| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi PREVARA u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: dorina malo moje pametno, jubi seka! Iskustvo..što reći Ne ponovilo se.... |
| | #22 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,659
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PREVARA oboje bi bili eliminirani po lakom postupku...nakon što bi kod krezubavog primitivca naručila njihovo ubojstvo, potrudila bih se da još prisilno prije toga sastave oporuke u kojima bi mene proglasili nasljednicom!!!!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: PREVARA odyeb po kratkom postupku, nikad vise se ne vidili, nikad vise rijeci progovorili takve osobe od mene mogu dobit samo nogu u shupak ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-02-07 Lokacija: zagreb Godina: 22
Poruka: 37
![]() | Re: PREVARA Kada sam počela čitati ovu temu, odmah sam znala što ću napisati- više bi me povrijedilo to što mi je to napravila NAJBOLJA frendica, nego dečko. Zašto? Jer prijatelji ostaju, a dečki se mjenjaju... No kada sam sve pročitala, zastala sam... Budući da sam u vezi 4 godine, da živim i dijelim sve sa svojim dragim... probala sam zamisliti tu situaciju... Shvatila sam da bi me puno više povrijedilo da mi to ON napravi. Nakon svega što smo zajedno prošli da mi tako zabije nož u leđa... NEOPROSTIVO!! A što se NJE tiče- ona bi pokazala svoje pravo lice i ne bi ju više pogledala... barem bi znala na čemu sam. Naravno da bi i jedan i drugi nestali iz mog života, ali rana na srcu zbog NJEGOVE prevare, uvijek bi ostala...
__________________ jacky d |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 15-02-07 Lokacija: ST Godina: 25
Poruka: 688
![]() ![]() | Re: PREVARA To nije istina, pogotvo kod vas žena, "svaka ptica svome jatu leti". Kad nađete momka lagano se udaljite od prijateljica, dok mi muški baš nismo, tu i tamo... Uostalom u ovom današnjem svijetu, ni neznaš ko ti je pravi prijatelj!!! |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,577
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PREVARA Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: prevara |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:25.

takve osobe od mene mogu dobit samo nogu u shupak