| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi prevara partnera????? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: cina slazem se s Wolfom...nije istina da bi svi popustili... mislim da je lakse pricati da ... |
| | #31 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,433
![]() ![]() ![]() | Re: prevara partnera????? Citat:
![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-12-07 Godina: 19
Poruka: 6
![]() | Re: prevara partnera????? neznam, neznam..od zadnjeg posta do sada se nečkam....da dođe prilika, da ono stojim ispred njega i korak sam do prevare, a znam da me želi, želim i ja njega ali to bi značilo da varam dečka...i imam samo dva izbora, reći da i reći ne... nagon -sirova strast-jebena stvar! nekad je tako jaka - neznam više i nisam sigurna da bi bila ustrajna, vjerojatno bi mi bilo teško okrenuti se otići ča... neznam...definitvno da bi se istog trena osječala u kurcu i da bi žalila i kajala se i sebi nebi mogla oprostitit....ali neznam.... mislim da nebi trebali govoriti unaprijed. nikad neznaš do jednom.... |
| | |
| | #35 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,188
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prevara partnera????? ma nije to za mene.. ak sam u vezi onda sam u vezi! ne kažem da me nitko drugi ne može privući- može ali onda se maknem! svijesna sam da sad imam osobu koja me voli isto ko i ja nju i s kojom dijelim sve.. takvo povjerenje nebi mogla izigrati.. barem ja..
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-10-07 Godina: 17
Poruka: 67
![]() | Re: prevara partnera????? Ma ljudi ako te tvoj/a partner/ica zna ona zna do koje granice ces moci izdrzati da je ne privaris. Stoga sto zelin raci ako ona zna da je/ga ti ne bi privarija/la bas sa svakon drugon najvjerovatnije bi ti to oprostija/la. Ja bi bilo kojoj oprostija da me privari neznan sa nekin njenin konjon na bilon princu. Bar mislin da bi ako bi on nakon toga zaboravila na tog konja. |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-12-06 Lokacija: Fakultet Godina: 28
Poruka: 61
![]() | Re: prevara partnera????? hmmh prevara, da vrag je to, nije lagano reci ne, zapravo teze je reci ne nego da. ali ako je to strast i zgodna cura, ja kazem ko ga jebe, samo jednom se zivi pa onda neka zivim punim plucima! ja sam za,.... ali naravno kao prava sovinisticka svinja ja curi prijevaru ne bi oprostio... naravno... : ali onaj adrenalin koji navire u toj situaciji, ono kada znas da ne smijes, a zelis i mozes i hoces to napravit, nema do toga, ima puno cari u prijevari, ali ako se prevari ne treba se poslije gristi radi toga jebiga to si napravio/la i nema povratka imao si izbor! jel tako?
__________________ Ave Dominuse, morituri te salutant Zadnji Uredio DOMINUS : 08-12-07 u 01:19. |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 31-07-07 Lokacija: Ajicakol
Poruka: 1,152
![]() ![]() ![]() | Re: prevara partnera????? Citat:
![]() | |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prevara partnera????? Citat:
Da. Ljubav i strast nemaju veze jedno s drugim. Srce mogu dati samo jednoj /jednom, a sex je sasvim nešto drugo
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ | |
| | |
![]() |
« Slobodna veza
|
Volim te! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:39.

) i neki dan mi se javio bivsi decko na kojeg sam uvijek bila slaba...i bez problema sam ga odbila...

:
Ave Dominuse, morituri te salutant