| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi PREVARA u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: DANIELcroatia oboje su i najebali zbog toga... a znas ono... kako se opravdavala: ajme bili smo vani... ... |
| | #11 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-01-07 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 133
![]() | Re: PREVARA Citat:
ja bi ih oboje ali bi prvo njoj odrezo klit a njemu kokota! ![]()
__________________ vuhuuuuuuuuu | |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: PREVARA Citat:
![]() | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,399
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PREVARA malo moje pametno, jubi seka! ali fakat, te isprike sa alkoholom su najžešće! "dragi, pa popili smo, on je zapeo držeći mene za ruku i u trenu smo samo pali i neznam kako, njegov pim... je naš'o se u meni i morali smo par x trznuti da ga izvadi... vjeruj mi dragi, JD je kriv za sve"...
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,497
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PREVARA Tema na istu foru Kako bi reagirali..
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: PREVARA Naravno, za tako nešto nema opravdanja. To se ne oprašta, bio to najbolji prijatelj ili netko koga je vidjela prvi put. I obrnuto, da ja npr. imam curu i da ju prevarim, radije bih da me netko ubije nego da joj poslije toga pogledam u oči.
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| praskaton, nick praskaton | Re: PREVARA Ma taj debil ti nije frend, a i takvu curu čim dalje od sebe, to su mi najjadnije isprike s alkoholom, ma daj molim te
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 15-02-07 Lokacija: ST Godina: 25
Poruka: 688
![]() ![]() | Re: PREVARA To se ne oprašta, nikad nebi prevarija svoju ženu i tako nebi volia da ona mene prevari!!! Mogu još svatit kad momak curu ili obrnuto, ali kad dođe dite i brak i to sve, onda je to jebeno!!! A razmišljam tako, ako misliš da neš izdržat u braku bez druge, onda se nemoj ni ženit!!! |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 15-02-07 Lokacija: ST Godina: 25
Poruka: 688
![]() ![]() | Re: PREVARA Slažem se sa tobom, i ja sam protiv toga, ali samo dajem primjer, prevariš curu, ostaneš bez nje patiš i to je to! Prevariš ženu rastava braka, suski troškovi, dijete živi u 2 zajednice i nemoš ga vidit kad ti dođe!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: prevara |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:12.