| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi promiskuitet???? u Društvo forumu; vaše mišljenje o promiskuitetu, sexu za jednu noć, učestalom mijenjanju partnera.....????????????? bez zajebavanja i pretjerivanja...!... |
| | #1 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,128
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | vaše mišljenje o promiskuitetu, sexu za jednu noć, učestalom mijenjanju partnera.....????????????? bez zajebavanja i pretjerivanja...!
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... Zadnji Uredio tarquino : 24-05-06 u 13:35. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-05-06 Lokacija: zagreb
Poruka: 233
![]() | Re: promiskuitet???? katastrofa....to rade samo ljudi koji su vec u poznim godinama i koji ne drze do sebe... a dobro i oni kojima je karijera na prvom mjestu,pa ispucavaju na taj nacin strasti...bez osjecaja...
__________________ Boriti se za mir znači kao jebati se za nevinost! Kad je bal,nek se onda i princeza yebe |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,128
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
kiki iznenadio sam se.....pa kada sam ovaj topic postavljao prvo sam pomislio kako ćeš se ti prvi javiti i objeručke oduševljeno prihvatiti mijenjaje svaki dan po jedna u sobicu.. ...ali mora biti proljeće
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
![]() | Re: promiskuitet???? Citat:
nije kiki vise takav.... ![]()
__________________ Boriti se za mir znači kao jebati se za nevinost! Kad je bal,nek se onda i princeza yebe | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
![]() | Re: promiskuitet???? Citat:
istina....zar nije puno bolje radit to sa osobom koju volis...em si slobodniji...a i bolje se osjecas kad se ujutro probudis uz nju...i shvatis kako si sretan...a ne da joj neznas ni ime.... a tu su jos i svakakve bolesti... ![]()
__________________ Boriti se za mir znači kao jebati se za nevinost! Kad je bal,nek se onda i princeza yebe | |
| | |
![]() |
| Tagovi: promiskuitet |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:18.

: