| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi PREVARA u Društvo forumu; Istina! Ako te zajebe to ti onda nije prijatelj! Teško je danas nać pravog prijatelja, svi gledaju korist!!!... |
| | #32 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: PREVARA Citat:
nazalost zivot je takav da moras imat paklenu srecu da takvu osobu sretnes, a kamoli da ti postane pravi prijatelj... jer ljudi kakvi jesu, svi ce ti vise manje okrenuti ladja kada vecu korist pronadju u nekom drugome ![]()
__________________ | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 21
Poruka: 115
![]() | Re: PREVARA poslat oboje u kurac. iako je jedna cura samnom dosta dugo varala decka, al mu ja nisam bio najbolji frend. ustvari nije mi uopce bio simpatican tak da me nije grizla savjest
__________________ We started off trying to set up a small anarchist community, but people wouldn't obey the rules. |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,497
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PREVARA Sa mnom je jedan dečko htio prevarit svoju curu, i ma koliko bila liberalna i iako je nisam znala, nisam htjela. Ne radi drugome ono što ne želiš da se tebi radi....
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 15-02-07 Lokacija: ST Godina: 25
Poruka: 688
![]() ![]() | Re: PREVARA Citat:
I Slažem se sa wamp!!! Ne radi ništa šta nebi volija da se tebi desi!!! | |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: Outter space Godina: 22
Poruka: 80
![]() ![]() | Re: PREVARA Ja mislim da je on malo više kriv. Cure dođu i odu, ali kad za nekoga misliš da ti je najbolji frend, pa ti on onako fino zabije nož u leđa...E, to je zeznuta stvar. Kako god bilo, dobro si postupio. Ostani džentlmen, pozdravljaj i nju i njega, ali više od pozdrava im nisi dužan! Pseta! Uf!
__________________ No hidden catch, no strings attached Just freelove |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: PREVARA Citat:
...ali bilo je to prije godinu dana...ali ka da je jučer... | |
| | |
| | #40 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,973
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PREVARA imam jednu prijateljicu za koju sam 99,9% sigurna da mi to nikada neće napraviti . Kada bi me u 0,1 postotno mogućoj situaciji dečko varao s njom, bila bih više povrijeđena od njene strane, nego od njegove. Zašto? Jer više vjerujem u doživotna prijateljstva, nego u ljubav za cijelli život. Dakako da on je GAD KAKVOG NEMA, ali njegovu prevaru mogu preboljeti i naći novoga. Ali prijateljica bi trebala biti ta koja će me tješiti kada gad kiksa, a ne da sudjeluje u zločinu. Mislim da poslije toga ne bih nikome vjerovala, a onda bih stvarno bila potpuno sama. ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: prevara |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:15.

Istina!

...ali bilo je to prije godinu dana...ali ka da je jučer...