| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Prijelom penisa u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: little_devil kak hoćeš... ja samo dajem prijedloge! devilica ima pravo...jebena stvar........ |
| | #64 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,364
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijelom penisa ajmo iskusni jebac i jebacica, napravite video snimak pa da svi vidimo u cemu je stvar Slika je vise od rijeci ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #65 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijelom penisa ne..ne.. .. moja predstava je rezervirana samo za jednog gledatelja. .![]()
__________________ If I should die before I wake, Pray no one my soul to take. And if I wake before I die, Rescue me with your smile. |
| | |
| | #66 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,371
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijelom penisa Joooj, počet ću crtati sta mislim. ![]() Gledajte, kita mi je predugacka za to. Jer ako se hoce dici skroz gore na vrh to znaci da mora maltene stajati nad menom. A sad par puta ici u čučanj i dizati se iz njega pritom pazeci da si ne osteti unutarnje organe je zajeban posao. ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #67 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijelom penisa Citat:
a drugi način da sjedi na tebi klečeći... tako je puuunoooo lakšeeeee....oki.. mislim da sam danas već previše pametovala... vrijeme da začepim...![]()
__________________ If I should die before I wake, Pray no one my soul to take. And if I wake before I die, Rescue me with your smile. | |
| | |
| | #68 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,364
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijelom penisa pa nek vjezba malo!! barem ne treba ici na aerobik Ustedis lovu ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
![]() |
| Tagovi: fractura penis, fractured penis, penile fracture, penile rupture |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:59.

Slika je vise od rijeci
.. moja predstava je rezervirana samo za jednog gledatelja. .
tako je puuunoooo lakšeeeee....
vrijeme da začepim...