Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi PREVARA u Društvo forumu; Istina! Ako te zajebe to ti onda nije prijatelj! Teško je danas nać pravog prijatelja, svi gledaju korist!!!...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-04-07, 12:37   #31 (permalink)
Banned

Datum registracije: 15-02-07
Godina: 25
Poruka: 688
macic se izdvaja iz masemacic se izdvaja iz mase
Re: PREVARA

Istina!
Ako te zajebe to ti onda nije prijatelj!
Teško je danas nać pravog prijatelja, svi gledaju korist!!!
macic je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 14:32   #32 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,028
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke
Pravi prijatelj je osoba koja ti se milijun puta dokazala kad ti je bilo najgore i osoba koja će uvijek bit uz tebe, bez obzira na sve. Ako treba dobit će i batina i najebat radi tebe, ali ti NIKAD neće ukrast curu! Nema tog alkohola, para ili nečeg trećeg što bi tako nešto moglo opravdat.

nazalost zivot je takav da moras imat paklenu srecu da takvu osobu sretnes, a kamoli da ti postane pravi prijatelj... jer ljudi kakvi jesu, svi ce ti vise manje okrenuti ladja kada vecu korist pronadju u nekom drugome
Star 26-04-07, 15:21   #33 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 9,497
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Nažalost, slažem se sa Shelby...
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 16:19   #34 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-04-07
Godina: 21
Poruka: 115
baja_bajic se izdvaja iz mase

poslat oboje u kurac. iako je jedna cura samnom dosta dugo varala decka, al mu ja nisam bio najbolji frend. ustvari nije mi uopce bio simpatican tak da me nije grizla savjest
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 16:24   #35 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 9,497
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Sa mnom je jedan dečko htio prevarit svoju curu, i ma koliko bila liberalna i iako je nisam znala, nisam htjela. Ne radi drugome ono što ne želiš da se tebi radi....
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 16:55   #36 (permalink)
Banned

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke

nazalost zivot je takav da moras imat paklenu srecu da takvu osobu sretnes, a kamoli da ti postane pravi prijatelj... jer ljudi kakvi jesu, svi ce ti vise manje okrenuti ladja kada vecu korist pronadju u nekom drugome
Istina!!!

I Slažem se sa wamp!!!
Ne radi ništa šta nebi volija da se tebi desi!!!
macic je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 17:02   #37 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-04-07
Godina: 22
Poruka: 80
chocolate se izdvaja iz masechocolate se izdvaja iz mase

Ja mislim da je on malo više kriv. Cure dođu i odu, ali kad za nekoga misliš da ti je najbolji frend, pa ti on onako fino zabije nož u leđa...E, to je zeznuta stvar. Kako god bilo, dobro si postupio. Ostani džentlmen, pozdravljaj i nju i njega, ali više od pozdrava im nisi dužan! Pseta! Uf!
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 17:05   #38 (permalink)
Banned

Šta si nabrijana!!!
macic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 17:06   #39 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika DANIELcroatia

Datum registracije: 04-01-07
Godina: 23
Poruka: 1,105
DANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku DANIELcroatia Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DANIELcroatia Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku DANIELcroatia Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DANIELcroatia

Citat:
Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke
Naučio si jednu bitnu životnu lekciju, koju svatko kad tad nauči! Cura sama za sebe tu nije toliko bitna (u toj lekciji), već taj "prijatelj". Sad shvaćaš da moraš u životu dijelit na ljude na prijatelje, suradnike i potnanike. Prijatelj je jako teška riječ (u pozitivnom smislu) i pravih prijatelja ne možeš u životu imat 100. Pravi prijatelj je osoba koja ti se milijun puta dokazala kad ti je bilo najgore i osoba koja će uvijek bit uz tebe, bez obzira na sve. Ako treba dobit će i batina i najebat radi tebe, ali ti NIKAD neće ukrast curu! Nema tog alkohola, para ili nečeg trećeg što bi tako nešto moglo opravdat. A moj savjet ti je da to preboliš, ali zapamtiš! Shvati to kao nešto što će ti pomoći da se opametiš i počneš na neke stvari malo drugačije gledat. Oni kao osobe nisu toliko bitni, bitna su načela i karakter!
svaka čast i hvala ...ali bilo je to prije godinu dana...ali ka da je jučer...
DANIELcroatia je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 17:35   #40 (permalink)
prof. Foruma

Poruka: 1,973
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

imam jednu prijateljicu za koju sam 99,9% sigurna da mi to nikada neće napraviti .
Kada bi me u 0,1 postotno mogućoj situaciji dečko varao s njom, bila bih više povrijeđena od njene strane, nego od njegove. Zašto? Jer više vjerujem u doživotna prijateljstva, nego u ljubav za cijelli život.
Dakako da on je GAD KAKVOG NEMA, ali njegovu prevaru mogu preboljeti i naći novoga. Ali prijateljica bi trebala biti ta koja će me tješiti kada gad kiksa, a ne da sudjeluje u zločinu.
Mislim da poslije toga ne bih nikome vjerovala, a onda bih stvarno bila potpuno sama.
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: prevara

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 12:15.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113