| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi preuranjeno svršavanje ! u Društvo forumu; pa dobro ti je odgovorio, ne kuzim!?... |
| | #21 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-09-05 Lokacija: /usr/bin/pu-zg Godina: 23
Poruka: 357
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: preuranjeno svrsavanje ! pa dobro ti je odgovorio, ne kuzim!?
__________________ www.symbian-mobile.org -> Sve o Symbian mobitelima, download aplikacija,igrica,tema,melodija itd... Medicinske E-Knjige >> Click here to enlarge my penis << |
| | |
| | #22 (permalink) | ||
| Administrator | Re: preuranjeno svrsavanje ! moje pitanje je: Citat:
Citat:
| ||
| | |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-09-05 Lokacija: /usr/bin/pu-zg Godina: 23
Poruka: 357
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: preuranjeno svrsavanje ! heheh ![]() a cuj, svatko ima svoje timere ![]()
__________________ www.symbian-mobile.org -> Sve o Symbian mobitelima, download aplikacija,igrica,tema,melodija itd... Medicinske E-Knjige >> Click here to enlarge my penis << |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Nježni predator | Re: preuranjeno svrsavanje ! Ako tebi 15 minuta nije prerano oda te cura stvarno jako voli. Tjekom sexa ti pada koncentracija šećera u krvi, počinju se aktivirati rezerve iz jetre. Kada počneš trošiti rezerve iz jetre, proradi mehanizam za održavanje životnih funkcija kojem produženje vrste više nije primarna funkcija, pa prema tome više nema nove erekcije dok se sve ponovo ne stabilizira. Nadam se da nisi očekivao da ovo napišem na latinskom. Zadnji Uredio Maslow : 06-06-06 u 19:31. |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: preuranjeno svrsavanje ! Citat:
Za mene je prerano sve žto je prije cure ili žene. I ne kužim zašto se samo tebi nije svidio moj iskren i precizan odgovor. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: preuranjeno, svrs avanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:07.