Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi prevara partnera????? u Društvo forumu; Al nemres reci da ljubav i seks nemaju neke veze?...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-12-07, 09:28   #41 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,910
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima
Re: prevara partnera?????

Al nemres reci da ljubav i seks nemaju neke veze?
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-12-07, 09:31   #42 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 1,987
Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Al nemres reci da ljubav i seks nemaju neke veze?
ne.zasto?
Ako nekoga volim, onda se i sexam s njim. Ali isto tako, ako nekoga ne volim u tom smislu, isto ću se sexati s njim ako me privlači na taj način. Dakle, ako mi se sexa, sexam se, no mora biti tjelesne privlačnosti, ljubav nema veze s time.

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-12-07, 09:33   #43 (permalink)
Akademik Foruma

Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Ima smisla sto govoris definitivno. Ja ne bi mogao ako nekoga volim seviti neku drugu bez obzira sto ju ne volim. Drugaciji pogled na to sve
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-12-07, 09:46   #44 (permalink)
prof. Foruma

Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto

Citat:
Ima smisla sto govoris definitivno. Ja ne bi mogao ako nekoga volim seviti neku drugu bez obzira sto ju ne volim. Drugaciji pogled na to sve

ima nas svakakvih

ti ne bi, a ja biiiii...

Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-12-07, 09:49   #45 (permalink)
Akademik Foruma

Eto i svi sretni i zadovoljeni
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-12-07, 09:51   #46 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Eto i svi sretni i zadovoljeni

hehehehe
svatko svakome..nema škrtarenja..hehe

Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-12-07, 11:30   #47 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-09-07
Godina: 26
Poruka: 619
Davor1507 se izdvaja iz maseDavor1507 se izdvaja iz maseDavor1507 se izdvaja iz maseDavor1507 se izdvaja iz mase

Citat:
Ne. Ima tu malo više od čiste seksualne privlacnosti. Osjecaj zajednistva i pripadnosti partneru kao i osjecaj odanosti. Ipak neke stvari su iznad komada pičetine u ruci
Citat:
2 anthony: A jebi ga, puno toga smo mala i ja prošli pa zato imam jako izrazen osjecaj odanosti prema njoj. Ipak nije to veza od pola godine nego 7 godina gdje smo prošli sve i svasta
Ja i djevojka smo više od 5 godina skupa, živimo skupa, ona me pozna bolje nego itko drugi i ona je moj najboli prijatelj jer je samnom u dobru i zlu. Što to govori o čovjeku koji bi iznevjerio svojega najboljeg prijatelja zbog "komada pičetine u ruci". Oggy imaš rep+ za ovo.
Davor1507 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-12-07, 20:09   #48 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-12-07
Godina: 21
Poruka: 482
LAMPA8 se izdvaja iz mase

ko prevari osuđen na
Odgovori sa citatom
Star 08-12-07, 21:19   #49 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 14-05-06
Godina: 25
Poruka: 531
grim se izdvaja iz mase

hjednom napravia takvu glupost, i jos se dan danas grizem radi toga. sva sreca, nije se saznalo...
Odgovori sa citatom
Star 09-12-07, 14:40   #50 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,902
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: DOMINUS Pogledaj Poruke
ali onaj adrenalin koji navire u toj situaciji, ono kada znas da ne smijes, a zelis i mozes i hoces to napravit, nema do toga, ima puno cari u prijevari, ali ako se prevari ne treba se poslije gristi radi toga jebiga to si napravio/la i nema povratka imao si izbor! jel tako?

ma joj, taj adrenalin mozes osjetit i te kako s deckom/curom samo treba imat malo maste i afkors, nema griznje savjesti

ali slazem se da je cista glupost kukati zbog prevare kad je gotovo.. poslje jebanja nema kajanja trebalo je razmisljat prije i amen
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:04.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113