| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi !problem u Društvo forumu; ... |
| | #32 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: ...Novi Sad... Godina: 23
Poruka: 4,502
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: !problem Citat:
![]()
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. | |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: !problem Citat:
![]() e pa to je vec čudno... hm...
__________________ Come to me dont be a fool, come to me, God is cool | |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: !problem Citat:
Tip jednostavno ima tremu. Slično kao kad vam se na usmenom ispitu zaveže jezik. Događa se i starijim i iskusnijim. Problem je raspirujući, jer svakim novim neuspjehom dobije još veću tremu.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,059
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: !problem Citat:
" "![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e | |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: !problem ma opusti se i uzivaj zaboravi na sve za vrijeme sexa, pusti mozak na pasu!
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #38 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: !problem Pa nisam vidjela koliko ima godina, ali mislim da svejedno ne spadam u kategoriju MILF ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #40 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: !problem ![]() O.K. A sad me strah ---------------------------------------------------------------------- ![]() Ipak nebi ja riješavala takve probleme. Ostajem kod "normalnih" Čast F i njegovoj psihoanalizi ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e Zadnji Uredio dorina : 07-07-08 u 00:31. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:58.

zaboravi na sve za vrijeme sexa, pusti mozak na pasu!