| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi prostačenje za vrijeme sexa u Društvo forumu; Da li prostačite za vrijeme sexa i da li vas to napaljuje???? Što govorite jedno drugome????... |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 907
![]() | Re: prostačenje za vrijeme sexa Kako kad, pa upricipu cura prostači više za vrijeme sex a ja prije i poslije... ![]() Pa svašta govori, ne bi htio iznosit to u javnost, da ne bi neki imali psihofizičkih problema.... ![]()
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prostačenje za vrijeme sexa kaže Fata Muji za vrijeme sexa :"Govori mi prostote", a on će "Jedi govna!"
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #5 (permalink) | |
![]() | Re: prostačenje za vrijeme sexa Citat:
....Dobro joj i kaže!..![]() ![]()
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Offline | Re: prostačenje za vrijeme sexa Ne prostačim niti sam imao curu koja prostači pa neznam jel bi me napalilo ili ne. A niti ne pričamo previše. Na početku je bilo pričanja što nam paše a što ne a sad uglavnom sve znamo i pričamo prije ili poslje ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) | |
![]() | Re: prostačenje za vrijeme sexa Citat:
![]()
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" | |
| | |
![]() |
| Tagovi: prostacenje, sexa, vrijeme |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 22:15 |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 20:59 |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:37.