| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi prevara partnera????? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: shelby-eleanor postoji, ali te se osobe mjenjaju, jedan dan vidis zgodnog tipa.. prodju ti misli tipa &... |
| | #21 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 06-12-07 Godina: 19
Poruka: 6
![]() | Re: prevara partnera????? Citat:
prođe msisao..uh kako bi bilo.,...ali onda se sjetim svog malog koji me čeka i ono što je oggy reka, nije stvar samo u sexualnosti nego u nekoj odanosti, pouzdanju... i onda dođem i on me grlki i ljubi a ja se osjačam jadno samim time što sam POMISLILA -uf kako bi bilo.... i tada bi se n jarađe upucala, jer samo sam pomislila i onda čak i prestala misliti jer sam se sjetila njega a ipak se osjećam kaoda sam ga prevarila jer inače stvarno-stvarno od uvik smo ono preiskreni i preotvoreni a ovo pak nije situacija koju bi mu mogla reć...i mislim da je to u redu u neku ruku, jer isto tako znam da bemu, maštanje je u dugoj vezi kud i kamo nekad potrebnoi i vjerujem da se i njemu kad desi... dok god mi to nepočne prepričavat -dobro je! p.s. a jesam sad nasrala svega i svačega (sorry ljudi ja kad počnem neznam stat) | |
| | |
| | #23 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 21
Poruka: 2,214
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prevara partnera????? spike da nikad nebi prevario curu, da bi prije prekinuo ili barem nazvo i reko gle sori ja ću te sad prevarit, sam i ja govorio. isto sam obećaval da ne dolazi u obzir da prevarim curu. nema šanse. e ima! moje mišljenje je sljedeće: kad se nađete sa osobom koja vam se sviđa ili koja vas jako privlači i kad se pokolope neke sitnice, neke okolnosti koje se ne smiju i kad vas one dovedu u takvu situaciju - nema pomoći! zato nikad više ne obećajem nijednoj curi na početku naše veze da ju nikad neću prevarit, niti tražim da ona to meni obeća! jedino kaj mogu obećat je da ću pokušat izbjegavat na sve moguće načine da se ponovno nađem u situaciji opisanoj iznad! zato moj savjet vama je da se nikad nemojte klet da ju/ga nećete prevarit jer kad se to dogodi (ne daj bože) bit ćete jako jako razočarani u sebe!
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #24 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,433
![]() ![]() ![]() | Re: prevara partnera????? iskreno, ja nisam nikad prevario curu, a gle, po mome dolazi do prevare samo ako ja recimo sa durom nemam ili imam neki jadan bijedan strastveni zivot, shvacas, sk ti pripadnik drugog spola s kojim si u vezi ne pokazuje bas strastvenost , osjecas se zapostavljeno i pokleknes pod osobom koja hoce imat nekaj strastvenog s tobom, mislim, nadm se da shvacas sta hocu rec. ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,433
![]() ![]() ![]() | Re: prevara partnera????? Citat:
![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,887
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prevara partnera????? Trip- to što si ti u takvoj situaciji popustio, ne znči da će svatko. Ja sam bio u 'idealnoj situaciji' (i to s curom da sam si dan danas spreman odgisti jaja od muke što se neke stvari nisu drugačije poklopile), pa sa uz malo muke odolio. Malo me sram priznati, ali to nema veze s ovim što su ljudi prije mene tu pisali: curu s kojom sam tada bio ne da nisam više volio, nego čak ni podnosio, a to što ju nisam prevario ima veze s mojim odnosom prema meni, a ne njoj.
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #27 (permalink) |
| MrCina | Re: prevara partnera????? slazem se s Wolfom...nije istina da bi svi popustili... mislim da je lakse pricati da ne bi varali kad vam sve u vezi pase, cvate...teze je odoljeti kad si u svadji s partnerom, kad naidju teskoce...kazem teze, ali ne nemoguce... ![]() recimo, ja imam decka koji me i ne dozivljava bas (ili da kazem uopce ) i neki dan mi se javio bivsi decko na kojeg sam uvijek bila slaba...i bez problema sam ga odbila...iako ovaj moj nije zagrijan za mene kao ja za njega i iako to nije neka ozbiljna, duga veza mislim da ne bi mogla podnjeti samu sebe kad bi mu tak nesto napravila
__________________ oces da ti operem sajbu? |
| | |
| | #28 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 21
Poruka: 2,214
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prevara partnera????? ne znam dal ste me skužili! ja sam pričal o situaciji u kojoj se rijetko nađeš! evo nisam mislil al opisat ću ja svoju situaciju! bio sam s tom curom dosta dugo i sve je bilo super! al stvarno super i jednog dana sestrina frendica je došla kod nas doma i u jednom trenu ostali smo sami u sobi. niš čudno jer smo se već od prije znali. i tak počeli smo pričat i skužili smo da se nešt čudno događa. baš čudno! ja ne znam kak da opišem taj osjećaj. jednostavno smo se složili! čudno! nikad prije i poslije mi se to nije dogodilo! i kolko god ja znao da to kaj ću napravit je stvarno loše i kolko god to ona znala (imala je dečka) jednostavno komplicirano smo se počeli ljubit! da sam ponosan na to nisam! daleko od toga!
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| MrCina | Re: prevara partnera????? nadam se da ne mislis da sam te svojim postom htjela osudjivati ili napasti jer to mi stvarno nije bilo ni na kraj pameti ...samo sam htjela reci da nije nemoguce odoljeti nekom....iako je malo offtopic... al kad smo vec iskreni...da me decko prevari i dodje s ovakvom pricom... Citat:
![]()
__________________ oces da ti operem sajbu? | |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,092
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prevara partnera????? Citat:
__________________ N ♥ J | |
| | |
![]() |
« Slobodna veza
|
Volim te! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:08.

ali to isto tako ne znaci da cu poduzeti nesto zbog trenutne privlacnosti neke nepoznate osobe 

) i neki dan mi se javio bivsi decko na kojeg sam uvijek bila slaba...i bez problema sam ga odbila...
...samo sam htjela reci da nije nemoguce odoljeti nekom....