| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Prevara u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: saan Evo situacije. Imam dečka nekoliko tjedana, ali je on otišao na more(gašenje pož... |
| | #51 (permalink) | |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prevara Citat:
![]()
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura | |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,532
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prevara ma i ja sam isto protiv prevare i isto ne radim drugima ono što ne želim da se meni radi...ali to se stvarno može dogoditi svakom..nemojte moralizirati i idealizirati...konkretno, znam osobu koja je s dečkom jaaako dugo..i naravno da je uvijek i ona govorila da se to njoj nikad ne bi moglo dogodit...a evo upoznala je drugog i zatreskala se...i naravno da će se već ovi sveci javiti sa savjetima "zašto nije prekinula s dečkom, ovo, ono....." i naravno da je najlakše pametovat...ja recimo tu osobu ne osuđujem...i znam da je zbunjena i da joj je teško...a nekad je i sama govorila "ja ne bi nikad..." |
| | |
| | #53 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 31
Poruka: 732
![]() ![]() | Re: Prevara Citat:
__________________ Pain is caused by pleasure | |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,532
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prevara ma znam...nisam mislila na tebe ni na ikoga ovdje konkretno..naravno da svatko ima pravo na svoj stav, i to poštujem i uvažavam...možda trenutno nisam ni ja objektivna pa branim "onu drugu stranu".... |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,471
![]() | Re: Prevara Citat:
![]() Pa kako se meni to nikad nije dogodilo? A bila sam u prilici milijun puta da prevarim svog dragog.... ali zašto bih to učinila ako je on meni najbolji i ako je s našom vezom sve u redu Sigurna sam da ako jedan u vezi švrlja, veza sigurno ne može biti savršena i sigurno joj nešta fali Zato i ne kažem nikad jer tko zna kako će biti samnom i mojom vezom ![]() | |
| | |
| | #56 (permalink) | |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prevara Citat:
![]()
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura | |
| | |
![]() |
| Tagovi: prevara |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:58.

A bila sam u prilici milijun puta da prevarim svog dragog.... ali zašto bih to učinila ako je on meni najbolji i ako je s našom vezom sve u redu
Zato i ne kažem nikad jer tko zna kako će biti samnom i mojom vezom