| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Prijelom penisa u Društvo forumu; a nije to zapravo kost, to je kao nekakva hrskavica... |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Prijelom penisa ,, photoshop radi čuda ,, ta slika je več stara fora ,, ,,
__________________ Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. ![]() Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig! |
| | |
| | #15 (permalink) |
| charolastra | Re: Prijelom penisa
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Prijelom penisa ,, ja sam pročital da je neki lik napaljivao se dok mu žena gola kuhala i onda kurce udario u stol dok mu je bio ko kamen i sjebo ga ,, na indexu ja mislim pod FUN - ZANIMLJIVOST ,, al več prošle godine ,,
__________________ Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. ![]() Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig! |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijelom penisa Jedan lik je nosio 40 kila grožđa u nekom siću/kutiji, a kad je prošla neka super treba digao mu se i ispalo mu je iz ruku, i nikad mu se neće više dignuti - kazale su neke novine prije nekoliko godina. |
| | |
![]() |
| Tagovi: fractura penis, fractured penis, penile fracture, penile rupture |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:53.

kitu treba čuvat, zatrebat će vam
,,
Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. 
Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig!