Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi prevara partnera????? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: cina slazem se s Wolfom...nije istina da bi svi popustili... mislim da je lakse pricati da ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-12-07, 12:16   #31 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 2,433
driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase
Re: prevara partnera?????

Citat:
Pravi autor: cina Pogledaj Poruke
slazem se s Wolfom...nije istina da bi svi popustili...
mislim da je lakse pricati da ne bi varali kad vam sve u vezi pase, cvate...teze je odoljeti kad si u svadji s partnerom, kad naidju teskoce...kazem teze, ali ne nemoguce...

recimo, ja imam decka koji me i ne dozivljava bas (ili da kazem uopce ) i neki dan mi se javio bivsi decko na kojeg sam uvijek bila slaba...i bez problema sam ga odbila...
iako ovaj moj nije zagrijan za mene kao ja za njega i iako to nije neka ozbiljna, duga veza mislim da ne bi mogla podnjeti samu sebe kad bi mu tak nesto napravila
svaka cast
driver1zg je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-12-07, 13:21   #32 (permalink)
Banned

Datum registracije: 31-07-07
Poruka: 1,152
Titan2222 se izdvaja iz maseTitan2222 se izdvaja iz maseTitan2222 se izdvaja iz mase
Prevara? Da!
Uvijek! Sa sto vise!

Zadnji Uredio eva : 07-12-07 u 14:57.
Titan2222 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-12-07, 13:39   #33 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,515
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Kaje stari? Ostao ti je na rafalnom?
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-12-07, 16:20   #34 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-12-07
Godina: 19
Poruka: 6
re_blonde se izdvaja iz mase

neznam, neznam..od zadnjeg posta do sada se nečkam....da dođe prilika, da ono stojim ispred njega i korak sam do prevare, a znam da me želi, želim i ja njega ali to bi značilo da varam dečka...i imam samo dva izbora, reći da i reći ne...
nagon -sirova strast-jebena stvar! nekad je tako jaka - neznam više i nisam sigurna da bi bila ustrajna, vjerojatno bi mi bilo teško okrenuti se otići ča...

neznam...definitvno da bi se istog trena osječala u kurcu i da bi žalila i kajala se i sebi nebi mogla oprostitit....ali neznam....

mislim da nebi trebali govoriti unaprijed. nikad neznaš do jednom....
re_blonde je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-12-07, 23:10   #35 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,188
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

ma nije to za mene.. ak sam u vezi onda sam u vezi!

ne kažem da me nitko drugi ne može privući- može ali onda se maknem!
svijesna sam da sad imam osobu koja me voli isto ko i ja nju i s kojom dijelim sve.. takvo povjerenje nebi mogla izigrati..

barem ja..
L o r e n a je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-12-07, 00:01   #36 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-10-07
Godina: 17
Poruka: 67
Los ucenik se izdvaja iz mase

Ma ljudi ako te tvoj/a partner/ica zna ona zna do koje granice ces moci izdrzati da je ne privaris.
Stoga sto zelin raci ako ona zna da je/ga ti ne bi privarija/la bas sa svakon drugon najvjerovatnije bi ti to oprostija/la.
Ja bi bilo kojoj oprostija da me privari neznan sa nekin njenin konjon na bilon princu.
Bar mislin da bi ako bi on nakon toga zaboravila na tog konja.
Los ucenik je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-12-07, 01:11   #37 (permalink)
Starter

Datum registracije: 24-12-06
Godina: 28
Poruka: 61
DOMINUS se izdvaja iz mase

hmmh prevara, da vrag je to, nije lagano reci ne, zapravo teze je reci ne nego da.
ali ako je to strast i zgodna cura, ja kazem ko ga jebe, samo jednom se zivi pa onda neka zivim punim plucima!
ja sam za,.... ali naravno kao prava sovinisticka svinja ja curi prijevaru ne bi oprostio... naravno... :

ali onaj adrenalin koji navire u toj situaciji, ono kada znas da ne smijes, a zelis i mozes i hoces to napravit, nema do toga, ima puno cari u prijevari, ali ako se prevari ne treba se poslije gristi radi toga jebiga to si napravio/la i nema povratka imao si izbor! jel tako?

Zadnji Uredio DOMINUS : 08-12-07 u 01:19.
DOMINUS je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-12-07, 01:14   #38 (permalink)
Banned

Datum registracije: 31-07-07
Poruka: 1,152
Titan2222 se izdvaja iz maseTitan2222 se izdvaja iz maseTitan2222 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: DOMINUS Pogledaj Poruke
hmmh prevara, da vrag je to, nije lagano reci ne, zapravo teze je reci ne nego da.
ali ako je to strast i dobra treba, ja kazem ko ga jebe, samo jednom se zivi pa onda neka zivim punim plucima!
ja sam za,.... ali naravno kao prava sovinisticka svinja ja curi prijevaru ne bi oprostio... naravno... :
Titan2222 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-12-07, 01:20   #39 (permalink)
Starter

Datum registracije: 24-12-06
Godina: 28
Poruka: 61
DOMINUS se izdvaja iz mase

a cuj, hvala bogu!
Odgovori sa citatom
Star 08-12-07, 09:26   #40 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 2,103
Ancksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: Anthony Pogledaj Poruke
evo da vas pitam, puno puta san čua od starih ljudi i iskusnih, da svaka osoba bilo to muska ili zenska, ima osobu s kojom bi bez razmisljanja prevarila muža ili dečka bez obzira koliko ga voli. Pa jeli to istina.

Ja mislim da je, i da svako ima svog idealnog partnera,glumca,manekenku, s kojim bi prevarila prevario bracnog partnera, ili momka ili curu

Da.
Ljubav i strast nemaju veze jedno s drugim. Srce mogu dati samo jednoj /jednom, a sex je sasvim nešto drugo

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:39.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113