kad dogodilo da ste svrsili prije nego sto ste poceli... odnosno nakon samo par puta ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-06-06, 07:14   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 09-05-06
Poruka: 233
bambina_ se izdvaja iz mase
Question preuranjeno svršavanje !

ajde decki...jel vam se kad dogodilo da ste svrsili prije nego sto ste poceli... odnosno nakon samo par puta unutra - van...i kako ste se ponasali poslije...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-06-06, 08:00   #2 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: preuranjeno svrsavanje !

kod svakoga muškarca se sve situacije dogode i da prerano svršiš i da se kita ne diže i da ne možeš svršiti i sve je to tako normalno i ljudski, samo što smo svi uvjetovani likovima nadnaravnih jebača što je glupost i klišej

kako sam se postavio kada sam prerano svršio, baš putpuno normalno kao i da nisam, dogodilo se...i dogodit će se opet....a ako netko ima nesigurnost po pitanju toga, onda ovisi od žene s kojom mu se to dogodi i kako ona reagira na to...ako je nezrela i blesava onda će praviti dramu i situaciju od toga
tarquino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-06-06, 08:32   #3 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 5,630
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow
Re: preuranjeno svrsavanje !

Svršavanje za 30 sekundi. Pace of cake.
Zapravo je to najsretniji slučaj, jer imamo mogućnost sve ponoviti nakon 10-20 minuta.
Kad su emocije nesređene, ako smo napeti, ili uplašeni, ako je uvertira trajala predugo... Kod fizičke iscrpljenosti.

Interesantno je da je razmišljanje o takvom problemu raspirujići proces.
Ako se bojimo da ćemo prepano ejakulirati to će nam se sigurno i dogoditi.
Mislim da smo sličnu temu negdje već imali.
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-06-06, 10:48   #4 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 19-10-05
Godina: 27
Poruka: 136
SoGood se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku SoGood

yap, dogodilo se svakome pa i meni...ništa strašno, nakon praksiranja naučija sam odgađati ejakulaciju...ali kako kaže maslow, o tome smo već razgovarali
Odgovori sa citatom
Star 06-06-06, 13:33   #5 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,732
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

Citat:
Pravi autor: bambina_
ajde decki...jel vam se kad dogodilo da ste svrsili prije nego sto ste poceli... odnosno nakon samo par puta unutra - van...i kako ste se ponasali poslije...

ha, čuj

No Comment

morat ćeš se sama uvjeriti u to

Zadnji Uredio Kristijan : 06-06-06 u 13:37.
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-06-06, 13:49   #6 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 15-12-05
Godina: 33
Poruka: 334
Bozan se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: SoGood
yap, dogodilo se svakome pa i meni...ništa strašno, nakon praksiranja naučija sam odgađati ejakulaciju...ali kako kaže maslow, o tome smo već razgovarali
Slažem se, to se svakome dogodi bar jednom...
Ali sam s vremenom skužio da problem polako odlazi u drugu krajnost.....
Odgovori sa citatom
Star 06-06-06, 14:54   #7 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-09-05
Godina: 23
Poruka: 357
Piratron ima ono neštoPiratron ima ono neštoPiratron ima ono neštoPiratron ima ono neštoPiratron ima ono nešto

naravno, svakome se dogodi...
meni se johnny nije htio probuditi s jednom curom koju sam vrebao dugoooo vrijeme. Na kraju kad sam dosao u priliku johnny zaspao, ehh. Kako sam se osjecao? bolio me q, bio sam prepijan i prenapaljen, no slijedeci dan sam kaznio johnnya pa je sve propjevao.
Drugi put sam s istom curom bio brzi od zeca. Tad mi je bio bed, ali smo ponovili nakon nekih pola sata i ispalo odlicno.
Piratron je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-06-06, 15:00   #8 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 5,630
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Rep+ za iskrenost. Priznajem da se imeni to znalo dogoditi, dok sam bio mlađi.
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-06-06, 15:43   #9 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,110
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

Citat:
Pravi autor: Bozan
Slažem se, to se svakome dogodi bar jednom...
Ali sam s vremenom skužio da problem polako odlazi u drugu krajnost.....

upravo to
Odgovori sa citatom
Star 06-06-06, 16:08   #10 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-01-06
Godina: 26
Poruka: 224
psychonara se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku psychonara Pošalji poruku preko Skype-a korisniku psychonara

dogodilo mi se to prvi puta kad sam imal odnos s curom,ali za čudo s frajerom je bilo sve ok.
Neznam,možda sam gay?
Šalim se,da dogodilo mi se to i ne samo jedanput.prvi put mi je bil mali bad,ali sam se potrudil i dokazal joj da se samo slučajno dogodilo.molila me da prestanem.Sve u svemu, glava igra glavnu ulogu

Zadnji Uredio psychonara : 06-06-06 u 16:10.
psychonara je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: preuranjeno, svrs avanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:21.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111