Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi PRIJATELJICA ILI LJUBAVNICA?! u Društvo forumu; proslost je inace proslost... kaj se tice zenske moze bit da mu je bila i jedno i drugo...to nes ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-04-08, 21:44   #11 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,366
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor
Re: PRIJATELJICA ILI LJUBAVNICA?!

proslost je inace proslost... kaj se tice zenske moze bit da mu je bila i jedno i drugo...to nes nikad saznala...jedino ak te tak muci...pitaj njega...

Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people.
macor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-04-08, 21:51   #12 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-04-08
Poruka: 31
Lanie se izdvaja iz mase

me neeeee
pustila sam to,ali interesantnija mi je ona bila. čak smo i razgovarale u par navrata,zanima me kako netko to može? gledati u oči i lagati
Star 17-04-08, 21:52   #13 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,366
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

a eto....vidis i sama da moze...ocito je imala neke koristi od toga...ili ju je bilo sram to spominjati...nemrem ti ni ja rec sa sigurnoscu...

Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people.
macor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-04-08, 21:53   #14 (permalink)
Starter

Lanie se izdvaja iz mase

prije bi rekla da je bila zaljubljena...pomalo naivna,a on tipično muško:-)
Star 17-04-08, 22:06   #15 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,134
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

On je u njoj ocigledno video nesto vishe od prijateljice, cim su provodili toliko vremena zajedno... Jos te je lagao da se ide videti sa nekim drugim... Meni bi to bilo dovoljno da predjem granicu iza koje me nista vishe ne bi zanimalo u vezi njega, nje, njih... Ne kazem da bi mi bilo svejedno, ali...
Odgovori sa citatom
Star 17-04-08, 22:12   #16 (permalink)
Starter

Lanie se izdvaja iz mase

ja čak mislim da ju je volio...na neki način
Star 17-04-08, 22:16   #17 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,134
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Pokusaj da ne mislis o tome! Bilo, pa proslo...
Odgovori sa citatom
Star 17-04-08, 22:17   #18 (permalink)
Starter

Lanie se izdvaja iz mase

dugo nisam dala o tome pričati,ali evo otrgnulo se iz mene...ipak je prošlo i vremena:-)
Star 17-04-08, 22:31   #19 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,550
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

zasto se jos uvijek zamaras s tim? nemoj.. pusti to.. ionako je proslost, a i nije neka lijepa uspomena koje se rado prisjecas..
Star 17-04-08, 22:33   #20 (permalink)
Starter

Lanie se izdvaja iz mase

ajmo onda nešto veselije:-))))
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:37.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108