Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi PREVARA u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: vatra Kada bi me u 0,1 postotno mogućoj situaciji dečko varao s njom, bila bih viš...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-04-07, 22:11   #41 (permalink)
Banned

Datum registracije: 15-02-07
Godina: 25
Poruka: 688
macic se izdvaja iz masemacic se izdvaja iz mase
Re: PREVARA

Citat:
Pravi autor: vatra Pogledaj Poruke
Kada bi me u 0,1 postotno mogućoj situaciji dečko varao s njom, bila bih više povrijeđena od njene strane, nego od njegove. Zašto? Jer više vjerujem u doživotna prijateljstva, nego u ljubav za cijelli život.
Može ti ona bit najbolja prija, ali kad bi joj se tip sviđa nenormalno i kad bi došla u takvu situaciju da ga može imat+alkohol, viruj mi da bi ona to učinila!
Sigurno bi se posli puno kajala, ali bi bilo gotovo!!!
Znaš kako kažu, najbolji prijatelj ti je tvoj muž ili žena!!!
Nemoš za nikog bit siguran, ni da ti je sestra!!!
Ljubav nas drži u životu, bez nje smo niko i ništa!!!
macic je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 22:27   #42 (permalink)
prof. Foruma

Poruka: 1,973
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Ne slažem se s apsolutno ničim u ovom tvom postu.
1. valjda ja poznajem svoju prijateljicu bolje od tebe. Ja njenog dečka nikada ne bih mogla gledati na sexualan način, a sigurna sam ni ona moga. Neću sada razglabati pol sata da ti dokažem. Ta fora s alkoholom mi nikako ne prolazi Pa ne postane odjednom kurva kad se napije.
2. najbolji prijatelj mi nije muž, niti dečko. Neke stvari dijelim samo s dečkom, a neke s prijateljima. Nije mi to ista kategorija.
3. nemam sestru
4. a)postoji puno oblika ljubavi.
b) Da, ljubav je jaako bitna, ali nije isključiva.
5. govorim ti kako bih se ja osobno osjećala, a ne kako bi se svi ljudi svijeta trebali osjećati pa ne kužim zašto me uopće prozivaš
vatra je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 22:44   #43 (permalink)
Banned

Citat:
Ne slažem se s apsolutno ničim u ovom tvom postu.

1. valjda ja poznajem svoju prijateljicu bolje od tebe. Ja njenog dečka nikada ne bih mogla gledati na sexualan način, a sigurna sam ni ona moga. Neću sada razglabati pol sata da ti dokažem. Ta fora s alkoholom mi nikako ne prolazi Pa ne postane odjednom kurva kad se napije.
Sigurno poznaješ, znam puno ljudi koji je imalo takve prijatelje ili prijateljice, pa su iznevjerili u najvažnijem trenutku!!! A alkohol samo malo pridoda tome svemu!

Citat:
2. najbolji prijatelj mi nije muž, niti dečko. Neke stvari dijelim samo s dečkom, a neke s prijateljima. Nije mi to ista kategorija.
Bit će ti kad se oženiš i prija pa kad se totalno udaljite, budete se viđale jednom tjednom ili 2!

Citat:
3. nemam sestru
To je bija samo primjer!

Citat:
4. a)postoji puno oblika ljubavi.
b) Da, ljubav je jaako bitna, ali nije isključiva.
a) ne postoji, ako se odnosi na muško-ženskoj relaciji!!!
b)Najbitnija, ona nas sve vodi kroz život i učvrščuje nas i ranjava u isto vrime!!!

Citat:
5. govorim ti kako bih se ja osobno osjećala, a ne kako bi se svi ljudi svijeta trebali osjećati pa ne kužim zašto me uopće prozivaš
Ne trebaš se žestit, nije bilo ništa loše, samo moj komentar na tvoj odgovor.
Svatko bi se triba osjećat ko ti u takvoj situaciji, pa tako i ja...
macic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 22:58   #44 (permalink)
prof. Foruma

vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

danas sam ljuta i žestim se na sve. Mič mi se s puta

PS Poznajem neke koje su prijatelji iznevjerili, ali ja imam jako nizak prag tolerancije i diskvalificiram ljude i na najmanjoj greškici. Ako nju toliko veličam, onda ti je valjda sve jasno....
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 23:07   #45 (permalink)
Banned

Ja se nadam da je tako i da bogda bilo tako!!!
Ja sam ti ima nekad takvog prijatelja, za kojeg bi krvi da, pa me iznevjerija kad sam se to najmanje nada, ali to ti je život.
Danas je teško nać dobrog prijatelja, a tek najboljeg, zato čuvaj tu priju, ako misliš da je uz tebe 100%.
macic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 23:10   #46 (permalink)
prof. Foruma

Life sux.
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 23:25   #47 (permalink)
Banned

Istina, a moramo da ga živimo!!!
macic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 07:09   #48 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika DANIELcroatia

Datum registracije: 04-01-07
Godina: 23
Poruka: 1,102
DANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku DANIELcroatia Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DANIELcroatia Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku DANIELcroatia Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DANIELcroatia

Citat:
Life sux.
Life dont sux... život je onakav kakvim ga mi stvaramo sami sebi... splet okolnosti na koje utječemo direktno ili indirektno... život je prekrasan i treba biti optimist...nitko nema pravo reći da je život sranje, barem iz poštovanja prema onima koji ga više nemaju, a izgubili su ga na ovaj ili onaj način...pozdrav
DANIELcroatia je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 12:55   #49 (permalink)
Banned

Šta si ti neki filozof???
macic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 14:44   #50 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika DANIELcroatia

Datum registracije: 04-01-07
Godina: 23
Poruka: 1,102
DANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku DANIELcroatia Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DANIELcroatia Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku DANIELcroatia Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DANIELcroatia

Citat:
Pravi autor: macic Pogledaj Poruke
Šta si ti neki filozof???
ipak studiran arheologiju i filozofiju...
DANIELcroatia je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: prevara

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:38.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113