Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Prevara u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: saan Evo situacije. Imam dečka nekoliko tjedana, ali je on otišao na more(gašenje pož...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-07-06, 14:34   #51 (permalink)
...ide u školu!

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti
Re: Prevara

Citat:
Pravi autor: saan
Evo situacije. Imam dečka nekoliko tjedana, ali je on otišao na more(gašenje požara) na mjesec dana. Prije nego je otišao bili smo skupa dva dana.
Prošle subote sam se mal više napila i imala sam prilike prevarit ga. Ali NISAM i neću nikad. Ono što ne volim da drugi meni rade ne radim ni ja drugima.
Ako si dovoljno jaka i osoba koja se drži svojih stavova nećeš nikad prevarit dečka, ma koliko god pijana ili ne pijana bila.
Dakle, stare isfucane fraze: "Bio-la sam pijan-a" kod mene ne prolaze. Ni pod razno.
o tome vam ja narode pričam!
Odgovori sa citatom
Star 23-07-06, 14:39   #52 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 26
Poruka: 9,532
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

ma i ja sam isto protiv prevare i isto ne radim drugima ono što ne želim da se meni radi...ali to se stvarno može dogoditi svakom..nemojte moralizirati i idealizirati...konkretno, znam osobu koja je s dečkom jaaako dugo..i naravno da je uvijek i ona govorila da se to njoj nikad ne bi moglo dogodit...a evo upoznala je drugog i zatreskala se...i naravno da će se već ovi sveci javiti sa savjetima "zašto nije prekinula s dečkom, ovo, ono....." i naravno da je najlakše pametovat...ja recimo tu osobu ne osuđujem...i znam da je zbunjena i da joj je teško...a nekad je i sama govorila "ja ne bi nikad..."
Wamp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-07-06, 15:17   #53 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 07-04-06
Godina: 31
Poruka: 732
saan se izdvaja iz masesaan se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Wamp
nemojte moralizirati i idealizirati
Ne radim ja ni jedno, samo iznosim svoje stajalište. Ne osuđujem ja nikog, al kod mene to ne prolazi.
Odgovori sa citatom
Star 23-07-06, 15:37   #54 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 26
Poruka: 9,532
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

ma znam...nisam mislila na tebe ni na ikoga ovdje konkretno..naravno da svatko ima pravo na svoj stav, i to poštujem i uvažavam...možda trenutno nisam ni ja objektivna pa branim "onu drugu stranu"....
Wamp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-07-06, 06:03   #55 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,471
eowyn je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: Wamp
ma i ja sam isto protiv prevare i isto ne radim drugima ono što ne želim da se meni radi...ali to se stvarno može dogoditi svakom..nemojte moralizirati i idealizirati...konkretno, znam osobu koja je s dečkom jaaako dugo..i naravno da je uvijek i ona govorila da se to njoj nikad ne bi moglo dogodit...a evo upoznala je drugog i zatreskala se...i naravno da će se već ovi sveci javiti sa savjetima "zašto nije prekinula s dečkom, ovo, ono....." i naravno da je najlakše pametovat...ja recimo tu osobu ne osuđujem...i znam da je zbunjena i da joj je teško...a nekad je i sama govorila "ja ne bi nikad..."
Još će ljudi pomislit da na mene misliš

Pa kako se meni to nikad nije dogodilo? A bila sam u prilici milijun puta da prevarim svog dragog.... ali zašto bih to učinila ako je on meni najbolji i ako je s našom vezom sve u redu Sigurna sam da ako jedan u vezi švrlja, veza sigurno ne može biti savršena i sigurno joj nešta fali Zato i ne kažem nikad jer tko zna kako će biti samnom i mojom vezom
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-07-06, 03:12   #56 (permalink)
...ide u školu!

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: eowyn
Još će ljudi pomislit da na mene misliš

Pa kako se meni to nikad nije dogodilo? A bila sam u prilici milijun puta da prevarim svog dragog.... ali zašto bih to učinila ako je on meni najbolji i ako je s našom vezom sve u redu Sigurna sam da ako jedan u vezi švrlja, veza sigurno ne može biti savršena i sigurno joj nešta fali Zato i ne kažem nikad jer tko zna kako će biti samnom i mojom vezom
naravno da nikad ne znaš što će biti sa vezom, ali uvijek postoji prekid, varanje smrdi i za to nema opravdanja
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: prevara

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:58.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114