| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi promiskuitet???? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: bambina_ istina....zar nije puno bolje radit to sa osobom koju volis...em si slobodniji...a i ... |
| | #11 (permalink) | |
| Administrator | Re: promiskuitet???? Citat:
tak je | |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: promiskuitet???? Citat:
Evo još jedan idealist... Ajde neka, lijepo je to, da vas ima ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-05-06 Lokacija: zagreb
Poruka: 233
![]() | Re: promiskuitet???? Citat:
zasto idealist...sta mislis da to nije izvedivo u danasnjem vremenu... ja sam vise realist,gledajuci po sebi...i prema tome da svatko od nas ima pravo izbora... ![]()
__________________ Boriti se za mir znači kao jebati se za nevinost! Kad je bal,nek se onda i princeza yebe | |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... | |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
ja mislio sodoma i gomora, a on karao i karao.....to je dva puta.... ![]()
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: promiskuitet???? Ma ne kažem ja da svaku večer treba jebat drugu, pa tako do kraja života (ili dok ti se može dignut kurac)... to nije pametno, a moga bi se i infetat Mislio sam na ovo "osobu koju voliš.. shvatiš kako si sretan.." Ma nema to veze sa voljenjem i srećom.. jebanje je jebanje, svi se mi jebemo jer nam je to drago radit a ne zato što nekoga volimo ili ne volimo... A inače - ljubav je precijenjena
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-05-06 Lokacija: zagreb
Poruka: 233
![]() | Re: promiskuitet???? Citat:
koliko sam skuzila,ti si ozenjen? istina,to radis iz potrebe...ali je lijepsi osjecaj sa osobom do koje ti je stalo....moje misljenje... ![]()
__________________ Boriti se za mir znači kao jebati se za nevinost! Kad je bal,nek se onda i princeza yebe | |
| | |
![]() |
| Tagovi: promiskuitet |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:53.