Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Prevarila sam ga... u Društvo forumu; Joj dajte molim vas s tim komentarima "da ga stvarno voliš..." bljuje mi se od njih....

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 22-06-08, 15:35   #21 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 26
Poruka: 9,532
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan
Re: Prevarila sam ga...

Joj dajte molim vas s tim komentarima "da ga stvarno voliš..." bljuje mi se od njih.
Star 22-06-08, 15:40   #22 (permalink)
***M@nga***

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 5,464
Snjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

istina je... šta joj je makar malo stalo do njega i to bi ga prevarila,di je tu ljubav onda... ljubav za tebe ne postoji...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 22-06-08, 15:45   #23 (permalink)
Kiss my ass

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,866
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: MaaLeeNaa Pogledaj Poruke
Ne,da stvar bude gora to mi je prijatelj kojeg poznam cijeli zivot... malo sam popila,zapravo dosta i desilo se sta se desilo...
Nemoj biti luda i govoriti.
Star 22-06-08, 15:45   #24 (permalink)
Cobeta

Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Da ga ne voli ne bi ju pekla savjest toliko, pa nitko nije savršen, svi smo od krvi i mesa i svakome se to može dogodit. Uostalom, curu ne poznaš i ne možeš tvrdit da ga ne voli na osnovu toga što ga je prevarila... nije to sve baš tako crno-bijelo. Da bar je..
Star 22-06-08, 15:49   #25 (permalink)
***M@nga***

Snjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobar

malena je pretpostavljam(jer je rekla da stan obnavljaju ili već šta i planiraju djecu) već jedno duže vrijeme s tim dečkom tako di mi stvarno nije jasno zašto je bena išla to radit,vjerojatno joj i je stalo do njega ali zašto si ga onda prevarila... nemože ti bit razlog samo aloholiziranost
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 22-06-08, 15:53   #26 (permalink)
Cobeta

Sama će (i njen dečko kad/ako sazna) snositi posljedice. Ne kažem da je treba je tapšati po ramenu i govoriti "bravo, super si napravila" ali nije na nama da joj sudimo.
Star 22-06-08, 15:55   #27 (permalink)
***M@nga***

da istina,ali svako može dati i svoje mišljene
Star 22-06-08, 16:00   #28 (permalink)
Starter

Datum registracije: 10-06-08
Poruka: 9
Carmen se izdvaja iz mase

potrudi se da ne sazna za to nikada. mislim da nema goreg osjećaja nego biti prevaren...

a tvoja će se savijest smiriti s vremenom...bar kod većine ljudi to tako funkionira.. ne znam koliko je utješno; al ja sam jednom za svoje 4 godine vjernosti dobila pod nos nekoliko mjeseci njegove nevjere.. pa sam poželjela na kraju krajeva da sam iskoristila prilike koje su mi se pružale..
Star 22-06-08, 16:01   #29 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 16-03-07
Godina: 25
Poruka: 2,047
Vidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vidolinho

Citat:
Desilo se tako da me odjednom poljubio,samo je krenuo... tada sam prekinula,ali na neki nacin kad me poceo ljubit uzvratila sam mu poljupce... i onda sam stala,vec tad sam shvatila sta sam napravila i htijela sam da sve stane... a onda se javilo pametno musko sa komentarima,pa sad si ga vec ovime prevarila,ista ti je stvar ides do kraja ili ostanes na ovome... a ja onako neracionalna i izgubljena popustila sam...

A nakon šta mu kažeš, rezultate ćemo čitati u crnoj kronici ili...?

Ovo poboldano bolje da nisi niti napisala.

Toliko ga voliš, ne možeš bez njega, ovo, ono i ostala bljuzga.
Ali glavno da te uspio netko nagovoriti da napraviš sljedeći korak iako si već bila zabrazdila i ti si to dobro znala.
Nisi ništa bolja od djece koja se tuku kada ekipa oko njih viče "ŠORA! ŠORA!".
Nemam riječi razumjevanja, a pogotovo ne potpore za tebe....

Pitaj to pametno muško za savjet....
Vidolinho je offline  
Star 22-06-08, 16:05   #30 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-09-07
Poruka: 748
Davor1507 ima ono neštoDavor1507 ima ono neštoDavor1507 ima ono neštoDavor1507 ima ono neštoDavor1507 ima ono neštoDavor1507 ima ono nešto

Citat:
Desilo se tako da me odjednom poljubio,samo je krenuo... tada sam prekinula,ali na neki nacin kad me poceo ljubit uzvratila sam mu poljupce... i onda sam stala,vec tad sam shvatila sta sam napravila i htijela sam da sve stane... a onda se javilo pametno musko sa komentarima,pa sad si ga vec ovime prevarila,ista ti je stvar ides do kraja ili ostanes na ovome... a ja onako neracionalna i izgubljena popustila sam...
Očito se nije samo tako desilo, da si htjela mogla si se pokupit i otći kući.
Ako ga voliš onda mu reci, tak da on sam odlući ako želi biti s tobom. Ako sazna sam, a pogotovo nakon što se uselite skupa i zasnujete obitelj bit će još većeg sranja. Ako mu nekažeš isto je kao da mu lažeš a ljubav je nešto iskreno. I on je u toj vezi pa valjda ima pravo da zna točno kakva je to veza, ispunjena prevarom, laži i skrivanjem ili iskrenošću , poštovanjem i ljubavi.
Davor1507 je offline  
Zatvorena Tema

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:54.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114