Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Prijelom penisa u Društvo forumu; Kae ovo test za debile: Ako ima dovoljno teksta oko nje, mogu vam progurat bilokakvu sliku??...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-05-07, 22:08   #31 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,413
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan
Re: Prijelom penisa

Kae ovo test za debile: Ako ima dovoljno teksta oko nje, mogu vam progurat bilokakvu sliku??
I close my eyes and pass away

I don't know who she is
In my dreams she does exist
Her passion is a kiss
And I can not resist
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-05-07, 22:09   #32 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 07-11-06
Godina: 20
Poruka: 1,117
lotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznat

dogodio mu se kurcolom
lotr0510 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-05-07, 22:15   #33 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,870
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Još nitko nije komentirao jajca (engl. nuts) na roentgenskoj slici...
Odgovori sa citatom
Star 16-05-07, 22:16   #34 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,582
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Ajde da razjasnimo jednu stvar: može doći do frakture penisa i to je opisano u tekstu, ali slika je zajebancija. To dvoje definitivno nisu povezani. Ko nije siguran nek uzme udžbenik iz biologije za 6 razred osnovne škole.
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-05-07, 22:19   #35 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Kurac nema nikakvih kosti ili hrskavica ovo se mora još objašnjavat....

Kiki neboj se ničega izvadi kurac van u mlohavom stanju i savini ga u trubu (ali nemoj radit dok je učvršćen, jer bi ti mogao nastradat)
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-05-07, 23:37   #36 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,991
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: Prijelom penisa

Hehehhehe, koje nedoumice i koje dileme.....

Ovo što se vidi na snimku je kost, ali od kokoške postavljena u pozadini, da snimka bude zanimljivija.

Inače penis se može "slomiti" kada je u erekciji, događa se vrlo rijetko i tekstu vam je dobro opisano, dolazi do pucanja membrane spužvastog tijela cijim ispunjavanjem krvlju dolazi do ukručivanja i erekcije.

Meni se jednom skoro dogodilo, da je curka silovito jašila po meni i u jednom trenutku se izdigla toliko da je on ostao vani i u žaru borbe nasjela nazad direkt na njega dok je kao kamentvrd ponosno stršio s pogledom prema gore. Kad ga je nabila guzom ili čim više, oči su mi skoro ispale i skoro da je puko, a kad sam doašo sebi pod ladnom vodom, jebo sam joj......
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-05-07, 23:42   #37 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,413
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Ja se bunim protiv definicije "slomljeni penis" lom je nekontrolirano pucanje krutog tijela, ako ti se penis ukruti, ne znaci da je postao kruto tijelo. Kruto tijelo je ono kod kojeg se udaljenost medu cesticama ne moze mjenjati, dakle zelim izvor ovoga i ocu da se zalim, jer izvrsena semanticka analiza pokazuje... a jeeeebiga, nasra ga ja, a niko da me zaustavi...
I close my eyes and pass away

I don't know who she is
In my dreams she does exist
Her passion is a kiss
And I can not resist
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-05-07, 23:46   #38 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Stari nema šanse da više legnem kao pas i odmaram se...

Već sam ti dao rep+ prije, možda si mi spasio penis (iako je velik i ponosan kao planina )
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-05-07, 23:47   #39 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,896
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Ja se bunim protiv definicije "slomljeni penis" lom je nekontrolirano pucanje krutog tijela, ako ti se penis ukruti, ne znaci da je postao kruto tijelo. Kruto tijelo je ono kod kojeg se udaljenost medu cesticama ne moze mjenjati, dakle zelim izvor ovoga i ocu da se zalim, jer izvrsena semanticka analiza pokazuje... a jeeeebiga, nasra ga ja, a niko da me zaustavi...
hajde da te zaustavim

1. zbilja se kaže fraktura
2. zbilja nema kosti

zaključak:
1. nije potrebna kost za lom nečega, dovoljno je da je to tvrdo: čaša, kocka šećera, vibrator...
2. autor ove slije radi puno bolje fotomontaže nego što su moje

Zadnji Uredio Lovel : 16-05-07 u 23:49.
Lovel je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-05-07, 23:50   #40 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,991
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: Prijelom penisa

Citat:
Pravi autor: Lovel Pogledaj Poruke
hajde da te zaustavim

1. zbilja se kaže fraktura
2. zbilja nema kosti

zaključak: nije potrebna kost za lom nečega, dovoljno je da je to tvrdo: čaša, kocka šećera, vibrator...
ovdje imate uvaženog člana ovog foruma zdravstvene struke i slobodno mu se obratite sa svim tehničkim nedoumicama za koje on ima spremne stručne odgovore na bilo kojoj razini u bilo koje doba dana....
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: fractura penis, fractured penis, penile fracture, penile rupture

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:00.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113