| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi prevara partnera????? u Društvo forumu; evo da vas pitam, puno puta san čua od starih ljudi i iskusnih, da svaka osoba bilo to muska ili ... |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | prevara partnera????? evo da vas pitam, puno puta san čua od starih ljudi i iskusnih, da svaka osoba bilo to muska ili zenska, ima osobu s kojom bi bez razmisljanja prevarila muža ili dečka bez obzira koliko ga voli. Pa jeli to istina. Ja mislim da je, i da svako ima svog idealnog partnera,glumca,manekenku, s kojim bi prevarila prevario bracnog partnera, ili momka ili curu
__________________ "I'm going to make him an offer he can't refuse" |
| | |
| | #2 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prevara partnera????? Ajme kako će sad biti odgovora... Da, vjerujem da svatko ima tako nekoga s kim bi napravio takvo što, a time i zna što može i izgubiti. Ako ćeš to napraviti bez imalo trunke razmišljanja o osobi koju varaš, onda i neznam kaj uopće radiš s tom osobom!
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: prevara partnera????? u pravu si samo svatko voli svoga partnera neizmjerno samo bi ja isto jeb..... npr pamelu anderson negdi u monte carlu pa kud puklo da puklo, ako me razumis s takvom bi savjesti isao u grob ali to je to
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prevara partnera????? Ne. Ima tu malo više od čiste seksualne privlacnosti. Osjecaj zajednistva i pripadnosti partneru kao i osjecaj odanosti. Ipak neke stvari su iznad komada pičetine u ruci
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: prevara partnera????? e oggy nemoj mi reci da imas familiju i da se anjes u situaciji da naletis npr Jesica Alba i upoznas je i td itd malo cuga a ona booooooooooooomba i napali se na tebe i sad ti neces a ona je ta koja ti je plafon medju zenama (karikiram) hmhm mislim da bi isto malo umocioooooooo maloooo maloooo
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prevara partnera????? Sada u ovom trenutku definitivno ne. Osjecaj kad mogu curi pogledati u oči bez imalo grižnje savjesti je puuuno bolji nego trpati neku drugu pa makar bila bomba....i uvijek kazem, moze netko biti bomba izgledom, a mlohava riba u krevetu. I jebes ti tijelo Bozice kad joj se gadi čopiti kiflu u ruke jer ima neke "cudne" vizije
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: prevara partnera????? dobro svaka cast stari samo malooooooooo samo maloooooooo eto jednom bi ga stavio i rekao gotovo (salim se ) +5 za tebe ako tako razmisljas ja misli da nebi izdrzao
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prevara partnera????? 2 anthony: A jebi ga, puno toga smo mala i ja prošli pa zato imam jako izrazen osjecaj odanosti prema njoj. Ipak nije to veza od pola godine nego 7 godina gdje smo prošli sve i svasta
| | |
![]() |
« Slobodna veza
|
Volim te! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:25.