| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Prvi put s novim dečkom u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: mama moram te pitati, znam da cu otici off, ali...ti nikad nisi usporedivao sadasnje sa bivsima? ... |
| | #51 (permalink) | |
| wayward | Re: Prvi put s novim dečkom Citat:
![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー | |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,953
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | [quote=crnka_8;268068]vecina stvari koje si ovdje napisala se i meni dogada, bila sam u dugoj vezi i prije 2 mj smo prekinuli, sad imam novoga decka i stvarno neznam kako cu kad dode do sexa, mislim sa bivsim sam znala jer mi je on i bio prvi i sve to, ali cini mi se da cu se teze opustiti sa novim partnerom nego kad mi je bio prvi put.... [/QUOTEneznam otkud vam te neke fobije od sexa s dr.osobama a jos pogotovo volite te osobe!!.. ..prepustite se nagonu i sve ostalo je o.k...ako znas jedan bicikl voziti valjda znas i drugi,ako znam plivati kod mimica valjda znam i kod marusica!!!... ...manje misli vise nagona i prirodnosti..?? |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Prvi put s novim dečkom vjeruj mi ni sama neznam odakle mi te fobije, ali tako je. nista, probat cu protiv toga ![]()
__________________ ...moj je zivot igra bez granica, umorna prica, trganje stranic na kojim nista ne pise...moj je zivot vjecito padanje, kad zbrojim poraze nista ne ostane.. |
| | |
| | #56 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-02-07 Lokacija: Maldivi
Poruka: 294
![]() ![]() | Re: Prvi put s novim dečkom Citat:
ahahahahahaPIŠKIT ĆU, KAKIT ĆU ![]()
__________________ | |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 15-02-07 Lokacija: ST Godina: 25
Poruka: 688
![]() ![]() | Re: Prvi put s novim dečkom Iz tvojih izjava se vidi da si mlada i neiskusna i da se još nisi naučila riješit prošlosti. Previše se obazireš na bivšega, njega zaboravi, a tog jadnička šta si izmučila lipo stisni i napravi šta trebaš, a onda nam svima lipo javi kako je bilo i podnesi izvještaj!! Mi smo uz tebe svi..... |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: Outter space Godina: 23
Poruka: 80
![]() ![]() | Re: Prvi put s novim dečkom Ljudi, dogodilo se... Ma, bombonček...Sve je bilo tak' spontano... ![]() Ne želim u detalje, nije primjereno. Samo ću reći da uopće nisam bila nervozna, sve je bilo tako jednostavno...Samo sam se opustila i prepustila... ![]()
__________________ No hidden catch, no strings attached Just freelove |
| | |
![]() |
| Tagovi: deckom, novim, prvi, put |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:56.

moram te pitati, znam da cu otici off, ali...ti nikad nisi usporedivao sadasnje sa bivsima?

[/QUOTE
...manje misli vise nagona i prirodnosti..??
....