Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi prevara partnera????? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: shelby-eleanor postoji, ali te se osobe mjenjaju, jedan dan vidis zgodnog tipa.. prodju ti misli tipa &...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-12-07, 21:44   #21 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-12-07
Godina: 19
Poruka: 6
re_blonde se izdvaja iz mase
Re: prevara partnera?????

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
postoji, ali te se osobe mjenjaju, jedan dan vidis zgodnog tipa.. prodju ti misli tipa "uhhh kako bi bilo" ali to ionako ostaje samo na mislima jer mi ne pada na pamet takve mastarije realizirati.

ako sam u vezi ne znaci da sam slijepa ali to isto tako ne znaci da cu poduzeti nesto zbog trenutne privlacnosti neke nepoznate osobe
eto baš tako....
prođe msisao..uh kako bi bilo.,...ali onda se sjetim svog malog koji me čeka i ono što je oggy reka, nije stvar samo u sexualnosti nego u nekoj odanosti, pouzdanju... i onda dođem i on me grlki i ljubi a ja se osjačam jadno samim time što sam POMISLILA -uf kako bi bilo....

i tada bi se n jarađe upucala, jer samo sam pomislila i onda čak i prestala misliti jer sam se sjetila njega a ipak se osjećam kaoda sam ga prevarila jer inače stvarno-stvarno od uvik smo ono preiskreni i preotvoreni a ovo pak nije situacija koju bi mu mogla reć...i mislim da je to u redu u neku ruku, jer isto tako znam da bemu, maštanje je u dugoj vezi kud i kamo nekad potrebnoi i vjerujem da se i njemu kad desi... dok god mi to nepočne prepričavat -dobro je!

p.s. a jesam sad nasrala svega i svačega (sorry ljudi ja kad počnem neznam stat)
re_blonde je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-12-07, 21:49   #22 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,092
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Ne. Ima tu malo više od čiste seksualne privlacnosti. Osjecaj zajednistva i pripadnosti partneru kao i osjecaj odanosti. Ipak neke stvari su iznad komada pičetine u ruci
Bravo!!!!!!! Fenomenalan post! Svaka čast Oggice! Slažem se sa tobom!
Odgovori sa citatom
Star 07-12-07, 06:12   #23 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 12-01-07
Godina: 21
Poruka: 2,214
trip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu auru

spike da nikad nebi prevario curu, da bi prije prekinuo ili barem nazvo i reko gle sori ja ću te sad prevarit, sam i ja govorio. isto sam obećaval da ne dolazi u obzir da prevarim curu. nema šanse. e ima!

moje mišljenje je sljedeće:
kad se nađete sa osobom koja vam se sviđa ili koja vas jako privlači i kad se pokolope neke sitnice, neke okolnosti koje se ne smiju i kad vas one dovedu u takvu situaciju - nema pomoći!

zato nikad više ne obećajem nijednoj curi na početku naše veze da ju nikad neću prevarit, niti tražim da ona to meni obeća! jedino kaj mogu obećat je da ću pokušat izbjegavat na sve moguće načine da se ponovno nađem u situaciji opisanoj iznad!

zato moj savjet vama je da se nikad nemojte klet da ju/ga nećete prevarit jer kad se to dogodi (ne daj bože) bit ćete jako jako razočarani u sebe!

"bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..."
trip je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-12-07, 11:08   #24 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 2,433
driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase

iskreno, ja nisam nikad prevario curu, a gle, po mome dolazi do prevare samo ako ja recimo sa durom nemam ili imam neki jadan bijedan strastveni zivot, shvacas, sk ti pripadnik drugog spola s kojim si u vezi ne pokazuje bas strastvenost , osjecas se zapostavljeno i pokleknes pod osobom koja hoce imat nekaj strastvenog s tobom, mislim, nadm se da shvacas sta hocu rec.
driver1zg je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 07-12-07, 11:14   #25 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 2,433
driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
postoji, ali te se osobe mjenjaju, jedan dan vidis zgodnog tipa.. prodju ti misli tipa "uhhh kako bi bilo" ali to ionako ostaje samo na mislima jer mi ne pada na pamet takve mastarije realizirati.

