| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Prvi put s novim dečkom u Društvo forumu; Ovak: Imam fobiju od prvog sexa s novim dečkom. Strah me da nekaj ne zeznem i ne ostavim loš dojam, ... |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: Outter space Godina: 22
Poruka: 80
![]() ![]() | Prvi put s novim dečkom Ovak: Imam fobiju od prvog sexa s novim dečkom. Strah me da nekaj ne zeznem i ne ostavim loš dojam, i zato izbjegavam duže poljupce, maženja i sve kaj bi moglo voditi tome...Koliko je uopće vremena pristojno čekati kad je u pitanju prvi sex s novim partnerom? Pogađate-bila sam u dugogodišnjoj vezi koja je pukla prije 3 mjeseca, i sad sam izgubljena. Navikla sam na bivšeg. Sex nam je bio bombastičan. Kako se prilagodit novom partneru?
__________________ No hidden catch, no strings attached Just freelove |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: Outter space Godina: 22
![]() ![]() | Re: Prvi put s novim dečkom Pa, prije tjedan dana sam završila s tipom koji se trudi oko mene već skoro 2 mjeseca. Nije da smo ozbiljnjak, ali sve vodi tome, pa sam se na vrijeme htjela posavjetovat s vama.
__________________ No hidden catch, no strings attached Just freelove |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Prvi put s novim dečkom Ma kažeš da ti je bilo dobro sa bivšim pa ne vidim čemu briga da ne zajebeš. Ako je išlo prije ići će i sad, to ti je kao vožnja bicikla ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,448
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
..koliko je pristojno??...ako imalo paris na tu sa slike onda je nepristojno i dana!!..slazem se s daidzom ako si prije bila bombasticna valjda ni sada nisi losa.. ..?? | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,085
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prvi put s novim dečkom Ma samo se opusti i uzivaj. Nama muskima je tak svejedno prvi put kakav je sex. Glavno da smo ga umočili. Ne gledamo na detalje. I tako prvih nekoliko puta. Do tada cete medjusobno "osjetiti" kako dišete pa će te se tome i prilaođavati. Na kraju će te se švasati k'o štuke i bez gruntanja kako je bilo. ps: obavezno opiši kako je bilo ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #8 (permalink) | |
![]() ![]() | Re: Prvi put s novim dečkom Citat:
U pravu si. Trema me puca valjda... Samo trebamo probiti led, a dok se uhodamo...Wheeeee! ![]()
__________________ No hidden catch, no strings attached Just freelove | |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Prvi put s novim dečkom Oggy, hvala na pomoći. Podnijet ću izvještaj nakon vatrenog krštenja! ![]()
__________________ No hidden catch, no strings attached Just freelove Zadnji Uredio chocolate : 12-04-07 u 22:47. |
| | |
![]() |
| Tagovi: deckom, novim, prvi, put |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:00.