| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Prijelom penisa u Društvo forumu; ma shelby ne govori mu krivo ...kužiš, kost se stvori iz hranjivih sastojaka koje krv donese pri procesu erekcije ... |
| | #111 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,096
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijelom penisa ma shelby ne govori mu krivo ...kužiš, kost se stvori iz hranjivih sastojaka koje krv donese pri procesu erekcije i onda ti je dignut, i kad sperma prođe nakon orgazma ona u svom prolazu razgrađuje tu kost i onda ti se tako opet spusti![]() kužiš, circle of life ![]()
__________________ Forrest Gump: My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." |
| | |
| | #112 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Prijelom penisa Konju kost ne moze omlohavit ne pravi se pametan jer nisi ta slika se nabavi na stranicama sa šalama za mobitel Ne vrijeđaj!!
__________________ Tanka je granica izmedu genijalda i luđaka, znaci da sam skoro genijalac!!! †††Marine, pocivao u miru††† Zadnji Uredio Wamp : 11-08-08 u 01:32. |
| | |
| | #115 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,096
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijelom penisa Citat:
...i da, prijatelji me zovu konjem, za tebe sam gospodin konj ![]()
__________________ Forrest Gump: My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." | |
| | |
| | #117 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Prijelom penisa Ja imam cijevaste šuplje kosti, pa se tanje nalaze u debljima. I kad se pune sa krvi izvalače se kao teleskop na kiperu.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #120 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 2,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijelom penisa Citat:
![]()
__________________ Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics | |
| | |
![]() |
| Tagovi: fractura penis, fractured penis, penile fracture, penile rupture |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:57.

...kužiš, kost se stvori iz hranjivih sastojaka koje krv donese pri procesu erekcije i onda ti je dignut, i kad sperma prođe nakon orgazma ona u svom prolazu razgrađuje tu kost i onda ti se tako opet spusti

Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics