| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi prevara partnera????? u Društvo forumu; dorinice ljubavi ti ? maloooooooo maloooooooooo neki zgodan tvoja mastarija mmmmmmmmmmmm a jelda maloooo... |
| | #12 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,576
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prevara partnera????? Pa ja sam rekla da postoji, ne shvaćam čemu provjera...samo bi prije svega odvagnula kaj gubim. ![]()
__________________ Za V.P. : Zašto ti nisi sišao sa vlaka kada sam ja sišla sa vlaka? |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Purger | Re: prevara partnera????? Definitivno ne bi višeDok sam bio mlad i glup nisam razmišljao o tuđim osjećajima i prevara mi je bila normala...al sad...nema te žene na ovom svijetu s kojom bi prevario ženu... Znam da će neki od vas sad reći "nikad ne reci nikad" ili "prilika čini lopova" i ostale narodne izreke al stvarno to više nikad ne bi napravio.
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prevara partnera????? Ne, mislim da ne postoji...Jesam svakakav, ali prijevara mi nikad nije bila opcija (čak niti u lošoj vezi). ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: prevara partnera????? vjerovatno postoji ali ga još nisam upoznala,vidjela..... neću reći da nikada nebi prevarila jer nikad neznam šta mi donosi novi dan...tko zna.. ali sada definitivno ne... i kada sam bila mlada,luda...nikada nisam varala-spucam ga i ajd bok,idemo dalje nisam baš od onih ženski koji se lako prepuštaju osjećajima,uvjek sam prvo razmišljala glavom. odbaciti 7 godina ljubavi,tuge,sreće radi jedne večeri...glupo. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: prevara partnera????? postoji, ali te se osobe mjenjaju, jedan dan vidis zgodnog tipa.. prodju ti misli tipa "uhhh kako bi bilo" ![]() ali to ionako ostaje samo na mislima jer mi ne pada na pamet takve mastarije realizirati.ako sam u vezi ne znaci da sam slijepa ali to isto tako ne znaci da cu poduzeti nesto zbog trenutne privlacnosti neke nepoznate osobe ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prevara partnera????? Shelby, ali pitanje je osobi s kojom biste prevarili partnera. Zato sam ja rekao ne, a vjerojatno ćeš i ti- nije bitno s kim si u tom trenutku, ali kad se pojavi ta osoba (i prilika za prijevaru) kao ne ćeš oklijevati... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #19 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: prevara partnera????? Imao sam u ove 22. godine svoje 2 ozbiljne veze. Jedna 3,5. godine i jedna 2 godine. Nisam nikada varao niti bi ikad varao curu. Nema govora. Varanje mi je nešto najogavnije što se može dogoditi. Ako misliš varat----- nemoj ulaziti u vezu ili radije prekini pa budi sa kime želiš... ali varat - nikada. Naravno da uvijek ima zgodnih cura za koje pomisliš kako je zgodna, kako je dobra... bla bla.... ali ne bi palo napamet varat osobu koju volim i do koje mi je stalo. Ne bi htio radi neke avanture srušiti nešto što sam godinama gradio... nema govora.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: prevara partnera????? Citat:
mozda niej naletila tako "idealna, savrsena" osoba, ali realno gledam na stvari pa NITI NE MOZE naletiti, jer posto takvu osobu ne poznajem, to bi bilo cisto idealiziranje. druga stvar da osobu znam duze vrijeme, ali niti tad ne bi postojala opcija prevare ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. | |
| | |
![]() |
« Slobodna veza
|
Volim te! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:26.

više