| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi prevara partnera????? u Društvo forumu; mislim da si pobijedio u ovome nadmetanju...sad bi sve djevojke trebale započet cyber seks sa tobom..ipak ja jebem ... |
| | #81 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-12-07 Godina: 21
Poruka: 476
![]() | Re: prevara partnera????? mislim da si pobijedio u ovome nadmetanju...sad bi sve djevojke trebale započet cyber seks sa tobom..ipak ja jebem u stvarnosti...pis.. ![]()
__________________ ..." ne moraš biti zvijezda na nebu,možeš biti i lampa u kući "... |
| | |
| | #86 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 06-12-07 Godina: 19
Poruka: 6
![]() | Re: prevara partnera????? Citat:
možda da uzburkaju svoj život, da se prisjete kako je to bilo kad su imali 17-18... kad nisu baš razmišljali o tuđim osaječajima nego se samo zabavljali...nekažem ja da u vezi nevalja i da je dosadano...ali morate da nije veza ista kao i kad ste bili solo, kad ste u vezi to podrazumjeva da ste se "smirili" i varanjem se površina vode uzburka, život nakratko zakomplicira i poslije si jebeš mamu ali šti si htio to si dobio.... mislim da nije stvar u egu.... ali to je tek moje skromno mišljenje | |
| | |
| | #87 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,120
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prevara partnera????? Citat:
![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" | |
| | |
![]() |
« Slobodna veza
|
Volim te! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:10.

Ave Dominuse, morituri te salutant