| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi PRIJATELJICA ILI LJUBAVNICA?! u Društvo forumu; proslost je inace proslost... kaj se tice zenske moze bit da mu je bila i jedno i drugo...to nes ... |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: PRIJATELJICA ILI LJUBAVNICA?! proslost je inace proslost... kaj se tice zenske moze bit da mu je bila i jedno i drugo...to nes nikad saznala...jedino ak te tak muci...pitaj njega...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: PRIJATELJICA ILI LJUBAVNICA?! a eto....vidis i sama da moze...ocito je imala neke koristi od toga...ili ju je bilo sram to spominjati...nemrem ti ni ja rec sa sigurnoscu...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,134
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PRIJATELJICA ILI LJUBAVNICA?! On je u njoj ocigledno video nesto vishe od prijateljice, cim su provodili toliko vremena zajedno... Jos te je lagao da se ide videti sa nekim drugim... Meni bi to bilo dovoljno da predjem granicu iza koje me nista vishe ne bi zanimalo u vezi njega, nje, njih... Ne kazem da bi mi bilo svejedno, ali...
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:37.

nemoj.. pusti to.. ionako je proslost, a i nije neka lijepa uspomena koje se rado prisjecas..