| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Prijelom penisa u Društvo forumu; Kae ovo test za debile: Ako ima dovoljno teksta oko nje, mogu vam progurat bilokakvu sliku??... |
| | #31 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,413
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijelom penisa Kae ovo test za debile: Ako ima dovoljno teksta oko nje, mogu vam progurat bilokakvu sliku??
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,582
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijelom penisa Ajde da razjasnimo jednu stvar: može doći do frakture penisa i to je opisano u tekstu, ali slika je zajebancija. To dvoje definitivno nisu povezani. Ko nije siguran nek uzme udžbenik iz biologije za 6 razred osnovne škole. |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijelom penisa Kurac nema nikakvih kosti ili hrskavica ovo se mora još objašnjavat....Kiki neboj se ničega izvadi kurac van u mlohavom stanju i savini ga u trubu (ali nemoj radit dok je učvršćen, jer bi ti mogao nastradat) ![]() |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,991
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hehehhehe, koje nedoumice i koje dileme..... ![]() Ovo što se vidi na snimku je kost, ali od kokoške postavljena u pozadini, da snimka bude zanimljivija. Inače penis se može "slomiti" kada je u erekciji, događa se vrlo rijetko i tekstu vam je dobro opisano, dolazi do pucanja membrane spužvastog tijela cijim ispunjavanjem krvlju dolazi do ukručivanja i erekcije. Meni se jednom skoro dogodilo, da je curka silovito jašila po meni i u jednom trenutku se izdigla toliko da je on ostao vani i u žaru borbe nasjela nazad direkt na njega dok je kao kamentvrd ponosno stršio s pogledom prema gore. Kad ga je nabila guzom ili čim više, oči su mi skoro ispale i skoro da je puko, a kad sam doašo sebi pod ladnom vodom, jebo sam joj...... ![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,413
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijelom penisa Ja se bunim protiv definicije "slomljeni penis" lom je nekontrolirano pucanje krutog tijela, ako ti se penis ukruti, ne znaci da je postao kruto tijelo. Kruto tijelo je ono kod kojeg se udaljenost medu cesticama ne moze mjenjati, dakle zelim izvor ovoga i ocu da se zalim, jer izvrsena semanticka analiza pokazuje... a jeeeebiga, nasra ga ja, a niko da me zaustavi...
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Prijelom penisa Citat:
![]() 1. zbilja se kaže fraktura 2. zbilja nema kosti zaključak: 1. nije potrebna kost za lom nečega, dovoljno je da je to tvrdo: čaša, kocka šećera, vibrator... 2. autor ove slije radi puno bolje fotomontaže nego što su moje
__________________ Show love with no remorse Zadnji Uredio Lovel : 16-05-07 u 23:49. | |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,991
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | |
| | |
![]() |
| Tagovi: fractura penis, fractured penis, penile fracture, penile rupture |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:00.

izvadi kurac van u mlohavom stanju i savini ga u trubu (ali nemoj radit dok je učvršćen, jer bi ti mogao nastradat) 

)