Problemi bez problema meni osvježe vezu. Drži da veza ne postane monotona već da se dešava nešto, da se raspravlja naveliko.
Nije me sram reći, ali ja volim sve preuveličati. Obožavam to.
Raspravljate o temi Problem bez problema u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; Da li sam to samo ja koja smatram da veze moraju biti pomalo mazohistične? Dobro, prije nego što se razni ...
stupid is as stupid does
Problemi bez problema meni osvježe vezu. Drži da veza ne postane monotona već da se dešava nešto, da se raspravlja naveliko.
Nije me sram reći, ali ja volim sve preuveličati. Obožavam to.
mozda se to desava na pocetku veze, sve se cini super.
mozda je zaista tako bez obzira na duzinu veze ali nisi navikla na takve stvari jer su ti prijasnja iskusktva drugacija
uglavnom, meni ako sve stima, ne razmisljam previse nego hedonisticki uzivam
preporucam to i tebi![]()
možda je pms...
a možda si samo ...... žensko-nikad zadovoljna!
**kad si takvu sreću htio, vala nek ti je**
nije mi dosadio...
nije ni pms...
samo sam žensko. jako čudno žensko.
stupid is as stupid does
nisi..sve smo mi takve!
i kad biramo između dva para cipela uvijek, ali uvijek bolje ostanu u trgovini...![]()
**kad si takvu sreću htio, vala nek ti je**
Mislim da malo problema u vezi pojačava tenzije, a time i strasti. Da nema problema, bilo bi prelako. Gdje je tu izazov?![]()
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
mora da ti je jako dosadno u životu kad tražiš probleme tamo gdje ih - kako tvrdiš - nemaš.
pronađi si neki drugi izazov, il žrtvuj nešto manje bitno u životu za zadovoljenje svojih mazohističkih potreba.