ako sam u vezi ne znaci da sam slijepa ali to isto tako ne znaci da cu poduzeti nesto zbog trenutne privlacnosti neke nepoznate osobe
svaka cast, gle sljep bit nesmijes, ali varat nekog, pa daj ljudi, pa ak nisi dovoljno zagrijan za nekog nemoj nis niti pomoc, pa stavite se na mjesto te osobe pa da vidimo kak vi vi uzivali da vas netko vara i kaj bi si nakraju mislili za same sebe kad ste toliko dobri partneru da vas on/ona vara
driver1zg je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 07-12-07, 11:15   #26 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,887
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Trip- to što si ti u takvoj situaciji popustio, ne znči da će svatko. Ja sam bio u 'idealnoj situaciji' (i to s curom da sam si dan danas spreman odgisti jaja od muke što se neke stvari nisu drugačije poklopile), pa sa uz malo muke odolio. Malo me sram priznati, ali to nema veze s ovim što su ljudi prije mene tu pisali: curu s kojom sam tada bio ne da nisam više volio, nego čak ni podnosio, a to što ju nisam prevario ima veze s mojim odnosom prema meni, a ne njoj.
Odgovori sa citatom
Star 07-12-07, 11:38   #27 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Poruka: 5,258
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

slazem se s Wolfom...nije istina da bi svi popustili...
mislim da je lakse pricati da ne bi varali kad vam sve u vezi pase, cvate...teze je odoljeti kad si u svadji s partnerom, kad naidju teskoce...kazem teze, ali ne nemoguce...

recimo, ja imam decka koji me i ne dozivljava bas (ili da kazem uopce ) i neki dan mi se javio bivsi decko na kojeg sam uvijek bila slaba...i bez problema sam ga odbila...
iako ovaj moj nije zagrijan za mene kao ja za njega i iako to nije neka ozbiljna, duga veza mislim da ne bi mogla podnjeti samu sebe kad bi mu tak nesto napravila
Odgovori sa citatom
Star 07-12-07, 11:49   #28 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 12-01-07
Poruka: 2,214
trip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu auru

ne znam dal ste me skužili!
ja sam pričal o situaciji u kojoj se rijetko nađeš!
evo nisam mislil al opisat ću ja svoju situaciju!
bio sam s tom curom dosta dugo i sve je bilo super! al stvarno super i jednog dana sestrina frendica je došla kod nas doma i u jednom trenu ostali smo sami u sobi. niš čudno jer smo se već od prije znali. i tak počeli smo pričat i skužili smo da se nešt čudno događa. baš čudno! ja ne znam kak da opišem taj osjećaj. jednostavno smo se složili! čudno! nikad prije i poslije mi se to nije dogodilo! i kolko god ja znao da to kaj ću napravit je stvarno loše i kolko god to ona znala (imala je dečka) jednostavno komplicirano smo se počeli ljubit! da sam ponosan na to nisam! daleko od toga!

"bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..."
trip je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-12-07, 11:58   #29 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Poruka: 5,258
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

nadam se da ne mislis da sam te svojim postom htjela osudjivati ili napasti jer to mi stvarno nije bilo ni na kraj pameti ...samo sam htjela reci da nije nemoguce odoljeti nekom....

iako je malo offtopic...
al kad smo vec iskreni...da me decko prevari i dodje s ovakvom pricom...
Citat:
Pravi autor: trip Pogledaj Poruke
jednostavno smo se složili! čudno! nikad prije i poslije mi se to nije dogodilo! i kolko god ja znao da to kaj ću napravit je stvarno loše i kolko god to ona znala (imala je dečka) jednostavno komplicirano smo se počeli ljubit!
...hmm...rekla bi mu da odjebe laganim koracima
Odgovori sa citatom
Star 07-12-07, 12:14   #30 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,092
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: trip Pogledaj Poruke
spike da nikad nebi prevario curu, da bi prije prekinuo ili barem nazvo i reko gle sori ja ću te sad prevarit, sam i ja govorio. isto sam obećaval da ne dolazi u obzir da prevarim curu. nema šanse. e ima!

moje mišljenje je sljedeće:
kad se nađete sa osobom koja vam se sviđa ili koja vas jako privlači i kad se pokolope neke sitnice, neke okolnosti koje se ne smiju i kad vas one dovedu u takvu situaciju - nema pomoći!

zato nikad više ne obećajem nijednoj curi na početku naše veze da ju nikad neću prevarit, niti tražim da ona to meni obeća! jedino kaj mogu obećat je da ću pokušat izbjegavat na sve moguće načine da se ponovno nađem u situaciji opisanoj iznad!

zato moj savjet vama je da se nikad nemojte klet da ju/ga nećete prevarit jer kad se to dogodi (ne daj bože) bit ćete jako jako razočarani u sebe!
Da, sve je to okej...niko ni zašta ne može da garantuje ali ako si se ti našao u takvoj situaciji tebi je jednostavno nešto falilo u vezi u kojoj si bio...jbg, ne možeš tako lako da dovedeš sebe u takvu situaciju sa nekom drugom a da si srećan (na svim poljima ljubav, sex,strast,poverenje, razumevanje itd...) sa svojom devojkom...Zašto bih na primer ja kvarila fenomenalnu vezu u kojoj imam sve samo za malo sexa ili nečeg drugog sa drugim dečkom?I onda cela ta moja sreća pada u vodu sa dečkom sa kojim jesam...to nikad ne bih uradila, nikad!
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 12:08.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113