| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi !problem u Društvo forumu; eo ovako... imam super curu koju sam dugo priželjkivao... vec smo se par puta malo igrali, ali nismo isli ... |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-07-07 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 1,695
![]() | !problem eo ovako... imam super curu koju sam dugo priželjkivao... vec smo se par puta malo igrali, ali nismo isli do kraja i eo danas je bila kod mene i naravno... dao sam sve od sebe da ju zadovoljim, u cem sam uspio i zbog ceg sam jako sretan. ALi problem je u tome sto ona mene nije uspjela. Činjenica je da sam jos neiskusan i da mozda nisam u potpunosti psihički spreman za ovo :/ Da odma kazem, NIJE problem u njoj nego u meni.Radila mi je sve sto bi bilo kog drugog napalilo do bola i dovelo do erekcije. Cura je stvarno zgodna i svidja mi se, ali je problem kad sam s njom sto se nemogu nikako opustit i dosta sam nervozan jer pokusavam svršit da njoj pruzim odredjeno zadovoljstvo, ali nikako da uspijem ( to mi se dogodilo s njom vec 3 puta) ako netko ima neki savjet neka puca ![]() ![]() ![]()
__________________ Music is my first, and will be my last love Zadnji Uredio laaCoo : 06-07-08 u 03:49. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: !problem Ovakva tema na uranak! Nema veze, izdržao sam ja i gore. ![]() Nije mi najjasnija situacija iz tvog posta, odnosno nije mi jasno u čemu je problem kod tebe. Koliko sam shvatio vi ste se do sada zadržavali na petingu, na milovanjima i imitaciji sexa. Nije mi jasno da li ti ne možeš doživjeti erekciju ili ne svršiš tijekom vaših igara? Imaš li te probleme samo s ovom curom ili sa bilo kojom? Imaš li erekciju i ejakulaciju kad masturbiraš? Nakon odgovora na ova pitanja moći će ti se reći nešto više. Sad sam još jednom pročitao što si napisao i čini mi se da te pati što ne možeš svršit kad si s ovom curom. Previše se psihički opterećuješ u nastojanju da ugodiš curi i da ostaviš pozitivan dojam na nju. Budi prirodan, pokaži joj što ti godi, misli malo i na sebe ili najbolje .... nemoj uopće misliti. Osjećaj! A na kraju ću reći da je preko 90% sexsualnih problema kod muškaraca u njihovim glavama.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| ...... Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,610
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: !problem Anthlon, potpisujem! Mislim da je problem samo u tome sto se ti trudis, stalno mislis o tome za vreme odnosa, a to cesto zna biti prepreka orgazmu, i kod muskaraca i kod zena. Probaj da se opustis, da ne razmisljas da li ces svrsiti ili ne, prepusti se i nek' sve bude spontano! Nemoj previse ni opterecivati misli time da li ces uspeti da je zadovoljis, da li ona u tom trenutku uziva, samo se opusti i prepusti! Cura ti se svidja, ali i situacija zasto ne mozes da se opustis u njenom prisustvu ti mozda 'kvari' dozivljaj. Mislim da si previse usredsredjen na nju, njeno prisustvo, kao da je ona u toj igri vaznija od tebe (dobro, to je lepo sto mislis i nju da zadovoljis, a ne samo sebe), samo se previse opterecujes time! Devojka, mozda, ima toliku neku energiju da ti ne dozvoljava da se potpuno prepustis... Da ti kazem da popijes koju chashicu za opustanje, moze pomoci, ali alkohol i sl. znaju da zatupe nase osecaje i mogu biti prepreka orgazmu (ako si previshe pio...to moze biti to...)... Pojma nemam sta sve ovde ispisah...
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Purger | Re: !problem Nisam kompententan da odgovorim na ovo pitanje i dam bilo kakav savjet jer mi se to nikad nije dogodilo ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| ...... Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,610
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: !problem Citat:
Kako on zna da 'pribode'!Ja bih rekla da onda bash jesi, koji je 'recept' da se to ne dogadja? Sta ti radis, covece, sto mi ostali koji smo dali savet ne znamo? ![]() Oh, prosvetli nas!!! ![]()
__________________ Credibile quia ineptum... | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-06-08 Lokacija: Istra Godina: 24
Poruka: 1,490
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: !problem Lijepo je od tebe sto se trudis zadovoljiti djevojku ,,, ono sto je vazno u sexu jest obostrani uzitak ,,, ali ne smijes se opterecivati tim stvarima da li ces je zadovoljiti, kad ces svrsiti i slicno ... Mislim da bi upravo te tvoje misli mogle biti jedan od razloga za tvoj "neuspjeh" odnosno nemogucnost da ides do kraja ... Najbitnije za dobar sex za oboje jest prepustiti se jedno drugom, samo opusteno i nicim se opterecivati, orgazam i svrsavanje dolazi samo po sebi ... Kada se dobro psihicki pripremis, odbacis sve te misli i pocnes pozitivno razmisljati da ce biti predivno i da ce biti sve ok, i sto je vrlo vazno opustis se vidjet ce da bi to moglo dovesti do zeljenog rezultata na obostrano zadovoljstvo ... Ja slicnog iskustva tvome nemam, ali te mogu razumjeti i ne brini uvjeren sam da ce sve biti ok ,,, i jos cu ti samo cu ti reci da na rezultat utjece upravo ono sto se mota po nasim glavama ...
__________________ ...Kada izgubite, ne gubite to iskustvo... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Nježni predator | Re: !problem Ima Anthlon pravo kad kaže da tu nema dovoljno podataka. Jedino što smo shvatili je da si ti još uvijek divac i da ti rampa ne radi. Nije mi baš jasno ni kako si ti tu nju zadovoljio, ili je ona to samo odglumila da ti skrati muku.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:06.

Kako on zna da 'pribode'!