| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Prvi put= ne ide u Društvo forumu; Trebam savjet...molim bez sprdačina.hvala Ovako...imam 15 godina za par mjeseci 16...( sad 2. razred), decko stariji 4 ... |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-07-07
Poruka: 96
![]() | Prvi put= ne ide Trebam savjet...molim bez sprdačina.hvala Ovako...imam 15 godina za par mjeseci 16...( sad 2. razred), decko stariji 4 godine. Da skratim...Prvi put sam u vezi i veza vec traje 10 mjeseci...sve je super, odlicno. Nego planiram s deckom vec mjesec dana, stupit u sp. odnose jer sam sigurna da me voli isto koliko ja njega i da je on taj...jer da je neki drugi decku u pitanju ne bih na to ni pomislila.Na pocetku veze smo odmah o tome pricali i rekao je kad ja to budem htjela.No mene to sve jako zanima...ali uzasno jako.I napokon dosao taj dan...Sve super nema treme nego problem...preuska sam i pocelo je boljeti...Decko je stvarno bio pazljiv i njezan, ali nikako nije islo pa smo odustali...Rekao je da cemo pokusati neki drugi put jer ono stvarno nije imalo smisla...Ima li netko savjet kako da manje boli.?..Znam da je prvi put vecinom bolan...ali barem malo blaze da bude... Malo je dug tekst...ali nadam se da cete ga procitati...Ne morate nista u vezi godina govoriti ...jer sam JAKO dobro razmislila o svemu tome... Pozz svima..nadam se dobrim reakcijama na sve ovo i bez sprdacina... ![]()
__________________ ...Ima nesto vrjednije od zlata, to su tvoje ruke oko moga vrata.Ima nesto sto u tami blista, to je nasa ljubav iskrena i čista... |
| |
| | #4 (permalink) | |
![]() | Citat:
![]() Nije za javnost (sry) ![]()
__________________ ...Ima nesto vrjednije od zlata, to su tvoje ruke oko moga vrata.Ima nesto sto u tami blista, to je nasa ljubav iskrena i čista... Zadnji Uredio Wamp : 27-07-07 u 22:34. | |
| |
| | #5 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,342
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prvi put= ne ide Ma nema to veze što si jako uska Pa to je normalno za prvi put ![]() Jedino ako se još nisi dovoljno razvila, mislim na bokove...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 27-07-07 u 22:45. |
| |
| | #7 (permalink) | |
![]() | Re: Prvi put= ne ide Citat:
To sam napisala tu na forumu jer sam htjela vas pitati za savjet... Ocekivala sam takve odgovore o punoljetnosti/maloljetnosti...ali sam svejedno napisala.
__________________ ...Ima nesto vrjednije od zlata, to su tvoje ruke oko moga vrata.Ima nesto sto u tami blista, to je nasa ljubav iskrena i čista... | |
| |
| | #9 (permalink) |
![]() | Re: Prvi put= ne ide Aj eo reci cu mozda je u tome problem...oko 18 nisam sad tocno sigurna... ![]()
__________________ ...Ima nesto vrjednije od zlata, to su tvoje ruke oko moga vrata.Ima nesto sto u tami blista, to je nasa ljubav iskrena i čista... |
| |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,773
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prvi put= ne ide A čuj znam ja jednu curu koja je tek iz treće uspjela 'obaviti' stvar. Bitno je bilo ne forsirati (polako i postupno raditi na dubini, malo po malo), i ne forsirati curu previše... Nije da te želim 'plašiti', no trebalo joj je još par puta da počne potpuno uživati bez imalo nelagode.
__________________ Chastity is the greatest form of perversion - Oscar Wilde |
| |
![]() |
| Tagovi: ide, prvi, put |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:07.

...Ima nesto vrjednije od zlata, to su tvoje ruke oko moga vrata.Ima nesto sto u tami blista, to je nasa ljubav iskrena i čista...

? Nema nikakve logike. Možda mu je mali pa te sram reći?