| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Prevara u Društvo forumu; 2 pitanja u ovom topicu. ev' situacije ukratko: cura prevarila momka sa bivshim, samo na jednu noc, samo sex. nisu ... |
| | #1 (permalink) |
| Starter | Prevara 2 pitanja u ovom topicu. ev' situacije ukratko: cura prevarila momka sa bivshim, samo na jednu noc, samo sex. nisu se chuli do tad', niti je tu bili osjecaja vishe. Jednostavno momak joj nije bio tu, naidje na bivsheg i eto zavrshi se u krevetu na jednu noc, i sutra normalno dolazi kajanje, i u sebi ubjedjivanje da je to greshka i nedaj Boze da se opet desi....i to je to, kontakta daljnjeg nema! e,isti taj prevareni momak njen nju vara. Medjutim, on nju vara takodje sa svojom bivshom, znachi da naglasim VARA je, ne PREVARIO JEDNOM. On bivshu vidja non stop njoj iza ledja, izlazi se na pice, vechere, dugi telefonski razgovori i slichno. Tek na samom kraju doshlo je do sex-a izmedju njih dvoje. Chak joj ne priznaje da ima curu! I da naglasim,ne sretan nije bio, niti se planirao vratiti bivshoj jer su imali uzasnu vezu.To nije nagadjanje, nego chinjenica. Pitanje: Da li ima razlike izmedju tih prevara za vas??? Ili mislite da je prevara prevara???? Zar nije lakshe nekome oprostiti ko je to samo jednom uradio, chisto da primi nesto drugo, nego onome koji te je zavaravao mjesecima, tj. udvarao se drugoj osobi? A drugo pitanje, da li bi ste ikada oprostili??? I zakljuchna moja,.......nikada mi nece biti jasno zasto je toliko lakshe uhvatiti muskarca da vara, nego zenu ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PREVARA Odgovor na prvo pitanje: te dvije stvari nisu iste, VEEELIKA je razlika. Ona se malo zajebala, a on je đubre i gad i govno... Neću reć da je isti kurac, jer nije. Odgovor na drugo pitanje: ja osobno ne bi oprostio prevaru. Nikakvu i nikad i pod nikakvim okolnostima. Jer ja to ne bi napravio. Nikako, nikad i pod nikakvim okolnostima. Ali možda bih mogao razumjet to što je ona napravila, dok apsolutno nikako i nikad ne mogu razumjet i shvatit to što je on napravio.
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: PREVARA Citat:
![]()
__________________ ar ju tokin' tu mi?! | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-05-06 Lokacija: zagreb
Poruka: 233
![]() | Re: PREVARA imate pravo...ne opravdavam nikakvu vrstu prijevare...pa jebote nismo zivotinje...pa zato nam je Bog i dao razum i neke odgovornosti,tako da su oboje svijesno usli u to....i za ljude koje vodi iskljucivo nagon a ne razum trebaju postajat odredene sankcije.... ![]()
__________________ Boriti se za mir znači kao jebati se za nevinost! Kad je bal,nek se onda i princeza yebe Zadnji Uredio bambina_ : 20-06-06 u 09:37. |
| | |
| | #9 (permalink) | ||
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 31
Poruka: 732
![]() ![]() | Re: Prevara Citat:
Istina, praaaaaava istina.Citat:
__________________ Pain is caused by pleasure | ||
| | |
| | #10 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,126
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | slažem se sa svim gore navedenim..........!!!!! ![]() poslije jebanja nema kajanja, ali ni oprosta!!!!!! ps. iako je oprost relativna stvar i stav pojedinca prema situaciji, nema pravila, sam ga pišeš
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: prevara |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:22.

Istina, praaaaaava istina.