| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi preuranjeno svršavanje ! u Društvo forumu; ajde decki...jel vam se kad dogodilo da ste svrsili prije nego sto ste poceli... odnosno nakon samo par puta ... |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-05-06 Lokacija: zagreb
Poruka: 233
![]() | ajde decki...jel vam se kad dogodilo da ste svrsili prije nego sto ste poceli... odnosno nakon samo par puta unutra - van...i kako ste se ponasali poslije... ![]()
__________________ Boriti se za mir znači kao jebati se za nevinost! Kad je bal,nek se onda i princeza yebe |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kod svakoga muškarca se sve situacije dogode i da prerano svršiš i da se kita ne diže i da ne možeš svršiti i sve je to tako normalno i ljudski, samo što smo svi uvjetovani likovima nadnaravnih jebača što je glupost i klišej kako sam se postavio kada sam prerano svršio, baš putpuno normalno kao i da nisam, dogodilo se...i dogodit će se opet....a ako netko ima nesigurnost po pitanju toga, onda ovisi od žene s kojom mu se to dogodi i kako ona reagira na to...ako je nezrela i blesava onda će praviti dramu i situaciju od toga
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Nježni predator | Re: preuranjeno svrsavanje ! Svršavanje za 30 sekundi. Pace of cake. Zapravo je to najsretniji slučaj, jer imamo mogućnost sve ponoviti nakon 10-20 minuta. Kad su emocije nesređene, ako smo napeti, ili uplašeni, ako je uvertira trajala predugo... Kod fizičke iscrpljenosti. Interesantno je da je razmišljanje o takvom problemu raspirujići proces. Ako se bojimo da ćemo prepano ejakulirati to će nam se sigurno i dogoditi. Mislim da smo sličnu temu negdje već imali. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: preuranjeno svrsavanje ! yap, dogodilo se svakome pa i meni...ništa strašno, nakon praksiranja naučija sam odgađati ejakulaciju...ali kako kaže maslow, o tome smo već razgovarali
__________________ http://www.sogood.bloger.hr/ |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Administrator | Re: preuranjeno svrsavanje ! Citat:
ha, čuj ![]() No Comment morat ćeš se sama uvjeriti u to ![]()
__________________ Registriraj se na Croportal Forum ovdje | Što je Croportal - Vodič za korisnike Croportal.net - Najnovije surf vijesti | Croportal API - Tools, feeds, widgets... | Croportal.net - Dodaj Surf Zadnji Uredio Kristijan : 06-06-06 u 13:37. | |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-12-05 Lokacija: Samobor Godina: 33
Poruka: 334
![]() | Re: preuranjeno svrsavanje ! Citat:
Ali sam s vremenom skužio da problem polako odlazi u drugu krajnost.....
__________________ Mrkva čizmu! | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-09-05 Lokacija: /usr/bin/pu-zg Godina: 23
Poruka: 357
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: preuranjeno svrsavanje ! naravno, svakome se dogodi... meni se johnny nije htio probuditi s jednom curom koju sam vrebao dugoooo vrijeme. Na kraju kad sam dosao u priliku johnny zaspao, ehh. Kako sam se osjecao? bolio me q, bio sam prepijan i prenapaljen, no slijedeci dan sam kaznio johnnya pa je sve propjevao. ![]() Drugi put sam s istom curom bio brzi od zeca. Tad mi je bio bed, ali smo ponovili nakon nekih pola sata i ispalo odlicno. ![]()
__________________ www.symbian-mobile.org -> Sve o Symbian mobitelima, download aplikacija,igrica,tema,melodija itd... Medicinske E-Knjige >> Click here to enlarge my penis << |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: preuranjeno svrsavanje ! dogodilo mi se to prvi puta kad sam imal odnos s curom,ali za čudo s frajerom je bilo sve ok. Neznam,možda sam gay? Šalim se,da dogodilo mi se to i ne samo jedanput.prvi put mi je bil mali bad,ali sam se potrudil i dokazal joj da se samo slučajno dogodilo.molila me da prestanem.Sve u svemu, glava igra glavnu ulogu Zadnji Uredio psychonara : 06-06-06 u 16:10. |
| | |
![]() |
| Tagovi: preuranjeno, svrs avanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:21.