| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Prevarila sam ga... u Društvo forumu; Joj dajte molim vas s tim komentarima "da ga stvarno voliš..." bljuje mi se od njih.... |
| | #23 (permalink) | |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,866
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prevarila sam ga... Citat:
![]()
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon | |
| |
| | #24 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,532
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prevarila sam ga... Da ga ne voli ne bi ju pekla savjest toliko, pa nitko nije savršen, svi smo od krvi i mesa i svakome se to može dogodit. Uostalom, curu ne poznaš i ne možeš tvrdit da ga ne voli na osnovu toga što ga je prevarila... nije to sve baš tako crno-bijelo. Da bar je..
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| |
| | #25 (permalink) |
| ***M@nga*** | Re: Prevarila sam ga... malena je pretpostavljam(jer je rekla da stan obnavljaju ili već šta i planiraju djecu) već jedno duže vrijeme s tim dečkom tako di mi stvarno nije jasno zašto je bena išla to radit,vjerojatno joj i je stalo do njega ali zašto si ga onda prevarila... nemože ti bit razlog samo aloholiziranost ![]()
__________________ Glava bez razmišljanja je tvrđava bez vojske Napoleon |
| |
| | #26 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,532
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prevarila sam ga... Sama će (i njen dečko kad/ako sazna) snositi posljedice. Ne kažem da je treba je tapšati po ramenu i govoriti "bravo, super si napravila" ali nije na nama da joj sudimo.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| |
| | #28 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-06-08 Lokacija: Zagreb
Poruka: 9
![]() | Re: Prevarila sam ga... potrudi se da ne sazna za to nikada. mislim da nema goreg osjećaja nego biti prevaren... a tvoja će se savijest smiriti s vremenom...bar kod većine ljudi to tako funkionira.. ne znam koliko je utješno; al ja sam jednom za svoje 4 godine vjernosti dobila pod nos nekoliko mjeseci njegove nevjere.. pa sam poželjela na kraju krajeva da sam iskoristila prilike koje su mi se pružale..
__________________ Man are never so good or so bad as their opinions.. |
| |
| | #29 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Prevarila sam ga... Citat:
A nakon šta mu kažeš, rezultate ćemo čitati u crnoj kronici ili...? Ovo poboldano bolje da nisi niti napisala. ![]() ![]() Toliko ga voliš, ne možeš bez njega, ovo, ono i ostala bljuzga. Ali glavno da te uspio netko nagovoriti da napraviš sljedeći korak iako si već bila zabrazdila i ti si to dobro znala. Nisi ništa bolja od djece koja se tuku kada ekipa oko njih viče "ŠORA! ŠORA!". Nemam riječi razumjevanja, a pogotovo ne potpore za tebe.... Pitaj to pametno muško za savjet.... | |
| |
| | #30 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 748
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prevarila sam ga... Citat:
Ako ga voliš onda mu reci, tak da on sam odlući ako želi biti s tobom. Ako sazna sam, a pogotovo nakon što se uselite skupa i zasnujete obitelj bit će još većeg sranja. Ako mu nekažeš isto je kao da mu lažeš a ljubav je nešto iskreno. I on je u toj vezi pa valjda ima pravo da zna točno kakva je to veza, ispunjena prevarom, laži i skrivanjem ili iskrenošću , poštovanjem i ljubavi. | |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:54.

ljubav za tebe ne postoji...