| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi PREVARA u Društvo forumu; O čemu ti? Da možda nisi dobila kravlje ludilo! [/quote] aj požuri me polizat mi vime,da se ... |
| | #92 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-04-07 Godina: 22
Poruka: 113
![]() ![]() | Re: PREVARA [/quote]aj požuri me polizat mi vime,da se i ti ne razboliš... [/quote]Joj pa krava voli da joj se liže vime .... takve su mi krave najdraže .... možda te i proglasim prijateljem!!! ![]()
__________________ Who you tryin' to get crazy with ese? Don't you know I'm loco? |
| | |
| | #94 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: PREVARA Nije me dugo bilo na ovoj mojoj temici ali mogu reci da me 90% čitatelja tj. onih koji su postali, oduševilo i svaka čast osim naravno hajduku koji voli da ga cure varaju haha ... i par njegovih istomišljenica... ![]()
__________________ Come to me dont be a fool, come to me, God is cool |
| | |
| | #95 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,449
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PREVARA Kaj nije bila slična tema???uglavnom ubij oboje ![]() nema isprike za tak nekaj!
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
![]() |
| Tagovi: prevara |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:18.

[/quote]