Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Prvi put= ne ide u Društvo forumu; Trebam savjet...molim bez sprdačina.hvala Ovako...imam 15 godina za par mjeseci 16...( sad 2. razred), decko stariji 4 ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 27-07-07, 22:21   #1 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Mala_opasnost

Datum registracije: 20-07-07
Poruka: 96
Mala_opasnost se izdvaja iz mase
Prvi put= ne ide

Trebam savjet...molim bez sprdačina.hvala

Ovako...imam 15 godina za par mjeseci 16...( sad 2. razred), decko stariji 4 godine.
Da skratim...Prvi put sam u vezi i veza vec traje 10 mjeseci...sve je super, odlicno. Nego planiram s deckom vec mjesec dana, stupit u sp. odnose jer sam sigurna da me voli isto koliko ja njega i da je on taj...jer da je neki drugi decku u pitanju ne bih na to ni pomislila.Na pocetku veze smo odmah o tome pricali i rekao je kad ja to budem htjela.No mene to sve jako zanima...ali uzasno jako.I napokon dosao taj dan...Sve super nema treme nego problem...preuska sam i pocelo je boljeti...Decko je stvarno bio pazljiv i njezan, ali nikako nije islo pa smo odustali...Rekao je da cemo pokusati neki drugi put jer ono stvarno nije imalo smisla...Ima li netko savjet kako da manje boli.?..Znam da je prvi put vecinom bolan...ali barem malo blaze da bude...

Malo je dug tekst...ali nadam se da cete ga procitati...Ne morate nista u vezi godina govoriti ...jer sam JAKO dobro razmislila o svemu tome...

Pozz svima..nadam se dobrim reakcijama na sve ovo i bez sprdacina...
Star 27-07-07, 22:25   #2 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,342
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan
Re: Prvi put= ne ide

Moguće je da nisi bila dovoljno vlažna, ne znam stvarno šta bi moglo drugo bit.
Star 27-07-07, 22:29   #3 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,400
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Koliki mu je? Možda je u tome problem.
ice je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 27-07-07, 22:30   #4 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Moguće je da nisi bila dovoljno vlažna, ne znam stvarno šta bi moglo drugo bit.
Jesam...nego jako sam uska...jer nikad prije nisam imala ni spolni odnos ...

Citat:
Pravi autor: ice Pogledaj Poruke
Koliki mu je? Možda je u tome problem.
Nije za javnost (sry)

Zadnji Uredio Wamp : 27-07-07 u 22:34.
Mala_opasnost je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 27-07-07, 22:33   #5 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,342
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Ma nema to veze što si jako uska Pa to je normalno za prvi put

Jedino ako se još nisi dovoljno razvila, mislim na bokove...

Zadnji Uredio Wamp : 27-07-07 u 22:45.
Wamp je offline  
Star 27-07-07, 22:42   #6 (permalink)
ice
Banned

ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Citat:
Pravi autor: Mala_opasnost Pogledaj Poruke
Nije za javnost (sry)
A nije ti problem reći (javno) da si se pokušala poje*at kao maloljetnica sa punoljetnikom ? Nema nikakve logike. Možda mu je mali pa te sram reći? Ali hajde, neka ti netko drugi pomogne
ice je offline  
Star 27-07-07, 22:47   #7 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
A nije ti problem reći (javno) da si se pokušala poje*at kao maloljetnica sa punoljetnikom ? Nema nikakve logike. Možda mu je mali pa te sram reći? Ali hajde, neka ti netko drugi pomogne
Nije mu mal...nego necu bas detalje govoriti

To sam napisala tu na forumu jer sam htjela vas pitati za savjet...
Ocekivala sam takve odgovore o punoljetnosti/maloljetnosti...ali sam svejedno napisala.
Star 27-07-07, 22:49   #8 (permalink)
ice
Banned

Pa možda mu je prevelik. Ako je, skoro bi svaku bolilo
ice je offline  
Star 27-07-07, 22:54   #9 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pa možda mu je prevelik. Ako je, skoro bi svaku bolilo
Aj eo reci cu mozda je u tome problem...oko 18 nisam sad tocno sigurna...
Star 27-07-07, 22:58   #10 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,773
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

A čuj znam ja jednu curu koja je tek iz treće uspjela 'obaviti' stvar. Bitno je bilo ne forsirati (polako i postupno raditi na dubini, malo po malo), i ne forsirati curu previše... Nije da te želim 'plašiti', no trebalo joj je još par puta da počne potpuno uživati bez imalo nelagode.
Zatvorena Tema
Tagovi: ide, prvi, put

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:07.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114