| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi prostačenje za vrijeme sexa u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: lucky_strike_08 Da da hoću hoću.... Šta tvoja nije takva, otvorena?!... je, malo i više...zato podrž... |
| | #21 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,011
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | |
| | |
| | #24 (permalink) | ||
| Regularni forumas Datum registracije: 07-06-06
Poruka: 97
![]() | Re: prostačenje za vrijeme sexa Citat:
Citat:
vidis, zgodna fraza (ovo 'da ne mogu sutra hodat'), moram to predlozit curi da je tako izjebem :čekić sex nevalja bez prostacenja. treba biti divlji sve su one kuje kada dobiju kurca | ||
| | |
| | #26 (permalink) |
| next best thing | Re: prostačenje za vrijeme sexa neznam za prostačenje, ali ima ona o muji i fati i sexu sa gas maskom, kaže trostruka korist, ne smrdi joj iz usta, ne vidiš kako je ružna, i kad začepiš dovod zraka, kad se rita, onda je dobrooooooooo ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite" |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-08 Godina: 24
Poruka: 155
![]() | Re: prostačenje za vrijeme sexa nisam nikad probala to prostačenje, tako da ne mogu reč jel bi mi odgovaralo ili ne, kad bi mi partner za vrijeme seksa krenuo sa dirty talkom mislim čak da bi se ja odvalila smijat ... ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: prostacenje, sexa, vrijeme |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 22:15 |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 20:59 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:17.