Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi PREVARA u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: dorina malo moje pametno, jubi seka! Iskustvo..što reći Ne ponovilo se....

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-04-07, 23:57   #21 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,374
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Re: PREVARA

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
malo moje pametno, jubi seka!
Iskustvo..što reći Ne ponovilo se.
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 00:00   #22 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Poruka: 2,659
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

oboje bi bili eliminirani po lakom postupku...nakon što bi kod krezubavog primitivca naručila njihovo ubojstvo, potrudila bih se da još prisilno prije toga sastave oporuke u kojima bi mene proglasili nasljednicom!!!!
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 00:10   #23 (permalink)
Banned

Datum registracije: 15-02-07
Godina: 25
Poruka: 688
macic se izdvaja iz masemacic se izdvaja iz mase

E sad već pričaš pizdarije!
Mučilo bi te i grizla bi se ko svi drugi, ali bi nastavila dalje živit!
macic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 00:18   #24 (permalink)
Starter

Datum registracije: 26-04-07
Godina: 23
Poruka: 1
jaki52 se izdvaja iz mase

samo lagano,ima drugih i boljih
jaki52 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 00:23   #25 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Poruka: 2,659
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

a malo humora.....ha???
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 00:30   #26 (permalink)
Banned

Može, malo više!
macic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 10:01   #27 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,459
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

odyeb po kratkom postupku, nikad vise se ne vidili, nikad vise rijeci progovorili takve osobe od mene mogu dobit samo nogu u shupak
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 10:16   #28 (permalink)
Starter

Datum registracije: 24-02-07
Godina: 22
Poruka: 37
jacky d se izdvaja iz mase

Kada sam počela čitati ovu temu, odmah sam znala što ću napisati- više bi me povrijedilo to što mi je to napravila NAJBOLJA frendica, nego dečko. Zašto? Jer prijatelji ostaju, a dečki se mjenjaju... No kada sam sve pročitala, zastala sam... Budući da sam u vezi 4 godine, da živim i dijelim sve sa svojim dragim... probala sam zamisliti tu situaciju... Shvatila sam da bi me puno više povrijedilo da mi to ON napravi. Nakon svega što smo zajedno prošli da mi tako zabije nož u leđa... NEOPROSTIVO!! A što se NJE tiče- ona bi pokazala svoje pravo lice i ne bi ju više pogledala... barem bi znala na čemu sam. Naravno da bi i jedan i drugi nestali iz mog života, ali rana na srcu zbog NJEGOVE prevare, uvijek bi ostala...
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 12:16   #29 (permalink)
Banned

Citat:
Pravi autor: jacky d Pogledaj Poruke
Jer prijatelji ostaju, a dečki se mjenjaju...
To nije istina, pogotvo kod vas žena, "svaka ptica svome jatu leti".
Kad nađete momka lagano se udaljite od prijateljica, dok mi muški baš nismo, tu i tamo...
Uostalom u ovom današnjem svijetu, ni neznaš ko ti je pravi prijatelj!!!
macic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 12:34   #30 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,577
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: DANIELcroatia Pogledaj Poruke
što kad vas cura prevari sa najboljim prijateljem? meni se to jednom dogodilo... tj. bio je jedan od najboljih prijatelja... tko je tu više kriv... ona ili on... ? znam samo da san njoj opsova sve bogove u facu a sa njim ne pricam niti dan danas... zamalo smo se bili jednom i potukli... iako se nikad ne tučem i nisam takav tip... ali to je bilo skoro...
Naučio si jednu bitnu životnu lekciju, koju svatko kad tad nauči! Cura sama za sebe tu nije toliko bitna (u toj lekciji), već taj "prijatelj". Sad shvaćaš da moraš u životu dijelit na ljude na prijatelje, suradnike i potnanike. Prijatelj je jako teška riječ (u pozitivnom smislu) i pravih prijatelja ne možeš u životu imat 100. Pravi prijatelj je osoba koja ti se milijun puta dokazala kad ti je bilo najgore i osoba koja će uvijek bit uz tebe, bez obzira na sve. Ako treba dobit će i batina i najebat radi tebe, ali ti NIKAD neće ukrast curu! Nema tog alkohola, para ili nečeg trećeg što bi tako nešto moglo opravdat. A moj savjet ti je da to preboliš, ali zapamtiš! Shvati to kao nešto što će ti pomoći da se opametiš i počneš na neke stvari malo drugačije gledat. Oni kao osobe nisu toliko bitni, bitna su načela i karakter!
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: prevara

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:25.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114